İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2024/720080
  • İLAN TARİHİ: 05.06.2024
  • GEÇİCİ TEMİNATI: Teklif edilen bedelin %3'ünden az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 30.07.2024 - 14:00
  • SON TEKLİF TARİHİ: 30.07.2024 - 14:00
  • İHALE ŞEKLİ: Yapım -4734/3-i
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: İdarenin adresi
  • ŞARTNAME BEDELİ: 2500
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: HATAY DÖRTYOL İÇMESUYU ŞEBEKESİ İŞİ (AFD2-HATSU W1) YAPTIRILACAKTIR

KURUM ADI: HATAY SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI


HATAY DÖRTYOL İÇMESUYU ŞEBEKESİ İŞİ (AFD2-HATSU W1) YAPTIRILACAKTIR
HATAY SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
İhale Kayıt Numarası : 2024/720080
İşin Adı : Hatay Dörtyol İçmesuyu Şebekesi Yapım İşi (Afd2-Hatsu W1)
İhale Türü - Usulü : Yapım İşi - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Doğanköy Mah. EXPO Yerleşkesi HATSU Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Bşk. Antakya/HATAY
b) Telefon ve faks numarası : 3262124333 - 3262125888
c) Elektronik posta adresi : [email protected]
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr http://www.hatsu.gov.tr
2 - İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı : Muhtelif çap ve cins borulardan oluşan yaklaşık; • Ø 90- Ø400 mm çaplarında ve toplam 160.3 km uzunluğunda PE boru döşenmesi • Ø 450- Ø700 mm çaplarında ve toplam 11.8 km uzunluğunda Düktil Font boru döşenmesi • 10600 adetabone bağlantısı • 500 m3 kapasiteli servis deposu • 3 adet yatay delgi ile otoyol geçişi • 2 adet askıda köprü geçişi • 1250 m3, 3000 m3 ve 3000 m3 kapasiteli mevcut depoların yenilenmesi işleri • Ve içmesuyu şebeke inşaatı için diğer muhtelif yapıların yapılması işidir.
b) Yapılacağı Yer : Hatay İli Dörtyol İlçesi
c) İşe başlama tarihi : İşe Başlama Talimatı Sözleşmenin imzasını takiben en geç bir (1) hafta içerisinde Proje Müdürü tarafından Yükleniciye verilecektir.
ç) İşin süresi : Planlanan Tamamlama Tarihi, Proje Müdürü tarafından İşe Başlama talimatı verilme tarihinden itibaren 24 ay’dır.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer : Hatay Su ve Kanalİzasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 30.07.2024 - 14:00
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :
İhaleye katılabilme şartları ile istenen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler İhale Dokümanında düzenlenmiştir.

Avrupa Birliğince Türkiye'deki Mülteciler için Mali Yardım Programı (FRIT 2) kapsamında Fransız Kalkınma Ajansı (AFD)'na devredilen hibeden; İLBANK, Belediye Hizmetleri Projesi-I maliyetinin karşılanması için finansman sağlamıştır. İLBANK bu kapsamda sağlanan fonların bir kısmını Hatay Dörtyol İçmesuyu Şebekesi Yapım İşi (AFD2-HATSU W1) sözleşmesi kapsamındaki ödemeler için kullanmayı planlamaktadır.
Bu doğrultuda, Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) uygun şartlara sahip İsteklileri inşaat sözleşmesi süresi 24 ay ve Kusur Sorumluluk Süresi 12 ay olacak şekilde aşağıdaki iş kalemlerinin Hatay Dörtyol İçmesuyu Şebekesi Yapım İşi için kapalı zarf içinde Teklif vermeye davet etmektedir.

İş ve İşlemlerin tanım ve tarifleri sözleşme eki olan Şartnameler, Tasarım Dosyaları, Mahal Listeleri ve Birim Fiyat Pozları Tariflerinde belirtilmektedir.

İmalata esas metrajlar Birim Fiyat Teklif Cetvelinde belirtilmiştir. Yüklenici Birim Fiyat Teklif cetvelindeki metrajları dikkate alacaktır.

Bütün dokümanlarda verilen bilgiler doğrultusunda iş kapsamında yer alan bütün tesislerin tam ve eksiksiz olarak yapılarak işletmeye hazır hale getirilmesi esastır.

İhale süreci AFD'nin Ekim 2019 tarihli "Yabancı Ülkelerdeki AFD Finansmanlı Sözleşmelere İlişkin Satın alma Kılavuzu'nda" ("Satın alma Yönetmelikleri") belirtildiği şekilde Teklif Talebi kullanılarak uluslararası rekabete açık Satın alma yöntemiyle gerçekleştirilecek olup, Satın alma Yönetmeliklerinde tanımlandığı şekilde tüm İsteklilere açıktır.

Uygun şartlara sahip olup, konuya ilgi duyan İstekliler Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürlüğünden, ([email protected]) adresinden bilgi alabilecek ve aşağıda belirtilen adreste 09.00 ila 17.00 arası mesai saatlerinde ihale dokümanını inceleyebilecektir.

Türkçe hazırlanmış olan ihale dokümanı tam haliyle EKAP üzerinde erişilebilir olup ilgili adaylar tarafından çevirim içi incelenebilir.

Geçerli tekliflerin, (Teklif İsteme Dokümanında belirtildiği üzere) İhale dokümanı satın alma bedelinin yatırıldığına dair bir dekont ile sunulması gerekmektedir. İlgili dekontu bulundurmayan teklifler geçersiz sayılacaktır.

İhale Dokümanları, aşağıdaki adrese yazılı başvuruda bulunmak ve 2.500,00 TL tutarındaki ücreti ödemek suretiyle satın alabilecek olup, söz konusu ücret iade edilmeyecektir. Söz konusu ödeme TR86 0001 0003 0668 6540 8450 01 numaralı banka hesabına Sözleşme No: AFD2-HATSU W1 için olduğu yazılarak doğrudan yatırılmak suretiyle yapılacaktır. İhale Dokümanı posta/kurye servisi yoluyla, elden veya eposta ile gönderilecektir.

Teklifler en geç 30/07/2024 tarihinde saat 14.00'da veya öncesinde aşağıdaki adrese teslim edilmelidir. Elektronik olarak gönderilen teklifler kabul edilmeyecektir. Geç teslim edilen teklifler reddedilecektir. Teklifler İsteklilerin tayin ettiği temsilcileri ve katılmak isteyen herkesin huzurunda 30/07/2024 tarihinde saat 14.30'da aşağıdaki adreste alenen açılacaktır.

Her Teklifin ekinde 300.000 (üçyüzbin) Avro veya eşdeğeri[1] tutarında birer "Geçici Teminat" bulunacaktır.

Yukarıda bahsi geçen adres şöyledir:

İhale dosyası hakkında bilgi alma, açıklama talebinde bulunma ve teklif teslim yeri:

Dikkatine: Sn. Abdulkadir Kuday

Adres: HATSU Genel Müdürlüğü, Doğanköy Mah. EXPO Yerleşkesi HATSU Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Bşk. Antakya

Şehir: Hatay

Posta Kodu: 31001

Ülke: Türkiye

Telefon: +90 554 403 0369

Elektronik posta adresi: [email protected]

Web site: https://ekap.kik.gov.tr http://www.hatsu.gov.tr

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR