İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2024/934965
  • İLAN TARİHİ: 22.07.2024
  • GEÇİCİ TEMİNATI: Teklif edilen bedelin %3'ünden az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 03.09.2024 - 14:00
  • SON TEKLİF TARİHİ: 03.09.2024 - 14:00
  • İHALE ŞEKLİ: Yapım -4734/3-i
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: İdarenin adresi
  • ŞARTNAME BEDELİ: 5000
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: ASAT3-W11; KUZEY ANTALYA İÇMESUYU TESİSİ İNŞAATI İŞİ PROJESİ YAPTIRILACAKTIR

KURUM ADI: ANTALYA SU VE ATIKSU İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(ASAT)


ASAT3-W11; KUZEY ANTALYA İÇMESUYU TESİSİ İNŞAATI İŞİ PROJESİ YAPTIRILACAKTIR
ANTALYA SU VE ATIKSU İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(ASAT)
İhale Kayıt Numarası : 2024/934965
İşin Adı : Asat3-W11; Kuzey Antalya İçmesuyu Tesisi İnşaatı İşi Projesi
İhale Türü - Usulü : Yapım İşi - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Fabrikalar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:3
b) Telefon ve faks numarası : 2423101200 - 2423101291
c) Elektronik posta adresi : [email protected]
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi : www.asat.gov.tr
2 - İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı : Döşemealtı İlçesi Kovanlık Mahallesinde bulunan kuyulardan DN250 mm ~10 km terfi hattı ile içmesuyu temin edilmesi, 10.000 m3 depo ve inşaat işleri, DN1400 mm ~1.750 m isale hattı ile elektromekanik ekipman temin/montaj işlemleri.
b) Yapılacağı Yer : Antalya İli Döşemealtı İlçesi
c) İşe başlama tarihi : Başlangıç tarihi, Proje Müdürü tarafından İşe Başlama Talimatının verildiği tarihtir. İşe Başlama talimatı, sözleşmenin imzasını takiben en geç yedi (7) gün içerisinde Proje Müdürü tarafından Yükleniciye gönderilecektir.
ç) İşin süresi : İşe Başlama Talimatı verilme tarihinden itibaren 300 (üçyüz) gündür. Üçyüzaltmışbeş (365) gün olan kusur sorumluluk süresi hariçtir.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer : ASAT Ek Hizmet Binası: Gülveren Mh. 3760 Sk. No:15/1 07220 Kepez/ANTALYA Ülke: Türkiye
b) Tarihi ve saati : 03.09.2024 - 14:00
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :
İHALEYE DAVET

SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİRLER PROJESİ – II

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

SU VE ATIKSU İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ – ASAT

ANTALYA SÜRDÜRÜLEBİLİR SU VE ATIKSU YÖNETİMİ PROJESİ

İHALE No. ASAT3/W11

KUZEY ANTALYA İÇMESUYU TESİSİ İNŞAATI İŞİ PROJESİ İŞİ

Ülke: Türkiye

Proje Adı: Sürdürülebilir Şehirler Projesi-II (SŞP-II) Antalya Sürdürülebilir Su ve Atıksu Yönetimi Projesi

Sözleşme Başlığı: Kuzey Antalya İçmesuyu Tesisi İnşaatı İşi Projesi

Kredi No.: 8843-TR

RFB Referans No.: ASAT3/W11

1. İşbu İhale İlanı, Development Business'in dijital sayısında 14 Mart 2018 tarihinde yayımlanan Genel Satınalma Bildirimini (GPN) takiben yayımlanmaktadır.

İller Bankası A.Ş. (bundan sonra "Kredi Sağlayıcı veya Ana Uygulayıcı veya İLBANK" olarak anılacaktır), Dünya Bankası’ndan (IBRD) (bundan sonra "Ana Kreditör veya Banka veya IBRD" olarak anılacaktır) Sürdürülebilir Şehirler Projesi II’nin (bundan sonra “SŞP-II” olarak anılacaktır)- kapsamında kullanılmak üzere kredi temin etmiştir. İller Bankası A.Ş., kredinin bir kısmını Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) (bundan sonra İdare/İşveren veya ASAT olarak anılacaktır) “Kuzey Antalya İçmesuyu Tesisi İnşaatı İşi Projesi (Sözleşme No: ASAT3/W11)” işinin finansmanı için tahsis etmiştir.

2. Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) (İdare/İşveren), “ASAT3/W11, Kuzey Antalya İçmesuyu Tesisi İnşaatı İşi Projesi” yapım işi için Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, uygun teklif sahiplerini kapalı zarf usulü teklif vermeye davet etmektedir.

İşin kapsamı; Kuzey Antalya İçmesuyu Tesisi İnşaatı İşi Projesi kapsamında;

Döşemealtı İlçesi Kovanlık Mahallesinde bulunan kuyulardan içmesuyu temin edilmesi amacı ile kuyular bölgesindeki inşaat işleri ve elektromekanik ekipman temin/montaj işlemleri yer almaktadır.

Yatırım kapsamında bununla beraber;

Kuyu bölgesi su toplama hatlarının yapılması,
Kuyu bölgesinin tesis içi yağmursuyu ve drenaj hattı yapımı,
Tesis içi ulaşım yollarının, çevre koruma duvarı ve çevre düzenlemesinin yapılması,
Kuyu başı binalarının oluşturulması ve elektromekanik ekipman temin ve montaj işlemlerinin yapılması,
10.000 m3 kapasiteli Su Toplama Deposunun inşaatı ve elektromekanik ekipman temin ve montaj işlemlerinin yapılması,
Klorlama Binasının inşaatı ve elektromekanik ekipman temin ve montaj işlemlerinin yapılması,
İdari Binanın yapım işlemleri,
Elektrik İşleri kapsamında tesisin enerji ihtiyacının karşılanması amacıyla yüksek gerilim iletim hattının yapılması, tesis içi yüksek gerilim ve alçak gerilim elektrik dağıtım sisteminin yapılması, otomasyon sisteminin kurulması,
Proje kapsamında ihtiyaç duyulacak trafo köşkleri, güç trafoları, OG panolar, AG panolar, jeneratörler, motor sürücüleri, aydınlatma sistemi, topraklama sistemi, paratoner sistemi, CCTV sistemi ve Otomasyon sistemi ekipmanlarının tüm gömülü ve havai elektrik kablolama işleri de dahil olmak üzere temini, montajı ve devreye alınması,
Dere geçişi esnasında hattın beton gömlek içine alınması,
İdare tarafından temin edilmiş ve proje sahasında geçici olarak depolanmış olan Yaklaşık 1750 m Ø1400mm çelik boruların döşenmesi yer almaktadır.
Sözleşme süresi, Kusur Sorumluluk Süresi hariç olmak üzere 300 (Üçyüz) takvim günüdür.

3. İhale, Dünya Bankası’nın “Yatırım Projeleri (IPF) Borçluları tarafından uygulanacak Satınalma Kuralları”na (Kasım 2020 revizyonu) uygun olacak şekilde Teklife Çağrı (RfB) yapılarak ulusal rekabetçi ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek olup, Satın Alma Düzenlemelerinde tanımlanan tüm Teklif Sahiplerine açıktır.

4. İlgilenen uygun Teklif Sahipleri, aşağıda belirtilen adresten daha fazla bilgi alabilir ve mesai saatleri içerisinde ihale dokümanını inceleyebilir. İhale ilanları www.asat.gov.tr, www.ilbank.gov.tr, www.aldas.com.tr ve www.ekap.gov.tr adresleri üzerinden görülebilir; İhaleye dair detaylı değerlendirme, yeterlilik şartları ve ihale dokünanı www.ekap.gov.tr (ihale usulü: istisna) adresinden indirilebilir.

5. İlgilenen istekliler, aşağıdaki adrese yazılı olarak başvurarak ve 5.000 TL (BeşBin Türk lirası) tutarındaki geri ödemesiz bir ücreti ödeyerek Türkçe olarak hazırlanan ihale dokümanını temin edebilirler. Ödeme yöntemi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (ASAT)Vakıflar Bankası 100. Yıl Şubesi (Şube Kodu: 313), TR63 0001 5001 5800 7292 3154 42 numaralı TL hesabına, Sözleşme No: ASAT3-W11 için olduğu yazılarak yatırılacak olup, dokümanı satın almak için yatırılan bedel, hiçbir nedenle iade edilmeyecektir. İhale dokümanı posta/kurye servisi yoluyla veya elden gönderilecektir. Kargo ile gönderilmesi durumunda oluşabilecek gecikmelerden İşveren sorumlu olmayacaktır.

6. Tekliflerin en geç 03/09/2024 günü saat 14:00’ e kadar aşağıdaki adrese teslim edilmesi gerekmektedir. Elektronik Tekliflere izin verilmeyecektir. Geç teslim edilen Teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. Teklifler 03/09/2024, Saat 14:15’te aşağıda belirtilen adreste, Teklif sahiplerinin temsilcilerinin ve katılmak isteyebilecek başka tarafların huzurunda açılacaktır.

Teklif Sahipleri, Tekliflerinin, son teklif verme tarihi ve saatinde İşveren'e ulaşması için kargoda ve ulaşımda yaşanabilecek gecikmeleri de göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. Kargoda ve ulaşımda oluşabilecek gecikmelerden İşveren sorumlu olmayacaktır.

7. Tüm teklifler, teklif açılış tarihinden itibaren en az 91 gün süreyle geçerli olmalı ve teklif beraberinde İşveren’in kabul edeceği bir banka tarafından düzenlenmiş 8.000.000 TL (SekizMilyon Türk Lirası) veya eşdeğeri bir miktarda ve süresiz veya son teklif alma tarihinden itibaren en az 119 gün süreyle geçerli olacak “Geçici Teminat”ın sunulması gerekmektedir.

8. 06/08/2024 tarihinde ve saat: 10:00’ da aşağıda belirtilen adreste bir İhale Öncesi Toplantı gerçekleştirilecektir. İhale Öncesi Toplantı sonrasında saha gezisi düzenlenecektir.

9. Bu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu’na tabi değildir.

10. Yukarıda atıfta bulunulan adres(ler) aşağıda verilmiştir:

Adres:

ASAT Ek Hizmet Binası

Gülveren Mh. 3760 Sk. No:15/1

07220 Kepez/ANTALYA

Ülke: Türkiye

Telefon: 0.242. 259 32 16

Faks: 0 242 259 32 20

E-posta: [email protected]

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR