İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2024/1050578
  • İLAN TARİHİ: 13.08.2024
  • GEÇİCİ TEMİNATI: Teklif edilen bedelin %3'ünden az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 15.08.2024 - 10:30
  • SON TEKLİF TARİHİ: 15.08.2024 - 10:30
  • İHALE ŞEKLİ: Yapım -4734/3-i
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: İdarenin adresi
  • ŞARTNAME BEDELİ: 1500
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: YÜKSEKOVA İLÇESİ DOĞAL GAZ BORU HATTI İKMAL İŞİ YAPTIRILACAKTIR

KURUM ADI: BORU HATLARI İLE PETROL TAŞIMA A.Ş (BOTAŞ) TEDARİK VE SÖZLEŞMELER DAİRE BAŞKANLIĞI


YÜKSEKOVA İLÇESİ DOĞAL GAZ BORU HATTI İKMAL İŞİ YAPTIRILACAKTIR
BORU HATLARI İLE PETROL TAŞIMA A.Ş (BOTAŞ) TEDARİK VE SÖZLEŞMELER DAİRE BAŞKANLIĞI
İhale Kayıt Numarası : 2024/1050578
İşin Adı : Yüksekova İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı İkmal Yapım İşi
İhale Türü - Usulü : Yapım İşi - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : BİLKENT PLAZA A1 BLOK KAT:1 06800
b) Telefon ve faks numarası : 3122973509 - 3122660734
c) Elektronik posta adresi : [email protected]
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi : http://www.botas.gov.tr/
2 - İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı : Yaklaşık 37.715 m. (eğik) uzunluğunda 8” çaplı doğal gaz çelik boru hattı sistemi, 1 adet pig alıcı istasyonu,1 adet pig atıcı istasyon ve 1 adet hat vana istasyon yapım işleri ile ilgili malzeme temini (İdarece sağlanacak hat boruları hariç) ve kalan işlerin yapılmasına yönelik tesis ve inşa işleridir. Ayrıntılı bilgiye ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı Yer : Hakkari İli
c) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
ç) İşin süresi : Her bir kısım için yer tesliminden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer : BOTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu Bilkent Plaza A-2 Blok 06800 Bilkent ANKARA
b) Tarihi ve saati : 15.08.2024 - 10:30
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin belgeleri teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.2.3. İdari Şartnamenin ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu,

4.1.2.4. İdari Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar.

4.1.2.5. İdari Şartnamenin 7.3. ve 7.4. maddelerinde belirtilen yeterlik belgeleri,

4.1.2.6. Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.7. İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi,

4.1.2.8. Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere kullanılan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ve Kanuna göre yapılacak ihalelere ilişkin sözleşmelerin yürütülmesi konusunda temsile ve yönetime yetkili olan ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicili müdürlükleri veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartların korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,

4.1.2.9. Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere, en az beş yıldır % 51 veya daha fazla hissesine sahip mimar veya mühendis ortağının mezuniyet belgesinin sunulması durumunda; ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından, ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son beş yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge,

4.1.2.10. Kanun kapsamındaki idarelere taahhüt edilenler dışında yurt dışında gerçekleştirilen işlerden elde edilen iş deneyiminin 13/1/2011 tarih ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununun 195 inci maddesinin ikinci fıkrası gereğince pay çoğunluğuna dayanarak kurulan şirketler topluluğu ilişkisi içinde kullanılması halinde bu hukuki ilişkiyi ve bu ilişkinin süresini tevsik eden belge

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

Bu madde boş bırakılmıştır.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:

Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.

4.4.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri:
4.4.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

11/06/2011 tarih ve 27961 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Yapım İşlerinde Benzer İş Gruplan Tebliği" nde yer alan ve Tebliğ ekinde Kamu İhale Kurumu tarafından belirlenen Yapım İşlerinde Benzer İş Gruplan Listesinde bulunan; “(A) Alt Yapı İşleri” ana başlığı altındaki;

"III. GRUP: BORU VE İLETİM HATTI İŞLERİ" veya

"XVI. GRUP: ENDÜSTRİYEL TESİS İNŞAATLARI"

Grubuna ait İş deneyim belgeleri benzer iş olarak belirlenmiştir.

4.4.2. Benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri:

İnşaat Mühendisliği veya Makine Mühendisliği

4.4.3. Mesleki ve teknik yeterlik kriteri olarak iş deneyim belgesi bulunmayan isteklilerden Teşekkülümüz uhdesinde yürütülen projelerde onaylı altyüklenici olma şartı aranacaktır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, geçerli en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale Dokümanı Görülmesi ve Satın Alınması:

6.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde ve EKAP üzerinden görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanı laması zorunludur. İhale dokümanı 1000,00 TL ( Bin Türk Lirası) karşılığı satın alınabilir. (Posta Yoluyla İhale Dokümanı Bedeli 1500,00 TL (Bin Beş Yüz Türk Lirası)’dır.)

6.2. İhale dokümanı bedeli, BOTAŞ Genel Müdürlüğünün Vakıfbank Bilkent Şubesi nezdindeki TR270001500158007292005690 hesabına yatırılarak ve yatırıldığına ilişkin belgenin doküman satın alınması sırasında sunulması gerekir.

7. Diğer Hususlar

7.1. Bu ihale 3 kısımdan oluşmuş olup kısmi teklife açıktır.

7.1.1. İstekliler kısımlardan sadece birine teklif verebilecekleri gibi kısımların bir kaçına veya tamamına da teklif verebileceklerdir.

7.2. İhalenin kısımları aşağıdaki gibidir:

1.Kısım

Güzergah Harita İşleri, Güzergah Açma, Boru Dizgi, Kanal Açma, İndirme ve Kapatma, HDPE Boru ve Ek Rögar Temin ve Montajı, Özel Geçiş İşleri, Güzergah Temizliği, Hat İşaretleri Temin ve Montajı, Bükme, Kaynak, Tie-İn, NDT, Ek yeri Sargı, Geçici Katodik Koruma, Ölçü Kutusu Temin ve Tesisi, İzolasyon Testi, İzolasyon Testi ve Kaliper Pig İle İçten Denetleme Sonucu Tespit Edilen Hasarların Tamiri işlerinden oluşur.

2.Kısım

ENH Harita İşleri, Etüdü, Projelendirmesi, Temin ve Tesisi, Kabul ve Abonelik İşlemleri, 2 Adet PİG ve 1 Adet Hat Vana İstasyonunun İnşaat, Mekanik ve Elektrik İşleri Gerekli Malzeme Temini ve Tesisi, Hot-top Fittings Temin ve Tesisi, İstasyon Topraklama ve Enstrümantasyon Anot Yatağı işlerinden oluşur.

3.Kısım

Hidrostatik Test, Kaliper Pig ile İçten Denetleme, Kimyasal Kurutma işlerinden oluşur.

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR