İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2024/900034
  • İLAN TARİHİ: 17.07.2024
  • GEÇİCİ TEMİNATI: Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 15.08.2024 - 10:00
  • SON TEKLİF TARİHİ: 15.08.2024 - 10:00
  • İHALE ŞEKLİ: Açik Ihale Usulü
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: Idarenin Adresinde
  • ŞARTNAME BEDELİ: 0
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: BORU SATIN ALINACAKTIR

KURUM ADI: DSI 25. BÖLGE MÜDÜRLÜGÜ / BALIKESIR


BORU SATIN ALINACAKTIR
DSI 25. BÖLGE MÜDÜRLÜGÜ / BALIKESIR

ÇANAKKALE-BAYRAMIÇ KARAKÖY GÖLETI SULAMASI BORU ALIMI mal alimi 4734 sayili Kamu Ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre açik ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alinacaktir. Ihaleye iliskin ayrintili bilgiler asagida yer almaktadir:
IKN : 2024/900034
1-Idarenin
a) Adi : DSI 25. BÖLGE MÜDÜRLÜGÜ / BALIKESIR
b) Adresi : ÇAYIRHISAR MAHALLESI IZMIR YOLU ÜZERI BIGADIÇ KAVSAGI 10050 ALTIEYLÜL/BALIKESIR
c) Telefon ve faks numarasi : 2662417210 - 2662438124
ç) Ihale dokümaninin görülebilecegi ve e-imza kullanilarak indirilebilecegi internet sayfasi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Ihale konusu mal alimin
a) Adi : ÇANAKKALE-BAYRAMIÇ KARAKÖY GÖLETI SULAMASI BORU ALIMI
b) Niteligi, türü ve miktari :
5 540 METRE CTP VE BORU ÖZEL PARÇALARI ILE 31 274,19 METRE PE 100 BORU TEMINI
Ayrintili bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümani içinde bulunan idari sartnameden ulasilabilir.
c) Yapilacagi/teslim edilecegi yer : TEMIN EDILECEK BORULAR, IDARENIN TALIMATLARI DOGRULTUSUNDA "ÇANAKKALE BAYRAMIÇ KARAKÖY GÖLETI SULAMA SAHASI"NDA GÖSTERILEN NOKTAYA TESLIM EDILECEKTIR .
ç) Süresi/teslim tarihi : SÖZLESME IMZALANDIKTAN SONRA 90 (DOKSAN) GÜN IÇERISINDE IHTIYACA BINAEN SIPARISI VERILEN HDPE BORU VE/VEYA CTP BORU VE ÖZEL PARÇALARI, ÖZEL TEKNIK SARTNAMELERDE YER ALAN HÜKÜMLER ÇERÇEVESINDE SIPARIS TARIHINDEN ITIBAREN 60 (ALTMIS) TAKVIM GÜNÜ IÇERISINDE IDAREYE TESLIM EDILECEKTIR.
d) Ise baslama tarihi : Sözlesme imzalanmasi ile ise baslanir.

3-Ihalenin
a) Ihale (son teklif verme) tarih ve saati : 15.08.2024 - 10:00
b) Ihale komisyonunun toplanti yeri (e-tekliflerin açilacagi adres) : DSI 25. BÖLGE MÜDÜRLÜGÜ SULAMA SUBE MÜDÜRLÜGÜ BALIKESIR

4. Ihaleye katilabilme sartlari ve istenilen belgeler ile yeterlik degerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. Isteklilerin ihaleye katilabilmeleri için asagida sayilan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat disi unsurlara iliskin bilgileri e-teklifleri kapsaminda beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. Ihale konusu malin satis faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat geregince alinmasi zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine iliskin bilgiler:
EÜ Uygunluk Belgesi

4.1.2. Teklif vermeye yetkili oldugunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kisilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklik oranlarina (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularina iliskin bilgiler idarece EKAP’tan alinir.
4.1.3. Sekli ve içerigi Idari Sartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Sekli ve içerigi Idari Sartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 Ihale konusu alimin tamami veya bir kismi alt yüklenicilere yaptirilamaz.
4.1.6 Tüzel kisi tarafindan is deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kisiligin yarisindan fazla hissesine sahip ortagina ait olmasi halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi veya yeminli mali müsavir ya da serbest muhasebeci mali müsavir veya noter tarafindan ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendigi tarihten geriye dogru son bir yildir kesintisiz olarak bu sartin korundugunu gösteren belgeye iliskin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterlige iliskin belgeler ve bu belgelerin tasimasi gereken kriterler:
Idare tarafindan ekonomik ve mali yeterlige iliskin kriter belirtilmemistir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterlige iliskin belgeler ve bu belgelerin tasimasi gereken kriterler:
4.3.1. Is deneyimini gösteren belgelere iliskin bilgiler:
Son bes yil içinde bedel içeren bir sözlesme kapsaminda kesin kabul islemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranindan az olmamak üzere ihale konusu is veya benzer islere iliskin is deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2. Yetkili saticiligi veya imalatçiligi gösteren belgelere iliskin bilgiler:
a) Imalatçi ise imalatçi oldugunu gösteren belge veya belgelere iliskin bilgiler,
b) Yetkili satici veya yetkili temsilci ise yetkili satici ya da yetkili temsilci oldugunu gösteren belge veya belgelere iliskin bilgiler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukaridaki belgelerde belirtilen serbest bölge faliyet belgesine iliskin bilgiler.
Isteklilerin yukarida sayilan bilgilerden, kendi durumuna uygun bilgi veya bilgileri belirten isteklilerin yeterlik bilgileri tablosu uygun kabul edilir. Isteklinin imalatçi oldugu asagidaki belgelerdeki bilgiler ile tevsik edilir.
Imalat Yeterlik Belgesi
Imalatçi Belgesi
Kapasite Raporu
Sanayi Sicil Belgesi
Yabanci istekliler ise imalatçi olduklari kanitlayan ve ilgili ülke mevzuatina göre düzenlenen belgeyi veya belgeleri sunmalari gerekmektedir.
Yerli Mali Belgesi
4.4. Bu ihalede benzer is olarak kabul edilecek isler:
4.4.1.
1.KISIM / HER ÇAP VE BASINÇTA CTP BORU SATISI

2.KISIM / HER ÇAP VE BASINÇTA PE 100 BORU SATISI


5. Ekonomik açidan en avantajli teklif sadece fiyat esasina göre belirlenecektir.

6. Ihale yerli ve yabanci tüm isteklilere açik olup yerli mali teklif eden istekliye ihalenin tamaminda % 15 (yüzde on bes) oraninda fiyat avantaji uygulanacaktir.

7. Ihale dokümani EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanlarin, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanini indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazirlandiktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife iliskin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. Istekliler tekliflerini, her bir is kaleminin miktari ile bu is kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarin çarpimi sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat seklinde verilecektir. Ihale sonucunda, üzerine ihale yapilan istekli ile birim fiyat sözlesme imzalanacaktir.


10. Bu ihalede, kismi teklif verilebilir.

11. Istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapilmayacaktir.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diger hususlar:
Teklif fiyati ihale komisyonu tarafindan asiri düsük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açiklama istenecektir.

1-Ihaleye üreticilerle birlikte yetkili saticilar da katilabilecektir. Yetkili saticilar ihaleye, ancak bayisi (yetkili saticisi - distribütörü) oldugu üretici firma ile birlikte yapacaklari ortak girisimin özel ortagi olarak katilabilirler. Yetkili saticilar ihaleye yalniz katilmalari durumunda teklifleri geçersiz sayilacaktir. Her üretici tek basina ihaleye katilabilecegi gibi, is ortakligi ile katilmak istemesi durumunda ise sadece 1 (bir) yetkili bayii ile ihaleye katilabilir. 2- Malzemelerin (is kalemleri)tespitinde, yapim isi ihalesi için hazirlanan ve mal alimi ihale dokümani kapsaminda firmalara verilecek olan projelerde yer alan veriler esas alinacaktir. 3-Üretici/Yüklenici 2018/12 sayili Boru ve Ekipman Üreticilerinin Uygunlugu Genelgesinde yazili hükümler çerçevesinde yükümlülüklerini yerine getirmek zorundadir. Üreticinin 2018/12 sayili Genelge kapsaminda Ekipman Üreticileri Uygunluk Belgesi (EÜ Belgesi) yoksa, sözlesmenin imzalanmasindan sonra dogrudan bu belgeyi almak üzere ayni genelge kapsaminda üretici basvuracak, yapilacak degerlendirmeden sonra uygunsuz çikan üreticinin sözlesmesi feshedilecek ve ilgili mevzuat dogrultusunda islem yapilacaktir. Isteklinin, üreticilerden olusan bir is ortakligi olmasi halinde ortaklarin tamamindan, üretici ve yetkili satici ortakligindan olusan bir is ortakligi olmasi halinde ise üretici ortagin EÜ Belgesine sahip olmasi, yoksa basvurmasi istenecektir. Üretici Ortaklardan bir tanesinin EÜ Belgesine sahip olmamasi/olamamasi durumunda sözlesme feshedilecek ve ilgili mevzuat dogrultusunda islem yapilacaktir. 4-Borularin üretimi hiçbir sekilde alt yüklenicilere yaptirilmayacaktir. 5- Yapim isine herhangi bir sebeple Idarece süre uzatimi verilmesi veya yapim yüklenicisinin cezali çalismasi sonucu isin fiilen uzamasi veya yapim sözlesmesinin fesih/tasfiye vb. nedenlerle sonlandirilmasi sonrasi yeniden ihale edilmesi, bosaltma yapilamamasi, ödenek yetersizligine bagli üretim siparisi verilememesi gibi Idareye ve yapim yüklenicisine bagli nedenlerle isin yerine getirilmesinin gecikmesi hallerinde Üreticiye/Yükleniciye herhangi bir tazminat veya ilave bir bedel ödenmeyecektir. 6- Sözlesme süresinin bitiminden sonra Üretici/Yüklenici tarafindan süre uzatimi talebinde bulunulmadigi takdirde sözlesme genel hükümlere göre tasfiye edilecektir. Bu durumda Üreticiye/Yükleniciye herhangi bir tazminat veya ilave bir bedel ödenmeyecektir.

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR