İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2024/236964
  • İLAN TARİHİ: 29.02.2024
  • GEÇİCİ TEMİNATI: Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 01.04.2024 - 10:00
  • SON TEKLİF TARİHİ: 01.04.2024 - 10:00
  • İHALE ŞEKLİ: Açık İhale Usulü
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: İdarenin Adresinde Görülebilir
  • ŞARTNAME BEDELİ: 0
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: Karayolları 1Bölge Müdürlüğü Akıllı Ulaşım Sistemleri Binası ve Çevre Düzenlenmesinin Yapılması Yapım İşi

KURUM ADI: BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-1.BÖLGE İSTANBUL DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ


BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-1.BÖLGE İSTANBUL DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Karayolları 1Bölge Müdürlüğü Akıllı Ulaşım Sistemleri Binası ve Çevre Düzenlenmesinin Yapılması Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN : 2024/236964
1-İdarenin
a) Adı : BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-1.BÖLGE İSTANBUL DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : Hamidiye Mah. Kemerburgaz Cad. No:170 34408 Hasdal KAĞITHANE/İSTANBUL
c) Telefon ve faks numarası : 2123125000 - 2123125070
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı : Karayolları 1Bölge Müdürlüğü Akıllı Ulaşım Sistemleri Binası ve Çevre Düzenlenmesinin Yapılması Yapım İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı :
Bodrum kat, zemin kat, birinci normal kat, ikinci normal kat ve üçüncü normal kattan oluşan 1 adet betonarme karkas hizmet binası yapımı için birim fiyat teklif cetvelinde belirtilen cins ve miktarlardaki inşaat, mekanik ve elektrik işleridir.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü Yerleşkesi Kağıthane / İSTANBUL
ç) Süresi/teslim tarihi : Yer tesliminden itibaren 500 (BeşYüz) takvim günüdür.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde
yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 01.04.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü(İhale Salonu) Hamidiye Mah. Kemerburgaz Cad. 34408 - Kağıthane/İSTANBUL

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5İhale konusu işte idarenin onayı ile alt yüklenici çalıştırılabilir. Ancak işin tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri;
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar.
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son üç yıla kadar olan yılların belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait belgelerini sunmayanlar, iki önceki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu belgelerde, yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise iki önceki yılın belgeleri ile üç önceki ve dört önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.2. İş hacmini gösteren belgeler:
İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait, aşağıda belirtilen belgelerden birini sunması yeterlidir;
a) Toplam cirosunu gösteren gelir tablosu,
b) Yapım işleri cirosunu gösteren belgeler,
İsteklinin cirosunun teklif ettiği bedelin % 25 inden, yapım işleri cirosunun ise teklif edilen bedelin % 15 inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilecektir.
Bu kriterleri ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıl için sağlayamayanlar, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıldan başlamak üzere birbirini takip eden son altı yıla kadarki belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar bakımından iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilir. Bu gelir tablosu itibariyle yeterlik şartının sağlanamaması halinde ise, iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilmek üzere son altı yıla kadarki gelir tabloları sunulabilir ve bu durumda gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 80 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.

4.4.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri:
4.4.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
Yapım işlerinde iş deneyiminde değerlendirilecek benzer işlere dair tebliğde yer alan B/III GRUP : BİNA İŞLERİ benzer iş olarak kabul edilecektir.

4.4.2. Benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri:
İnşaat Mühendisliği'dir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecektir.
Hesaplamada Kullanılacak Formül:Toplam Puan=Teklif Fiyatı Puanı + Fiyat Dışı Unsur Puanı
İsteklinin Toplam Puanı hesaplanırken;
Toplam Puan= ( (En Düşük Teklif Fiyatı / İsteklinin Teklif Fiyatı) X İdarece girilen Teklif Fiyat Puanı ) + Fiyat Dışı Unsur Puanı
Teklif Fiyat Puanı:50
Fiyat Dışı Unsur (FDU) Puanı:50

Fiyat Dışı Unsur Değerlendirme Yöntemi:İş kalemleri bazında teklif fiyat nitelik puanlaması
(Alınabilecek Azami FDU Puanı : 50 )
Aşağıda, teklif cetvelinde yer alan iş kalemlerinden seçilen kaleme/kalemlere ilişkin asgari ve azami oranlar belirlenmiştir. İsteklinin teklif cetvelinde seçilen bu kalemlere verilmiş olan teklifler, isteklinin kısma/ihaleye vermiş olduğu toplam teklife oranlanarak 100 ile çarpılacak, bulunan oran o kalem için belirlenen asgari oran ile azami oran arasında kalıyorsa istekli o kalem için belirlenen fiyat dışı unsur puanını alacaktır. Bu işlem sırasında hesaplanan oranda herhangi bir yuvarlama işlemi yapılmayacaktır. İş kalemlerinde gruplama yapılmış olması halinde, gruba dahil olan kalemlere istekli tarafından teklif edilen tutarların toplamının, isteklinin kısma/ihaleye vermiş olduğu toplam teklife oranlanarak 100 ile çarpılması sonucu bulunan oran, o grup için belirlenen asgari oran ile azami oran arasında kalıyorsa, istekli o grup için belirlenen fiyat dışı unsur puanını alacaktır. Bu işlem sırasında hesaplanan oranda herhangi bir yuvarlama işlemi yapılmayacaktır.Bu yönteme ilişkin işlemler, belirlenen bütün kalemler için isteklilerin teklif cetveli esas alınarak EKAP tarafından otomatik olarak yapılacak ve toplam fiyat dışı unsur puanları hesaplanacaktır.
Numune Değerlendirmesinde Kullanılacak Mı?:Hayır
Demonstrasyon Değerlendirmesinde Kullanılacak Mı?:Hayır

İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Asgari Oran Azami Oran Fiyat Dışı
Unsur Puanı
Makine ile her derinlik ve her genişlikte yumuşak ve sert toprak kazılması (derin kazı) 0,1283215% 0,1736114% 0,0754832
Çakıl temin edilerek, makine ile serme, sulama ve sıkıştırma yapılması 0,1046283% 0,1415559% 0,061546
Çakıl temin edilerek, drenaj yapılması 0,0277059% 0,0374845% 0,0162976
32 mm'ye kadar kırmataş temin edilerek, makine ile serme, sulama ve sıkıştırma yapılması 0,0471121% 0,0637398% 0,027713
Beton santralinde üretilen veya satın alınan ve beton pompasıyla basılan, C 16/20 basınç dayanım sınıfında, gri renkte, normal hazır beton dökülmesi (beton nakli dahil) 0,2774555% 0,375381% 0,1632091
Beton santralinde üretilen veya satın alınan ve beton pompasıyla basılan, C 20/25 basınç dayanım sınıfında, gri renkte, normal hazır beton dökülmesi (beton nakli dahil) 0,0861028% 0,116492% 0,0506487
Beton santralinde üretilen veya satın alınan ve beton pompasıyla basılan, C 30/37 basınç dayanım sınıfında, gri renkte, normal hazır beton dökülmesi (beton nakli dahil) 3,8954154% 5,270268% 2,2914201
Nervürlü çelik hasırın yerine konulması 1,500-3,000 kg/m2 (3,000 kg/m2 dahil) 0,0187451% 0,025361% 0,0110265
Plywood ile düz yüzeyli betonarme kalıbı yapılması 2,7206131% 3,6808294% 1,6003606
Çelik borudan kalıp iskelesi yapılması (0,00-4,00 m arası) 0,3355115% 0,4539273% 0,1973597
Çelik borudan kalıp iskelesi yapılması (4,01-6,00 m arası) 0,1004671% 0,135926% 0,0590983
Çelik borudan kalıp iskelesi yapılması (6,01-8,00m arası) 0,0606853% 0,0821036% 0,0356972
Ön yapımlı bileşenlerden oluşan tam güvenlikli, dış cephe iş iskelesi yapılması. (0,00-51,50 m arası) 0,1064374% 0,1440036% 0,0626103
Ön yapımlı bileşenlerden oluşan tam güvenlikli, tavanlar için iş iskelesi yapılması. (0,00-21,50 m arası) 0,2731613% 0,3695712% 0,1606831
Bodrum perdelerinde su yalıtımı ve izolasyon pimi ile uygulanmış ısı yalıtımı üzerine HDPE esaslı drenaj ve koruma levhası temini ve yerine döşenmesi (200 basınç dayanımı<250 KN/m2) 0,0112594% 0,0152333% 0,0066232
Ø 200 mm anma çaplı, PVC esaslı koruge drenaj borusunun temini ve yerine döşenmesi 0,0113196% 0,0153148% 0,0066586
Ocak taşı ile blokaj yapılması 0,0894574% 0,1210305% 0,052622
100 mm kalınlığında yatay delikli tuğla (200 x 100 x 200 mm) ile duvar yapılması 0,1358792% 0,1838366% 0,079929
190 mm kalınlığında yatay delikli tuğla (190 x 190 x 135 mm) ile duvar yapılması 0,5594674% 0,7569265% 0,3290985
250 gr/m² ağırlıkta geotekstil keçe serilmesi 0,0443274% 0,0599724% 0,026075
200 kg çimento dozlu tesviye tabakası yapılması 0,3952162% 0,5347043% 0,2324801
Eğim betonu %1 min : 3 cm maks :13cm 0,1092767% 0,1478449% 0,0642804
2.5 cm kalınlığında 500 kg çimento dozlu şap yapılması 0,5557492% 0,751896% 0,3269113
3 mm kalınlıkta elastomer esaslı (-20 °C soğukta bükülmeli) polyester keçe taşıyıcılı polimer bitümlü örtüler ile iki kat su yalıtımı yapılması 0,474648% 0,6421708% 0,2792047
250/350 kg çimento dozlu kaba ve ince harçla sıva yapılması (dış cephe sıvası) 0,2793745% 0,3779773% 0,1643379
200/250 kg kireç/çimento karışımı kaba ve ince harçla sıva yapılması (iç cephe sıvası) 0,0991924% 0,1342015% 0,0583485
Saten alçı kaplaması yapılması (ortalama 1 mm kalınlık) 0,1973323% 0,2669789% 0,1160778
Makina alçısı ile tavanlara 15 mm kalınlığında tek kat alçı sıva yapılması 0,0695682% 0,0941216% 0,0409224
Makina alçısı ile duvarlara 20 mm kalınlığında tek kat alçı sıva yapılması (Beton, tuğla vb. yüzeylere) 0,6000375% 0,8118154% 0,3529632
6 cm kalınlıkta yüzeyi düzgün levhalar ile basma mukavemeti en az 300 kPa olan XPS levhalarla döşemelerde ısı yalıtımı yapılması 0,1999623% 0,2705373% 0,1176249
Basma mukavemeti en az 300 kPa, 0.030 0,2874889% 0,3889556% 0,1691111
6 cm kalınlıkta 0.030 0,0385527% 0,0521595% 0,0226781
8 cm kalınlıkta yüzeye dik çekme mukavemeti en az 7,5 kPa (TR 7,5) taşyünü levhalar ile dış duvarlarda dıştan ısı yalıtımı ve üzerine ısı yalıtım sıvası yapılması (Mantolama) 0,5465296% 0,7394224% 0,321488
6 cm kalınlıkta taşyünü levhalar ile asma tavanlarda, bölme duvarlarda ve yükseltilmiş döşemelerde ısı ve ses yalıtımı yapılması, Ses yutma katsayısı (ortalama) >= 1,00 olan 0,0226878% 0,0306953% 0,0133458
Granit agregalı terrazo karo ile iç mekan döşeme kaplaması yapılması (kırılma yükü şartları (sınıf 3) yüzey alanı >= 1800cm2 ebatlarda ve kırılma dayanımı > 3 kn, honlu vaya cilalı) 0,3901663% 0,5278721% 0,2295096
Washbeton yüzey işlemli terrazo karo ile dış mekan döşeme kaplaması yapılması (kırılma dayanımı şartları (sınıf 3) eğilme dayanımı minimum 4,0 mpa aşınma direnç sınıfı (4-ı), yüzey alanı <= 1600 cm2) 0,1783805% 0,2413384% 0,1049297
3 cm kalınlığında granit plak ile (bergama gri) ile döşeme kaplaması yapılması (3 cm x 30 cm x serbest boy) 0,1145482% 0,1549769% 0,0673813
Granit doğal taş (bergama gri) ile merdiven basamağı kaplaması yapılması (basamak 3 cm, rıht 2 cm kalınlığında) 0,105175% 0,1422956% 0,0618676
Alçı levhalar ile tek iskeletli bölme duvar yapılması (Duvar C 75 profil - 40 cm aks aralığı) (her iki yüzünde çift kat 12,5 mm su emme oranı azaltılmış, yangına dayanımı artırılmış alçı levha ile) 0,1691764% 0,2288857% 0,0995155
60x60 cm ebadında 0.70 mm kalınlığında min.20 mikron elektrostatik toz boyalı (polyester esaslı) arka yüzü akustik kumaş kaplı delikli alümünyum plakadan (EN AW 3000 serisi) gizli taşıyıcılı sistem asma tavan yapılması 0,3541132% 0,4790943% 0,2083019
Demir yüzeylere iki kat solvent bazlı epoksi boya yapılması 0,0298645% 0,0404049% 0,0175674
Brüt beton yüzeylerin alçı veya sıvaya hazırlanması (iç cephe) 0,0184405% 0,0249489% 0,0108474
Saten alçılı ve alçıpanel yüzeylere astar uygulanarak iki kat su bazlı yarımat boya yapılması (iç cephe) 0,2975933% 0,4026263% 0,1750549
Yeni sıva yüzeylere macun ve astar uygulanarak iki kat su bazlı yarımat antibakteriyel boya yapılması (iç cephe) 0,2768099% 0,3745076% 0,1628294
Lama ve profil demirlerden çeşitli demir işleri yapılması ve yerine konulması 0,082196% 0,1112063% 0,0483506
Bitkisel toprağın temini 0,0310732% 0,0420402% 0,0182783
10-15 cm kalınlıkta bitkisel toprak serilmesi 0,0318547% 0,0430975% 0,018738
Ø 150 mm HDPE esaslı koruge boru döşenmesi (SN 8, lastik conta ve boru bedeli dahil) 0,0009676% 0,0013091% 0,0005692
Ø 200 mm HDPE esaslı koruge boru döşenmesi (SN 8, lastik conta ve boru bedeli dahil) 0,0122387% 0,0165582% 0,0071992
Ø 300 mm HDPE esaslı koruge boru döşenmesi (SN 8, lastik conta ve boru bedeli dahil) 0,0149398% 0,0202126% 0,0087881
Ø 400 mm HDPE esaslı koruge boru döşenmesi (SN 8, lastik conta ve boru bedeli dahil) 0,0081775% 0,0110637% 0,0048103
Prefabrik parsel bacası beton gövde elemanının yerleştirilmesi (H : 0,50 m, iç ebadı: 0,80 x 0,80 m, et kalınlığı: 0,10 m, 500 dozlu, buhar kürlü, baca elemanları arası birleşim yerleri 600 dozlu harçla) 0,0021873% 0,0029593% 0,0012867
Prefabrik parsel bacası beton gövde elemanının yerleştirilmesi (H : 0,25 m, İç ebadı: 0,80 x 0,80 m, et kalınlığı: 0,10 m, 500 dozlu, buhar kürlü, baca elemanları arası birleşim yerleri 600 dozlu harçla) 0,0006423% 0,0008689% 0,0003778
Çerçevesiz betonarme kapağın parsel bacası üzerine yerleştirilmesi (0,50 x 1,00 x 0,10 m, C 35 / 45 betonu ile yapılmış) 0,0019234% 0,0026022% 0,0011314
Prefabrik parsel bacası beton taban elemanının yerleştirlmesi (H : 0,50 m, iç ebadı: 0,80x0,80 m, et kalınlığı: 0,10m, sülfata dayanıklı çimentodan yapılmış, 500 dozlu, buhar kürlü, boru girişleri entegre contalı, baca elemanları arası birleştirme yerleri 600 doz harç) 0,0026842% 0,0036315% 0,0015789
Çıkış çapı 200 mm, 1 giriş, 1 çıkışlı prefabrik muayene bacası beton taban elemanının yerleştirilmesi (500 dozlu, buhar kürlü, taban elemanı boru girişleri ve baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdırmazlık test bedeli dahil) 0,005303% 0,0071746% 0,0031194
Çıkış çapı 200 mm, 2 giriş, 1 çıkışlı prefabrik muayene bacası beton taban elemanının yerleştirilmesi (500 dozlu, buhar kürlü, taban elemanı boru girişleri ve baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdırmazlık test bedeli dahil) 0,0030635% 0,0041448% 0,0018021
Çıkış çapı 300 mm, 1 giriş, 1 çıkışlı prefabrik muayene bacası beton taban elemanının yerleştirilmesi (500 dozlu, buhar kürlü, taban elemanı boru girişleri ve baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdırmazlık test bedeli dahil) 0,0030502% 0,0041267% 0,0017942
Çıkış çapı 300 mm, 2 giriş, 1 çıkışlı prefabrik muayene bacası beton taban elemanının yerleştirilmesi (500 dozlu, buhar kürlü, taban elemanı boru girişleri ve baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdırmazlık test bedeli dahil) 0,0030768% 0,0041628% 0,0018099
Çıkış çapı 300 mm, 3 giriş, 1 çıkışlı prefabrik muayene bacası beton taban elemanının yerleştirilmesi (500 dozlu, buhar kürlü, taban elemanı boru girişleri ve baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdrmazlık test bedeli dahil) 0,0031037% 0,0041991% 0,0018257
Çıkış çapı 400 mm, 2 giriş, 1 çıkışlı prefabrik muayene bacası beton taban elemanının yerleştirilmesi (500 dozlu, buhar kürlü, taban elemanı boru girişleri ve baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdırmazlık test bedeli dahil) 0,0033704% 0,00456% 0,0019826
Prefabrik muayene bacası beton gövde bileziği elemanının yerleştirilmesi (H : 0,60 m, Çapı: 1,00 m, et kalınlığı: 0,15 m, 500 dozlu, buhar kürlü, taban elemanı boru girişleri ve baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdrmazlık test bedeli dahil) 0,0124799% 0,0168846% 0,0073411
Prefabrik muayene bacası beton gövde bileziği elemanının yerleştirilmesi (H : 0,35 m, Çapı: 1,00 m, et kalınlığı: 0,15 m, 500 dozlu, buhar kürlü, taban elemanı boru girişleri ve baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdırmazlık test bedeli dahil) 0,0066112% 0,0089445% 0,0038889
Prefabrik muayene bacası beton konik elemanının yerleştirilmesi (H : 0,65 m, Çapı: 1,00 m, et kalınlığı: 0,15 m, 500 dozlu, buhar kürlü, baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdırmazlık test bedeli dahil) 0,0061666% 0,0083431% 0,0036274
Prefabrik muayene bacası beton gövde bileziği elemanının yerlş. (H:0,15 m, Çapı:0,62 m, Et kalınlığı:0,15 m, sülfata dayanıklı çimentodan yapılmış, 500 dozlu, buhar kürlü, taban elemanı boru girişleri ve baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdrmazlık test bedeli dahil) 0,0025257% 0,0034171% 0,0014857
Prefabrik muayene bacası beton çerçeve montaj elemanının yerlş. (H:0,29 m, Çapı:0,62 m, Et kalnlğı:0,15 m, sülfata dayanıklı çimentodan yapılmış, 500 dozlu, buhar kürlü, baca elemanları arası bağlantılar entegre contalı, sızdırmazlık test bedeli dahil) 0,0029091% 0,0039358% 0,0017112
Çapı 80 mm, 10 - 16 atü, sürgülü vana yerleştirilmesi (Sfero döküm, teleskopik buşakle takımı ve vana bedeli dahil, baş bağlama bedeli hariç) 0,0053392% 0,0072237% 0,0031407
Stabilize malzemenin titreşimli silindirle sıkıştırılarak yapı inşaatları, sınai imalatlar ve saha betonları altında temel ve temel altı dolgusu yapılması 0,030175% 0,040825% 0,01775
Kum temin edilerek boru gömleklenmesinin yapılması 0,074928% 0,1013732% 0,0440753
Kanalizasyon inşaatlarında kullanılan sfero döküm, çerçeveli baca kapağının yerine konulması(77 kg, otomatik kilitli, İller Bankası KNL-TP-30R tip projesine uygun boyut ve özelliklere sahip) 0,0141475% 0,0191407% 0,0083221
Granülometrik Çakıl Serilmesi (Teras çatı peyzaj düzenleme) 0,0631784% 0,0854767% 0,0371638
Bazalt Plaklarla 4 cm. Kalınlığında Döşeme Kaplaması Yapılması 0,0415179% 0,0561713% 0,0244223
Bazalt Bordür Yapılması (10x25x50 ) 0,1585622% 0,2145253% 0,0932719
13 mm Compact Laminat ile Bölme Panosu ve Kapı Yapılması 0,1777165% 0,2404399% 0,1045391
Makina ile çimento harçlı kargir ve horasan inşaatın yıkılması 0,0048656% 0,0065828% 0,0028621
Makina ile demirli ve demirsiz beton inşaatın yıkılması 0,0246614% 0,0333654% 0,0145067
İdare malı demir imalatın sökülmesi 0,0126678% 0,0171388% 0,0074517
Mineral dolgulu kompozit alüminyum levhalar ile cephe kaplaması yapılması (Isı Yalıtımsız) 0,2764255% 0,3739874% 0,1626032
Çimento esaslı kendiliğinden yerleşen (self leveling) harç ile ortalama 4 mm kalınlıkta zemin tesviyesi yapılması 0,0113008% 0,0152893% 0,0066475
120 dakika dayanımlı panik barlı yangın kapısı 0,1016259% 0,1374938% 0,0597799
Renkli, desenli ve yüksek yoğunluklu karo halı ile döşeme kaplaması yapılması (antrasit ve mavi karışım desenli) 0,6675853% 0,9032037% 0,3926973
8 mm kalınlıkta laminat parke ile döşeme kaplaması yapılması (derzli dokulu yüzeyli mega plank) (açık meşe renginde) 0,2407606% 0,3257349% 0,1416239
Lazer kesimli özel ebat ve araları pirinç derzli desenli granit (blue pearl) + ( bianco sardo (hamuru açık seleksiyonlu) kaplama 2cm. +Yapıştırma harcı 3cm. 1,5285667% 2,0680609% 0,8991569
60x120 cm ebatlarında, rektifiyeli mat seramik ile döşeme kaplaması yapılması ( karo yapıştırıcısı ile) (gri ve siyah renk) 0,7074283% 0,9571089% 0,4161343
Halı kaplaması yapılması (saflı mescit halısı-17 mm) 0,0908871% 0,1229649% 0,053463
Antistatik PVC karo ile döşeme kaplaması yapılması (antrasit renkte düz) 0,0976876% 0,1321656% 0,0574633
Toz önleyici epoksi astar boya yapılması 0,2103419% 0,2845802% 0,1237305
60x60 cm ebatlarında 3 cm kalınlığında çift tarafı alüminyum folyo kaplı yüksek yoğunluklu yonga levhalarla yükseltilmiş döşeme yapılması (kendinden ayarlı ayak) 0,7408484% 1,0023244% 0,4357932
60x60 cm ebatlarında 3 cm kalınlığında çift tarafı galvaniz çelik kaplı kalsiyum sülfat özlü levhalarla yükseltilmiş döşeme yapılması (kendinden ayarlı ayak ve kuşaklı) 0,1207443% 0,16336% 0,0710261
Kendinden yayılan hazır karışım şap yapılması 3-5 cm. 0,8154794% 1,1032956% 0,4796937
Led aydınlatmalı eloksal Alüminyum süpürgelik (siyah mat) yapılması 0,8682316% 1,1746663% 0,5107245
Eloksal Alüminyum süpürgelik (siyah mat) yapılması 0,2305671% 0,3119437% 0,1356277
Ahşap süpürgelik yapılması (meşe kaplama Mat açık ceviz cila Granit süpürgelik 2 x 9 cm.) 0,0206297% 0,0279108% 0,0121351
9x120 ebatlarında rektifiyeli mat seramik ile süpürgelik yapılması (Yapıştırma harcı + bitim çıtası) 0,007184% 0,0097195% 0,0042259
Granit süpürgelik yapılması (2 x 9 cm.) 0,1323536% 0,1790666% 0,0778551
Çift camlı 6mm. Üzeri desenli film kaplı gizli eloksal alüminyum profilli demontabl bölme duvar yapılması 3,8812125% 5,2510522% 2,2830662
Çift camlı 6mm. Üzeri desenli film kaplı çift cam arası manuel ince jaluzili gizli eloksal alüminyum profilli demontabl bölme duvar yapılması 0,3144207% 0,4253927% 0,1849533
Kumaş kaplı akustik panel yapılması (kumaş rengi lacivert) 0,9762291% 1,3207806% 0,5742524
Alüminyum gövdeli yuvarlak fırçalı dış mekan paspası 100/200 cm 0,0174179% 0,0235654% 0,0102458
Doğal meşe kaplamalı 18 mm MDF paneller ile duvar kaplaması yapılması (meşe kaplama mat açık ceviz cila) 0,2096947% 0,2837046% 0,1233498
Doğal ahşap freze meşe kaplama yapılması (Antrasit fırçalı) 0,354952% 0,4802291% 0,2087953
Ø 8- Ø 32 mm nervürlü beton çelik çubuğu, çubukların kesilmesi, bükülmesi ve yerine konulması.(Yüklenmesi, iş başına taşınması, boşaltılması ve istifi dahil) 5,4451066% 7,3669089% 3,2030039
Mat laminat kaplı kenarları siyah mat eloksal Alüminyum L profilli MDF panel ile duvar kaplaması yapılması 18 mm (laminat kodu 3306) 0,0194162% 0,0262689% 0,0114213
Parlak laminat kaplı MDF panel kaplama yapılması 18 mm (laminat kodu 3190 star)+yarı şeffaf ice blue akrilik ışık bandları 0,579047% 0,7834165% 0,3406159
Desenli vinil duvar kağıdı yapılması (textil tabanlı) 0,1114408% 0,1507728% 0,0655534
60x120 ve 30x120 ebatlarında mat seramik ile duvar kaplaması yapılması (7mm. + yapıştırıcı (gri ve siyah renkte)) 0,5060341% 0,6846343% 0,2976671
Granit doğal taş ile merdiven basamağı kaplaması yapılması (basamak 3 cm, rıht 2 cm kalınlığında)(Blue pearl) 0,2434788% 0,3294125% 0,1432228
Füme ayna yapılması (kenarları rodajlı) 0,0330156% 0,0446681% 0,0194209
Alçı plak asma tavan - Alçı plak niş yapılması (kutu profil konstrüksiyonlu) 0,8126478% 1,0994647% 0,4780281
Alçı plak ışık bandı yapılması (kutu profil konstrüksiyonlu) 0,0938448% 0,1269666% 0,0552029
Akustik perfore Alçı plak asma tavan yapılması (kutu profil konstrüksiyonlu) 0,0818715% 0,1107674% 0,0481597
Buffle lineer alüminyum asma tavan yapılması (20x80 mm mat siyah eloksal) 0,2890179% 0,3910242% 0,1700105
Parlak laminat kaplı kenarları siyah mat eloksal alüminyum L profilli MDF panel yapılması 18 mm (laminat kodu 3190 star) 0,2575503% 0,3484504% 0,1515002
Mat dokulu laminat kaplama üzeri 20x40 mm açık gri mat eloksal alüminyum çıtalı MDF panel yapılması 18 mm (laminat kodu 3291) 0,2644094% 0,3577304% 0,155535
PVC germe sistem buz mavisi ışıklı panel yapılması 0,1458236% 0,1972907% 0,0857786
Alçı çıta ile desen yapılması( renk ral 1004) 0,0246343% 0,0333287% 0,0144907
60x120 alüminyum perfore modüler asma tavan yapılması (gizli taşıyıcılı ral 9005) 0,0299656% 0,0405417% 0,0176268
Wash beton hazır merdiven basamak+rıht yapılması 0,0061125% 0,0082698% 0,0035956
5+5 Lamine Temperli cam merdiven korkuluğu yapılması + boyalı (ral 9005) cam tutucu 0,113075% 0,1529838% 0,0665147
Mat fırın boyalı küpeşte yapılması (ral 9005) 0,0967573% 0,1309069% 0,056916
Mat fırın boyalı korkuluk yapılması (ral 9005) 0,0697971% 0,0944314% 0,0410571
Akrilik kendinden lavabolu hilton tipi lavabo tezgahı yapılması 1cm (kırık beyaz) 0,1275643% 0,172587% 0,0750378
Akrilik mutfak tezgahı yapılması 1cm (kırık beyaz) 0,0860501% 0,1164207% 0,0506177
Mutfak alt ve üst dolabı yapılması gövde suntalam kapaklar laminat kaplama cumbaları PVC kaplı (laminat kodu 3305) 0,0720461% 0,0974742% 0,0423801
Laminat kaplama Keson'lu Akrilik özel tasarım Operasyon salonu çalışma masaları yapılması (cumbalarından gizli lineer aydınlatmalı) (kırık beyaz) 0,2378481% 0,3217945% 0,1399107
Ahşap kaplama özel dizayn toplantı masası yapılması (kriz yönetim odası) (doğal meşe koyu ceviz mat cila) 0,0762279% 0,1031319% 0,0448399
Polietilen nem bariyeri yapılması 0,8543117% 1,1558335% 0,5025363
Cam elyaf takviyeli renkli beton prekast kaplama yapılması (açık gri+antrasit renkte) + konstrüksiyon 2 cm 3,771592% 5,1027421% 2,2185835
Mat fırın boyalı profil korkuluk+küpeşte yapılması (ral 9005) 0,0834612% 0,1129181% 0,0490948
Her çeşit profil, çelik çubuk ve çelik saçlarla karkas, (çerçeve) inşaat yapılması, yerine tespiti (Kumlama, Yangına Dayanıklı Boya Dahil) 6,3545096% 8,5972777% 3,7379468
Kompozit Ahşap (Geri dönüştürülmüş plastik ve FSC sertifikalı ahşap talaşından yapılmış kompozit) kaplama yapılması 0,0696555% 0,0942398% 0,0409738
Sentetik çim yapılması 40 mm Hav yüksekliği 14700 düğüm/m2 0,2201894% 0,2979033% 0,1295232
Sifonik yağmur suyu toplama sistemi yapılması 0,1189241% 0,1608973% 0,0699553
Eloksal (siyah mat)ısı yalıtımlı kapaksız (silikon) alüminyum doğrama yapılması 1,1542107% 1,5615792% 0,6789475
8 mm Temperli low-e renkli + 16 mm Boşluk (siyah sıcak kenar çıtası) + 6 mm Temperli düz cam yapılması (tüm camlar makine rodajlı) 50/33 1,3239% 1,7911588% 0,7787647
8 mm Temperli low-e renkli + 20 mm Boşluk (siyah sıcak kenar çıtası) + (6+1.52 pvb+6) temperli düz cam yapılması (tüm camlar makine rodajlı) 50/33+paslanmaz çelik spider cam tutuculu 1,5190568% 2,0551945% 0,8935628
Eloksal (siyah mat) alüminyum güneş kırıcı yapılması 4 sıra 20 cm 0,1878515% 0,254152% 0,1105009
Eloksal (siyah mat)ısı yalıtımsız alüminyum doğrama kasa+alüminyum camlı (6mm. Temperli düzcam) kanat yapılması 1,5383224% 2,0812597% 0,9048955
Eloksal (siyah mat)ısı yalıtımlı alüminyum doğrama kasa + alüminyum camlı kanat yapılması 0,4612555% 0,6240516% 0,2713268
Eloksal (siyah mat) alüminyum kasa+kanat yapılması 0,1737748% 0,235107% 0,1022205
Eloksal (siyah mat) alüminyum kasa+laminat kaplama kanat yapılması (laminat kodu 4658(ntr)) 0,3659302% 0,495082% 0,215253
Ahşap kaplama kasa + kanat yapılması (meşe kaplama mat açık ceviz cila) 0,0289422% 0,0391571% 0,0170248
Eloksal (siyah mat) alüminyum kasa+laminat kaplama ses yalıtımlı kanat yapılması (laminat kodu 4658(ntr)) 0,016295% 0,0220462% 0,0095853
5x5 cm aralıklı 6 mm çubuk demirden punta kaynaklı 30x30 L profil çerçeveli epoksi boyalı 100x300 cm panel mesh yapılması 0,0885378% 0,1197864% 0,052081
Ana giriş karşılama bankosu yapılması 0,0996163% 0,134775% 0,0585978
Çağrı merkezi giriş bankosu yapılması 0,0502743% 0,0680182% 0,0295731
Halkla ilişkiler bankosu yapılması 0,3467515% 0,4691344% 0,2039715
Mescit adbesthane oturma taburesi ahşabı yapılması 0,0057213% 0,0077406% 0,0033655
Mescit adbesthane ayak dayama paslanmaz borusu yapılması 0,0059413% 0,0080383% 0,0034949
Giriş holü şeffaf asansörlerin etrafına çelik konst. Ve spiderlı cam kaplama yapılması (6+6 temperli lamine renkli cam) 0,7123916% 0,9638239% 0,4190539
Giriş holü Paslanmaz tutuculu 6mm. Temperli cam pano yapılması üzeri film kaplanması 120x270 0,0055336% 0,0074866% 0,0032551
Eloksal (siyah mat) alüminyum ısı yalıtımlı sürme doğrama yapılması 0,1456213% 0,1970171% 0,0856596
Otomatik açılan giyotin pencere yapılması 0,2548373% 0,3447799% 0,1499043
Resmi kurum izinlerinin alınması (Yapı Ruhsatı ve İskan) 0,0218432% 0,0295526% 0,0128489
Nakliyeler 1,2561576% 1,6995074% 0,7389163
Çalışma Masası (160x80) 0,1522176% 0,2059414% 0,0895397
L Çalışma Masası (180x180) 0,0201262% 0,0272295% 0,0118389
Bölme Panelli Çalışma Masası (6 kişilik / 243x372) 0,0502138% 0,0679363% 0,0295375
Bölme Panelli Çalışma Masası (8 kişilik / 243x495) 0,0321733% 0,0435286% 0,0189255
Makam Masası (256x168) 0,0350558% 0,0474284% 0,0206211
Yuvarlak Toplantı Masası (R100) 0,0048817% 0,0066047% 0,0028716
Toplantı Masası (280x163) 0,0042878% 0,0058012% 0,0025222
Yemek Salonu Masası (80x80) 0,0474846% 0,0642439% 0,0279321
Özel Yemek Salonu Masası (720x120) 0,0047195% 0,0063852% 0,0027762
Sehpa (140x80) 0,019075% 0,0258073% 0,0112206
Özel Sehpa (113x60) 0,0013066% 0,0017678% 0,0007686
Sehpa (50x50) 0,0046355% 0,0062715% 0,0027268
Masa Altı Askı Keson 0,0125837% 0,017025% 0,0074022
Hareketli Keson 0,1050514% 0,1421284% 0,0617949
Şef Koltuk 0,1872512% 0,2533399% 0,1101478
Makam Koltuk 0,0102067% 0,0138091% 0,006004
Misafir Koltuk 0,0198627% 0,0268731% 0,0116839
Tekli Koltuk (Sandalye) 0,0301161% 0,0407453% 0,0177154
Tekli Koltuk (Makam odası için) 0,0355713% 0,0481259% 0,0209243
Makam Koltuğu (Makam Odası İçin) 0,0064085% 0,0086704% 0,0037697
Şef Koltuk (Makam Odası İçin) 0,0234801% 0,0317671% 0,0138118
Toplantı Masası için Tekerlekli Sandalye 0,0248127% 0,0335702% 0,0145957
Tekli Koltuk 0,0116988% 0,0158278% 0,0068816
Yemek Salonu Sandalyesi 0,060251% 0,0815161% 0,0354418
Özel Yemek Salonu Sandalyesi 0,0212942% 0,0288098% 0,012526
Dolap (180x40x190) 0,3847276% 0,5205138% 0,2263104
İkili çift yüzlü kapılı volanlı 200*63*217H 0,0937321% 0,126814% 0,0551365
İkili çift yüzlü kapısız volanlı 200*60*217H 0,4908153% 0,6640442% 0,2887149
İkili tek yüzlü yarım sabit kapısız 200*30*217H 0,0362146% 0,0489963% 0,0213027
Birli çift yüzlü kapılı volanlı 100*63* 217H 0,0060329% 0,0081622% 0,0035488
Birli çift yüzlü kapısız volanlı 100*60* 217H 0,0219333% 0,0296745% 0,0129019
Birli tek yüzlü yarım sabit kapısısz 100*30*217H 0,002403% 0,0032511% 0,0014135
Çim tohumu ekme (İngiliz çimi) 0,0034486% 0,0046658% 0,0020286
40x50 cm. Tezgah altı veya üstü oval lavabo 0,0076615% 0,0103656% 0,0045068
50x60 cm Bedensel Engelli Lavabo. (Lavabonun derinliği en az 43 cm, en fazla 49 cm olmalıdır.) 0,0032417% 0,0043858% 0,0019069
Lavabo tesisatı gömme tip bataryalı 1.sınıf 0,02058% 0,0278435% 0,0121059
Ayna takriben 40x60 cm 0,0075965% 0,0102776% 0,0044685
Engelli kullanımına uygun takriben 50x70 cm. ayna 0,00235% 0,0031794% 0,0013823
Etajer sırlı seramik takriben 60x15 cm ekstra sınıf 0,000768% 0,001039% 0,0004518
Plastik sifonlu takriben 50x60 cm ekstra sınıf sırlı seramikten alaturka hela taşı 0,0054657% 0,0073947% 0,0032151
Alaturka hela tesisatı basınçlı yıkayıcılı (flüzometreli) 0,0110653% 0,0149707% 0,006509
Bedensel engelli için, takriben 35x70 cm. Ekstra kalite kendinden rezervuarlı az su tüketen alafranga hela vetesisatı 0,0124969% 0,0169076% 0,0073511
Gömme rezervuarlı alafranga tuvalet seti 0,0295566% 0,0399883% 0,0173862
Kendinden sifonlu pisuvar ve tesisatı 0,0101616% 0,013748% 0,0059774
Pisuvar bölmesi (sırlı seramikten): 40x50 cm. ekstra 0,0011054% 0,0014956% 0,0006503
1 gözlü damlalıklı eviye,paslanmaz çelik 50x100 cm 0,0017043% 0,0023058% 0,0010025
Bir gözlü eviye tesisatı, uzun musluklu,pirinç sifonlu, 1.sınıf 0,0013073% 0,0017687% 0,000769
Duş borusu ve duş baş süzgeci ile komple banyo batarya, ( TS EN 200 ) birinci kalite. 0,0020567% 0,0027826% 0,0012098
Kısa musluk 1/2" (süzgeçli rozet dahil) 0,0014866% 0,0020112% 0,0008744
Uzun musluk 1/2" (süzgeçli rozat dahil) 0,0006533% 0,0008838% 0,0003843
Tek kumandalı, tek gövde endüstriyel mutfak bataryası 0,0051787% 0,0070064% 0,0030463
Çift kumandalı, duvardan çıkışlı lavabo bataryası 0,0031369% 0,0042441% 0,0018453
Fayans sabunluk kollu takriben 16x16 cm 0,0002981% 0,0004033% 0,0001754
Paslanmaz çelik kağıtlık 0,003053% 0,0041306% 0,0017959
Engelliler için paslanmaz çelik kağıtlık 0,0007935% 0,0010735% 0,0004667
Askı fayans 10x16cm 0,0019338% 0,0026163% 0,0011375
Engelliler için tutunma barı 0,0018873% 0,0025533% 0,0011101
Engelliler için klozet tutunma barı 0,0023926% 0,003237% 0,0014074
Yer süzgeci pik döküm 20x20 cm. Ø 70 çıkışlı 0,0013349% 0,001806% 0,0007852
Yer süzgeci pirinç kromajlı ızgaralı, gövde plastik 10x10 cm Ø 50 çıkışlı 0,000358% 0,0004843% 0,0002106
Yer süzgeci pirinç kromajlı ızgaralı, gövde plastik 15x15 cm Ø 70 çıkışlı 0,0029124% 0,0039403% 0,0017132
Soğuk su sayacı Ø 50 mm. flanşlı 0,000881% 0,001192% 0,0005183
75,00 m3 prizmatik modüler paslanmaz çelik su deposu 0,1084369% 0,1467088% 0,0637864
30,00 m3 prizmatik modüler galvanizli su deposu 0,0286935% 0,0388206% 0,0168785
İki pompalı düşey milli santrifüj pompalı tam otomatik paket hidrofor (debi: 10- 30 m³/h, basınç: 60-90 mss) 0,0122674% 0,016597% 0,0072161
Tam otomatik su yumuşatma cihazı 1 m3/sa 0,0037154% 0,0050267% 0,0021855
Soğuk ve sıcak su kollektör borusu 2" 50 Ø mm. 0,001999% 0,0027046% 0,0011759
Soğuk ve sıcak su kollektör borusu 4" 100 Ø mm. 0,0039428% 0,0053344% 0,0023193
Soğuk ve sıcak su kollektör borusu 6" 150 Ø mm. 0,0058566% 0,0079236% 0,0034451
Kollektör ağzı Ø 15 mm. 0,0001866% 0,0002524% 0,0001098
Kollektör ağzı Ø 20 mm. 0,0002048% 0,0002771% 0,0001205
Kollektör ağzı Ø 25 mm. 0,0002151% 0,000291% 0,0001265
Kollektör ağzı Ø 32 mm. 0,0002497% 0,0003378% 0,0001469
Kollektör ağzı Ø 40 mm. 0,0001022% 0,0001383% 0,0000601
Kollektör ağzı Ø 50 mm. 0,0001134% 0,0001534% 0,0000667
Kollektör ağzı Ø 65 mm. 0,000358% 0,0004843% 0,0002106
1500 lt–Minimum sıcak su debisi 1710 lt/h (20,0 kPa) tek serpantinli dik boyler 0,0139849% 0,0189207% 0,0082264
475 KW - 549 KW arası yer tipi premix brülörlü gaz yakıtlı yoğuşmalı kazanlar doğalgaz ve/veya lpg yakıtlı 0,235165% 0,3181644% 0,1383324
Kapasite : 800.000 kcal/h, primer devre kaybı maks. 4 mSS ısıtma hattı eşanjörü 0,0211159% 0,0285686% 0,0124211
Panel radyatör (tip 22) 600 0,0194241% 0,0262796% 0,0114259
Köşe tip radyatör musluğu Ø 15 mm (1/2") 0,0013041% 0,0017644% 0,0007671
Köşe tip termostatlı radyatör muslukları Ø 15 mm (1/2") 0,0022361% 0,0030253% 0,0013154
Kollektör borusu Ø 108/3.71 mm.dikişli boru 0,001168% 0,0015803% 0,0006871
Kollektör borusu Ø 133/4,0 mm.dikişli boru 0,0022392% 0,0030296% 0,0013172
Kollektör borusu Ø 159/4,5 mm.dikişli boru 0,0030201% 0,0040861% 0,0017766
Kollektör borusu Ø 219/4,5 mm.dikişli boru 0,0047254% 0,0063932% 0,0027797
Kollektör ağzı Ø 15 mm. 0,0003155% 0,0004269% 0,0001856
Kollektör ağzı Ø 25 mm 0,0001562% 0,0002114% 0,0000919
Kollektör ağzı Ø 50 mm 0,0005016% 0,0006786% 0,000295
Kollektör ağzı Ø 80 mm 0,0013246% 0,0017921% 0,0007792
Kollektör ağzı Ø 100 mm 0,0012685% 0,0017162% 0,0007462
Kollektör ağzı Ø 150 mm 0,0004181% 0,0005656% 0,0002459
11 çıkışlı mini küresel vanalı 1"kollektör 0,0017722% 0,0023977% 0,0010425
Termometre, madeni, Ø 100 mm 120 °C 0,0007033% 0,0009516% 0,0004137
Manometre Ø 100 mm 5 atmosfer kadar bölüntülü 0,0006902% 0,0009338% 0,000406
Silindirik havalandırma deposu 10 lt. 0,0012906% 0,0017461% 0,0007592
500 lt çelikten atmosfere kapalı değişebilir diyaframlı genleşme deposu 0,0109054% 0,0147543% 0,0064149
1000 lt çelikten atmosfere kapalı değişebilir diyaframlı genleşme deposu 0,0081277% 0,0109963% 0,004781
100 m3/h, Ø 450, Ø 200 kaynaklı denge tankı 0,0105414% 0,0142618% 0,0062008
Ø 450 yalıtımlı paslanmaz çelik baca (dış kaplaması gofrajlı alüminyum saç) 0,002865% 0,0038761% 0,0016853
Ø 800 yalıtımlı paslanmaz çelik baca (dış kaplaması gofrajlı alüminyum saç) 0,0324017% 0,0438376% 0,0190598
Dikişli vidalı çelik boru 1/2" 15 mm, dış cap 21,3/2,60 manşonsuz ağırlık 1,22 kg/m (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0013108% 0,0017734% 0,000771
Dikişli vidalı çelik boru 3/4" 20 mm, dış cap 26,9/2,60 manşonsuz ağırlık 1,57 kg/m (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0332393% 0,0449708% 0,0195525
Dikişli vidalı çelik boru 1" 25 mm, dış cap 33,7/3,20 manşonsuz ağırlık 2,43 kg/m (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0813287% 0,1100329% 0,0478404
Dikişli vidalı çelik boru 1 1/4" 32 mm, dış cap 42,4/3,20 manşonsuz ağırlık 3,13 kg/m (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,088897% 0,1202724% 0,0522923
Dikişli vidalı çelik boru 1 1/2" 40 mm, dış cap 48,3/3,20 manşonsuz ağırlık 3,60 kg/m (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0398498% 0,0539144% 0,023441
Dikişli vidalı çelik boru 2" 50 mm, dış cap 60,3/3,60 manşonsuz ağırlık 5,10 kg/m (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,055746% 0,0754211% 0,0327918
Dikişli vidalı çelik boru 2 1/2" 65 mm, dış cap 76,1/3,60 manşonsuz ağırlık 6,54 kg/m (kaynaklı olarak döşenmiş, tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile kaynak, tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %25 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0600808% 0,0812858% 0,0353416
Dikişli vidalı çelik boru 3" 80 mm, dış cap 88,9/4,00 manşonsuz ağırlık 8,53 kg/m (kaynaklı olarak döşenmiş, tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile kaynak, tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %25 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0440656% 0,0596182% 0,025921
Dikişli vidalı çelik boru 4" 100 mm, dış cap 114,3/4,50 manşonsuz ağırlık 12,50 kg/m (kaynaklı olarak döşenmiş, tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile kaynak, tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %25 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0312518% 0,0422818% 0,0183834
Dikişli vidalı çelik boru 5" 125 mm, dış cap 139,7/5,00 manşonsuz ağırlık 17,10 kg/m ((kaynaklı olarak döşenmiş, tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile kaynak, tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %25 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0357565% 0,0483764% 0,0210332
Dikişli vidalı çelik boru 6" 150 mm, dış cap 165,1/5,00 manşonsuz ağırlık 20,40 kg/m (kaynaklı olarak döşenmiş, tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile kaynak, tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %25 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0353502% 0,0478267% 0,0207942
Düz spiral kaynaklı çelik boru 8" dış cap 219,1/4,5 manşonsuz ağırlık 23,8 kg/m (kaynaklı olarak döşenmiş, tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile kaynak, tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %25 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0269385% 0,0364462% 0,0158462
Düz spiral kaynaklı çelik boru 10" dış cap 273,0/5,0 manşonsuz ağırlık 33,0 kg/m (kaynaklı olarak döşenmiş, tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile kaynak, tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %25 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0545594% 0,0738156% 0,0320937
Dikişli galvanizli çelik boru 1/2" Ø 15 ortalama dış çap 21,3/2,65 mm (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0058708% 0,0079429% 0,0034534
Dikişli galvanizli çelik boru 3/4" Ø 20 ortalama dış çap 26,9/2,65 mm (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0094101% 0,0127313% 0,0055353
Dikişli galvanizli çelik boru 1" Ø 25 ortalama dış çap 33,7/3,25 mm (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0091485% 0,0123774% 0,0053815
Dikişli galvanizli çelik boru 1 1/4" Ø 32 ortalama dış çap 42,4/3,25 mm (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0104673% 0,0141616% 0,0061572
Dikişli galvanizli çelik boru 1 1/2" Ø 40 ortalama dış çap 48,3/3,25 mm (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0078511% 0,0106221% 0,0046183
Dikişli galvanizli çelik boru 2" Ø 50 ortalama dış çap 60,3/3,65 mm (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0075152% 0,0101676% 0,0044207
Dikişli galvanizli çelik boru 2 1/2" Ø 65 ortalama dış çap 76,1/3,65 mm (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0065697% 0,0088884% 0,0038645
Dikişli galvanizli çelik boru 4" Ø 100 ortalama dış çap 114,3/4,5 mm (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0098224% 0,0132891% 0,0057779
Çelik boru dış çap 21,3/2,8 mm (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0005727% 0,0007748% 0,0003369
Çelik boru dış çap 26,7/2,9 mm(dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0003465% 0,0004689% 0,0002039
Çelik boru dış çap 33,4/3,4 mm (dişli olarak bağlantılarında kullanılan tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %30 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0040072% 0,0054216% 0,0023572
Çelik boru dış çap 88,9/5,5 mm (kaynaklı olarak döşenmiş, tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile kaynak, tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %25 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0031086% 0,0042058% 0,0018286
Çelik boru dış çap 114,3/6,0 mm(kaynaklı olarak döşenmiş, tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile kaynak, tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %25 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0018784% 0,0025414% 0,001105
Çelik boru dış çap 141,0/6,0 mm (kaynaklı olarak döşenmiş, tüm boru fittings ve benzeri boru elamanları ile kaynak, tespit, askı malzemeleri dahil olmak üzere %25 montaj bedeli fiyata dahildir.) 0,0087114% 0,011786% 0,0051244
PN 20 polipropilen 1/2" Ø 20/3,4 mm temiz su boruları (polipropilen boruların kendi aralarında fizyoterm kaynaklı veya vana, rakor, musluk vb. gibi malzemelerin bağlantılarında kullanılan bir tarafı kaynaklı diğer tarafı pirinç vidalı olarak kullanılan polipropilen PPR-C tip 3ten mamul dirsek manşon, "T" istavroz, redüksiyon, tapa ve inegal "T", vb gibi bağlantı parçaları ile plastik ve metal kelepçe, askı, kovan gibi her türlü tespit malzemesi bedeli dahil olmak üzere %45 montaj bedeli fiyata dahil.) 0,0015965% 0,00216% 0,0009391
PN 20 polipropilen 3/4" Ø 25/4,2 mm temiz su boruları (polipropilen boruların kendi aralarında fizyoterm kaynaklı veya vana, rakor, musluk vb. gibi malzemelerin bağlantılarında kullanılan bir tarafı kaynaklı diğer tarafı pirinç vidalı olarak kullanılan polipropilen PPR-C tip 3ten mamul dirsek manşon, "T" istavroz, redüksiyon, tapa ve inegal "T", vb gibi bağlantı parçaları ile plastik ve metal kelepçe, askı, kovan gibi her türlü tespit malzemesi bedeli dahil olmak üzere %45 montaj bedeli fiyata dahil.) 0,0113073% 0,0152981% 0,0066513
PN 20 polipropilen 1" Ø 32/5,4 mm temiz su boruları (polipropilen boruların kendi aralarında fizyoterm kaynaklı veya vana, rakor, musluk vb. gibi malzemelerin bağlantılarında kullanılan bir tarafı kaynaklı diğer tarafı pirinç vidalı olarak kullanılan polipropilen PPR-C tip 3ten mamul dirsek manşon, "T" istavroz, redüksiyon, tapa ve inegal "T", vb gibi bağlantı parçaları ile plastik ve metal kelepçe, askı, kovan gibi her türlü tespit malzemesi bedeli dahil olmak üzere %45 montaj bedeli fiyata dahil.) 0,0053083% 0,0071818% 0,0031225
Sert PVC plastik pis su borusu dış çap Ø 50-40/3,0 mm (geçme veya yapıştırma muflu) (montajında kullanılan tüm fittings, kapak ilavesi,tespit malzemesi vb. ve conta bedeli karşılığı olarak %35 montaj bedeli dahil) 0,0029448% 0,0039841% 0,0017322
Sert PVC plastik pis su borusu dış çap Ø 75-70/3,0 mm (geçme veya yapıştırma muflu) (montajında kullanılan tüm fittings, kapak ilavesi,tespit malzemesi vb. ve conta bedeli karşılığı olarak %35 montaj bedeli dahil) 0,0064219% 0,0086885% 0,0037776
Sert PVC plastik pis su borusu dış çap Ø 100-110/3,0 mm (geçme veya yapıştırma muflu) (montajında kullanılan tüm fittings, kapak ilavesi,tespit malzemesi vb. ve conta bedeli karşılığı olarak %35 montaj bedeli dahil) 0,0132833% 0,0179715% 0,0078137
Sert PVC plastik pis su borusu dış çap Ø 125/3,2 mm (geçme veya yapıştırma muflu) (montajında kullanılan tüm fittings, kapak ilavesi,tespit malzemesi vb. ve conta bedeli karşılığı olarak %35 montaj bedeli dahil) 0,0027154% 0,0036738% 0,0015973
Dış çap Ø 50 mm PE sınıfı SDR 17 serisi PN10 polietilen boru. Montajında gereken, tüm bağlantı elemanları, tespit malzemeleri, tüm flanş ve conta karşılığı olarak %25 bedeli dahil 0,0181671% 0,024579% 0,0106865
Dış çap Ø 75 mm PE sınıfı SDR 17 serisi PN10 polietilen boru. Montajında gereken, tüm bağlantı elemanları, tespit malzemeleri, tüm flanş ve conta karşılığı olarak %25 bedeli dahil 0,0114128% 0,0154409% 0,0067134
Isıtma borusu oksijen (DIN 4726 gereği EVOH) bariyerli boru 16x2,0 mm asgari %70 çapraz bağ oranına sahip, peroksit katkılı polietilen (PE-Xa) borular (Montajında gereken, tüm bağlantı elemanları, tespit malzemeleri, tüm flanş ve conta karşılığı olarak %25 montaj bedeli dahil) 0,0083081% 0,0112404% 0,0048871
Ø 16- Ø 17 çaplarında PE-Xa ve PE-Xb borularda kullanılan spiral koruyucu kılıfın işyerinde temini ve montajı. 0,0015079% 0,0020401% 0,000887
Klapeli tip; 100 Ø mm rogar klapesi 0,0014821% 0,0020052% 0,0008718
Klapeli tip; 125 Ø mm rogar klapesi 0,0001589% 0,000215% 0,0000935
Havalandırma boru ve şapkası 70 Ø mm (PVC) 0,0001116% 0,000151% 0,0000657
Havalandırma boru ve şapkası 100 Ø mm (PVC) 0,0002139% 0,0002895% 0,0001259
Pirinç, preste imal edilmiş teflon, (P.T.F.E.) contalı, 20 Ø mm, 3/4" tam geçişli, vidalı küresel vana (TS 3148) (TS EN 13547) 0,0015026% 0,002033% 0,0008839
Pirinç, preste imal edilmiş teflon, (P.T.F.E.) contalı, 25 Ø mm, 1" tam geçişli, vidalı küresel vana (TS 3148) (TS EN 13547) 0,0012232% 0,0016549% 0,0007195
Pirinç, preste imal edilmiş teflon, (P. T. F. E.) contalı, 32 Ø mm, 1 1/4" tam geçişli, vidalı küresel vana (TS 3148) 0,0010461% 0,0014152% 0,0006153
Pirinç, preste imal edilmiş teflon, (P. T. F. E.) contalı, 40 Ø mm, 1 1/2" tam geçişli, vidalı küresel vana (TS 3148) 0,0005356% 0,0007247% 0,0003151
Pirinç, preste imal edilmiş teflon, (P. T. F. E.) contalı, 50 Ø mm, 2" tam geçişli, vidalı küresel vana (TS 3148) 0,0010412% 0,0014087% 0,0006125
65 Ø mm PN 10-16, Gövdesi pik döküm, küresi dolu paslanmaz çelikten, tam geçişli, paslanmaz çelikten veya teflon tabak yay takviyeli contalı, iki parçalı, flanşlı küresel vana 0,0061369% 0,0083029% 0,00361
80 Ø mm PN 10-16, Gövdesi pik döküm, küresi dolu paslanmaz çelikten, tam geçişli, paslanmaz çelikten veya teflon tabak yay takviyeli contalı, iki parçalı, flanşlı küresel vana 0,0046111% 0,0062386% 0,0027124
100 Ø mm PN 10-16, Gövdesi pik döküm, küresi dolu paslanmaz çelikten, tam geçişli, paslanmaz çelikten veya teflon tabak yay takviyeli contalı, iki parçalı, flanşlı küresel vana 0,0125109% 0,0169265% 0,0073593
20 Ø mm, (3/4") PN 10-16 Gövdesi pik küresi paslanmaz çelikten, tam geçişli, paslanmaz çelikten veya teflon tabak yay takviyeli contalı, vidalı küresel vana (TS 3148) 0,0396142% 0,0535957% 0,0233025
25 Ø mm, (1") PN 10-16 Gövdesi pik küresi paslanmaz çelikten, tam geçişli, paslanmaz çelikten veya teflon tabak yay takviyeli contalı, vidalı küresel vana (TS 3148) 0,0505878% 0,0684423% 0,0297575
Doğalgaz küresel vana, pirinç preste imal edilmiş teflon contalı, tam geçişli, (1/2" vidalı) Ø 15 mm. 0,0000542% 0,0000733% 0,0000319
Doğalgaz küresel vana, pirinç preste imal edilmiş teflon contalı, tam geçişli, (3/4" vidalı) Ø 20 mm. 0,0001955% 0,0002645% 0,000115
Doğalgaz küresel vana, pirinç preste imal edilmiş teflon contalı, tam geçişli, (1" vidalı) Ø 25 mm. 0,0000915% 0,0001238% 0,0000538
Doğalgaz Küresel Vanaları (TS 9809) Ø 80 mm 0,0044316% 0,0059957% 0,0026068
Doğalgaz Küresel Vanaları (TS 9809) Ø 125 mm 0,0035867% 0,0048526% 0,0021098
Pislik tutucu, PN 16, buhar için, pres döküm 3/4", Ø 20 mm 0,003931% 0,0053185% 0,0023124
Pislik tutucu, PN 16, buhar için, pres döküm 1", Ø 25 mm 0,0047272% 0,0063957% 0,0027807
Pislik tutucu, PN 16, buhar için, pres döküm 1 1/4", Ø 32 mm 0,0006194% 0,000838% 0,0003644
Pislik tutucu, PN 16,buhar için, pres döküm 2", Ø 50 mm 0,0016245% 0,0021978% 0,0009556
Pislik tutucu, PN 16, (buhar+su için, pik döküm) Ø 65 mm, Flanşlı 0,0028652% 0,0038765% 0,0016854
Pislik tutucu, PN 16, (buhar+su için, pik döküm) Ø 150 mm, Flanşlı 0,0038176% 0,005165% 0,0022457
Geri tepme ventili, pirinç, pres döküm,vidalı Ø 20 mm, 3/4" 0,0001564% 0,0002116% 0,000092
Geri tepme ventili, pirinç, pres döküm, vidalı. Ø 32 mm, 1 1/4" 0,0001996% 0,0002701% 0,0001174
Geri tepme ventili, pirinç,pres döküm,vidalı. Ø 50 mm, 2" 0,0003467% 0,000469% 0,0002039
Geri tepme ventili, flanşlı döküm gövdeli Ø 80 mm 0,0050942% 0,0068921% 0,0029966
Geri tepme ventili, flanşlı döküm gövdeli Ø 100 mm 0,0062082% 0,0083993% 0,0036519
Emniyet ventili pirinç, yaylı, vidalı, PN-16 Ø 20 mm (3/4) (TS EN ISO 4126-1, 4, 6,7) 0,0003603% 0,0004874% 0,0002119
Emniyet ventili pirinç, yaylı, vidalı, PN-16 Ø 32 mm (1 1/4) (TS EN ISO 4126-1, 4, 6,7) 0,0003217% 0,0004352% 0,0001892
80 Ø mm kauçuk titreşim yutucu PN 16 0,0009505% 0,001286% 0,0005591
100 Ø mm kauçuk titreşim yutucu PN 16 0,0017485% 0,0023657% 0,0010286
Flanşlı hava ayrıcı Ø 150 mm 0,0049811% 0,0067391% 0,00293
Flanşlı tortu ayırıcı Ø 150 mm 0,004702% 0,0063615% 0,0027659
Otomatik hava atma cihazı (su için) Ø 15 mm, 1/2" 0,0010254% 0,0013873% 0,0006032
Kullanım basıncı 500m bar'a kadar olan selenoidler normalde açık DN 25 (1") vidalı 0,000417% 0,0005641% 0,0002453
Kullanım basıncı 500m bar'a kadar olan selenoidler normalde açık DN125 (5") flanşlı 0,0081927% 0,0110843% 0,0048193
Filtreli regülatör 1 bar'a kadar DN (1") vidalı (TS 10624) 0,0005958% 0,000806% 0,0003504
Değişken devirli (frekans konvertörlü) Islak Rotorlu sirkülasyon pompası (3- 6) m3/h (3 – 5) mss 0,0182472% 0,0246873% 0,0107336
Değişken devirli (frekans konvertörlü) Islak Rotorlu sirkülasyon pompası (12-20) m3/h (5 - 10) mss 0,0382972% 0,0518138% 0,0225278
Değişken devirli (frekans konvertörlü) Islak Rotorlu sirkülasyon pompası (20-28) m3/h (5 - 10) mss 0,0380402% 0,0514661% 0,0223766
Değişken devirli (frekans konvertörlü) Islak Rotorlu sirkülasyon pompası (36-50) m3/h (5 - 10) mss 0,1279607% 0,1731233% 0,075271
45-135 (m3/h) 1-40 (mss) değişken devirli (frekans konvertörlü) kuru rotorlu sirkülasyon pompası 0,1546102% 0,2091785% 0,0909472
Debisi 10-15 m3/h, basıncı 10-15 mss dalgıç tip su pompası 0,0086398% 0,0116891% 0,0050822
Sülyen boyayla boru boyanması Ø 15 mm - 50 mm, (1/2" - 2") arası (2") dahil 0,0297634% 0,0402681% 0,0175079
Sülyen boyayla boru boyanması Ø 50 mm - 100 mm, (2" - 4") arası (4") dahil 0,013279% 0,0179658% 0,0078112
Sülyen boyayla boru boyanması Ø 100 mm - 150 mm, (4" - 6") arası (6") dahil 0,0075402% 0,0102014% 0,0044354
Sülyen boyayla boru boyanması Ø 150 mm - 200 mm, (6" - 8") arası (8") dahil 0,0042037% 0,0056874% 0,0024728
Yağlı boya ile boru boyanması Ø 15 mm - 50 mm, (1/2" - 2") arası (2") dahil 0,0016055% 0,0021721% 0,0009444
Yağlı boya ile boru boyanması Ø 50 mm - 100 mm, (2" - 4") arası (4") dahil 0,0008699% 0,0011769% 0,0005117
Cam yünü esaslı prefabrik boru izolasyonu, (3/4") Ø 27 mm, 25 mm 0,0013589% 0,0018385% 0,0007993
Cam yünü esaslı prefabrik boru izolasyonu, (1") Ø 34 mm, 30 mm 0,0089347% 0,0120881% 0,0052557
Cam yünü esaslı prefabrik boru izolasyonu, (1 1/4") Ø 42 mm, 30 mm 0,0044079% 0,0059637% 0,0025929
Cam yünü esaslı prefabrik boru izolasyonu, Ø 57 mm, 50 mm 0,0080995% 0,0109581% 0,0047644
Cam yünü esaslı prefabrik boru izolasyonu, Ø 60 mm, 50 mm 0,0047121% 0,0063751% 0,0027718
Cam yünü esaslı prefabrik boru izolasyonu, Ø 70 mm, 50 mm 0,0043951% 0,0059463% 0,0025853
Cam yünü esaslı prefabrik boru izolasyonu, Ø 70 mm, 60 mm 0,0076873% 0,0104005% 0,004522
Cam yünü esaslı prefabrik boru izolasyonu, Ø 89 mm, 60 mm 0,0037872% 0,0051238% 0,0022278
Cam yünü esaslı prefabrik boru izolasyonu, Ø 108 mm, 80 mm 0,0075857% 0,0102629% 0,0044622
(3/4") Ø 28, t=19 mm kauçuk esaslı prefabrik boru izolesi 0,0117644% 0,0159166% 0,0069202
(1") Ø 35, t=19 mm kauçuk esaslı prefabrik boru izolesi 0,0201216% 0,0272234% 0,0118363
(1 1/4") Ø 42, t=19 mm kauçuk esaslı prefabrik boru izolesi 0,0182276% 0,0246608% 0,0107221
(1 1/2") Ø 48, t=19 mm kauçuk esaslı prefabrik boru izolesi 0,0092749% 0,0125483% 0,0054558
(2") Ø 60, t=32 mm kauçuk esaslı prefabrik boru izolesi 0,021325% 0,0288515% 0,0125441
(2 1/2") Ø 76, t=32 mm kauçuk esaslı prefabrik boru izolesi 0,0223055% 0,030178% 0,0131209
Boru izolasyon üzeri alüminyum sac (0,6 mm) kaplama kaplama çapı 50 mm’ye kadar 0,0230373% 0,0311681% 0,0135513
Boru izolasyon üzeri alüminyum sac (0,6 mm) kaplama 50 mm dahil kaplama çapı 100 mm’ye kadar 0,0103059% 0,0139433% 0,0060623
Boru izolasyon üzeri alüminyum sac (0,6 mm) kaplama 100 mm dahil kaplama çapı 150 mm’ye kadar 0,0087696% 0,0118648% 0,0051586
Boru izolasyon üzeri alüminyum sac (0,6 mm) kaplama 150 mm dahil kaplama çapı 200 mm’ye kadar 0,0145767% 0,0197214% 0,0085745
Radyal vantilatör/aspiratör 225 paskal 8000 m3/h 0,0157659% 0,0213304% 0,0092741
Radyal vantilatör/aspiratör 675 paskal 4000 m3/h 0,0059202% 0,0080097% 0,0034825
Çatı tipi radyal aspiratör 25 mmSS 2000 m3/h. 0,002525% 0,0034161% 0,0014853
Çatı tipi radyal aspiratör 25 mmSS 3000 m3/h. 0,003093% 0,0041846% 0,0018194
Çatı tipi radyal aspiratör 25 mmSS 8000 m3/h. 0,0223901% 0,0302924% 0,0131706
En geniş kenarı 600 mm'ye kadar olanlarda 0,60 mm galvanizli saçtan dikdörtgen hava kanalı yapılması 0,3221568% 0,4358592% 0,189504
En geniş kenarı 1249 mm'ye kadar olanlarda 0,80 mm galvanizli saçtan dikdörtgen hava kanalı yapılması 0,1650982% 0,2233681% 0,0971166
Cam yünü ile Isı yalıtımlı alüminyum-polyester laminasyonlu tam esnek (flexible) izoleli hava kanalları 0,1181151% 0,1598027% 0,0694795
Kolon klapeleri 0.08 m2'ye kadar. 0,0120218% 0,0162649% 0,0070717
Servomotorlu yangın damperi 1,00 m2'ye kadar (1 m2 fiyatı) 0,0491654% 0,0665179% 0,0289208
Dağıtıcı menfez çift sıra kanatlı 100-500 cm2 0,0007645% 0,0010343% 0,0004497
Toplayıcı menfez tek sıra kanatlı 100-500 cm2 0,0003908% 0,0005287% 0,0002299
Toplayıcı menfez tek sıra kanatlı 1001-1600 cm2 0,000435% 0,0005886% 0,0002559
Ø 100 mm gemici tip anemostat 0,004143% 0,0056052% 0,002437
Üç slotlu lineer anemostad difuzör 0,2723279% 0,3684436% 0,1601929
Panjur (alüminyumdan) 0,0548406% 0,0741961% 0,0322592
Tel kafes 0,0113868% 0,0154056% 0,0066981
Kauçuk köpüğü yalıtım malzemesi ile kanal izolesi 13 mm 0,0936544% 0,1267089% 0,0550908
Kauçuk köpüğü yalıtım malzemesi ile kanal izolesi 19 mm 0,0558215% 0,0755232% 0,0328362
4000 kcal/h Gizli tavan/ döşeme tipi fan coil cihazı 0,1191474% 0,1611994% 0,0700867
5000 kcal/h Gizli tavan/ döşeme tipi fan coil cihazı 0,0820204% 0,1109688% 0,0482473
6000 kcal/h Gizli tavan/ döşeme tipi fan coil cihazı 0,1227466% 0,166069% 0,0722039
7000 kcal/h Gizli tavan/ döşeme tipi fan coil cihazı 0,0948157% 0,12828% 0,0557739
Dijital göstergeli termostatlar (haberleşmesiz) Fan - Coil Termostatı 0,0758202% 0,1025802% 0,0446001
İki yollu DN 20 Otomatik Fan-Coil Vanası 0,0597047% 0,080777% 0,0351204
İki yollu DN 25 Otomatik Fan-Coil Vanası 0,057392% 0,077648% 0,03376
Davlumbaz Filtresiz (Paslanmaz Çelikten) AISI 304 Kalite 18/8 Cr-Ni 0,0207652% 0,0280941% 0,0122148
Davlumbaz Filtreli (Paslanmaz Çelikten) AISI 304 Kalite 18/8 Cr-Ni 0,0224985% 0,0304391% 0,0132344
DN 25 30 m TS EN 671-1 normlarında tüplü model yangın dolabı 0,0513356% 0,069454% 0,0301974
İtfaiye bağlantı ağzı 0,0009688% 0,0013107% 0,0005699
Bağlantı ağzı için ödenecek farklar (damlatma vanası) 0,0000712% 0,0000963% 0,0000419
Bağlantı ağzı için ödenecek farklar (arka plakası) 0,0000696% 0,0000941% 0,0000409
Bağlantı ağzı için ödenecek farklar (itfaiye bilgi levhası) 0,0000651% 0,0000881% 0,0000383
Bağlantı ağzı için ödenecek farklar (PN 16 basınç sınıfı) 0,0001563% 0,0002115% 0,000092
DN 65 izlenebilir flanş arası sıkıştırmalı kelebek vana 0,0104611% 0,0141532% 0,0061536
DN 100 izlenebilir flanş arası sıkıştırmalı kelebek vana 0,001652% 0,002235% 0,0009718
Debi=12 m3/h h=100 mSS dikey milli çok kademeli yangın pompası 0,0282205% 0,0381807% 0,0166003
Debi=2.0 m3/h h=100 mSS elektrik motorlu kaçak giderme pompa grubu 0,005477% 0,00741% 0,0032217
ABC kuru kimyasal tozlu taşınabilir yangın söndürücüler 6 kg 0,0015573% 0,002107% 0,0009161
Tezgah altı sıvı sabun makinası paslanmaz çelik 0,0057763% 0,007815% 0,0033978
Kauçuk izoleli fleksıbıl / esnek fancoil bağlantı hortumu DN 20 - ¾”, DN 25 - 1” (50cm) (Örgülü Tip) 0,0458545% 0,0620385% 0,0269733
Soğutma Grubu (Hava Soğutmalı, Vidalı kompresörlü.) 650KW 2,0225182% 2,7363482% 1,1897166
KH1 Hassas Klima Cihazı R410A Gazlı Soğutucu Kapasitesi = 75000 Watt, Hava Debisi = 20000 m3/h, Hava Soğutmalı Kondenser Dahil 0,2969057% 0,4016959% 0,1746504
KH1 Hassas Klima Cihazı R410A Gazlı Soğutucu Kapasitesi = 55000 Watt, HavaDebisi = 15000 m3/h, Hava Soğutmalı Kondenser Dahil 0,446572% 0,6041857% 0,2626894
Duvar Tipi Klima INVERTER R410/A Gazlı Qsoğ-Is(min):24.000 btu/h 0,0210423% 0,028469% 0,0123778
Bina Otomasyon Sisteminin Yapılarak Tek Bir Merkezden Çalıştırlması, Devreye Alma ve Çalışır Halde Teslimi 0,3511092% 0,47503% 0,2065348
Multi oksijen bariyerli PE-Xa boru / Ø16 x 2,0 mm Kangal boru 0,0083166% 0,0112519% 0,0048921
İzolasyon Plakası / 1065 x 620 x 45 mm. 0,0063103% 0,0085374% 0,0037119
Kenar İzolasyon Bandı / 8 x 150 mm. Yapışkanlı 0,0004369% 0,0005911% 0,000257
Şap Katkı Maddesi 0,0017839% 0,0024135% 0,0010493
Boru Bağlantı rakoru / Ø16 x 2,0 - 3/4" iç dişli, nikelaj kaplama 0,0009101% 0,0012314% 0,0005354
Debi Göstergeli Çelik Kollektör Grubu / 4 Ağızlı 0,0007912% 0,0010705% 0,0004654
Debi Göstergeli Çelik Kollektör Grubu / 5 Ağızlı 0,0016018% 0,0021672% 0,0009423
Debi Göstergeli Çelik Kollektör Grubu / 6 Ağızlı 0,0017766% 0,0024036% 0,001045
Kesme Vanası / 1" içdişli-1" dış dişli 0,0022571% 0,0030538% 0,0013277
Sıva Altı Kollektör Dolabı / 800 x 700 x 110 mm 0,0029504% 0,0039918% 0,0017356
U-Klips 0,0003107% 0,0004203% 0,0001827
Açık dirsek Ø17 mm 0,0003576% 0,0004838% 0,0002103
Arşiv Söndürmesi (Aerosol) 1,2238662% 1,655819% 0,7199213
Klima Santralı %100 taze havalı-KS2 V:22.000 m3/h A:22.000 m3/h Qısı:175kw , Qsoğ: 140 kw 0,4336279% 0,5866731% 0,2550752
Klima Santralı %100 taze havalı -KS3 V:24.500 m3/h A:24.500 m3/h Qısı:180kw , Qsoğ: 145 kw 0,2338031% 0,3163219% 0,1375312
%100 Taze Havalı Sığınak Klima Santrali Vantilatör Q=1500m3/h - 50mSS G4+Radyoaktiif Filtreli 1500 m3/h - 50 mSS 2.0 kW 0,0042068% 0,0056916% 0,0024746
Sığınak Kanal Aspiratörü Q=1500m3/h-50 mSS 2.0 kW 0,0021115% 0,0028567% 0,0012421
Sığınak Klima Santrali Vantilatör İçin Aktif Karbon Filtre Q=1500m3/h 0,0017555% 0,0023752% 0,0010327
Filtreli Regülatör 1 Bar'a kadar DN 1255 (5") Flanşlı (TS 10624) 0,0038671% 0,0052319% 0,0022747
Gaz Alarm Cihazı 0,0021689% 0,0029345% 0,0012759
Doğalgaz Proje Bedeli (Kazan İçin) 0,0059786% 0,0080886% 0,0035168
Doğalgaz Proje Bedeli (Çay Ocakları İçin) 0,0024691% 0,0033405% 0,0014524
0-100 mbar Manometre 0,0001667% 0,0002255% 0,000098
-30-+60 C Termometre 0,0001796% 0,000243% 0,0001056
Doğalgaz Sayaç Muhafaza Kutusu (270x70x70 cm) 0,0012669% 0,001714% 0,0007452
Doğalgaz Sayaç Muhafaza Kutusu (90 x50x60 cm) 0,0004231% 0,0005724% 0,0002489
Doğalgaz Flexibil Hortum 1/2" 0,0003204% 0,0004334% 0,0001885
Doğalgaz Flexibil Hortum 3/4" 0,0002087% 0,0002824% 0,0001228
Doğalgaz Flexibil Hortum 3" 0,0021034% 0,0028458% 0,0012373
Sıcak Banket Arabası,Tek Kapılı 18 GN 2/1 230 V 1N PE 2 Kw 850x910x1870 0,0289544% 0,0391736% 0,017032
Duvar Dolabı 1600x400x600 0,0096175% 0,0130119% 0,0056573
Dolaplı Tek Evyeli Çalışma Tezgahı, Sürgü Kapılı 600x600x850 0,0072163% 0,0097633% 0,0042449
Mikrodalga Fırın 335x520x440 0,0038573% 0,0052188% 0,002269
UV Steril Dolap/ 10 Bıçak 0,0019287% 0,0026094% 0,0011345
Dikey Tip GN Buzdolapları 1 kapılı -2/+8 610 Litre 304 Kalite 520x140x650 0,0175878% 0,0237953% 0,0103458
Dolaplı Çalışma Tezgahı, Ara Raflı, Dört Çekmeceli 1200x700x850 0,009967% 0,0134847% 0,0058629
Kuzine (Gazlı, 4 Açık Ateşli, Fırınlı) 32 kW 800x730x900 0,0094654% 0,0128061% 0,0055679
Dolaplı Çalışma Tezgahı, Ara Raflı, Sürgü Kapılı 1200x600x850 0,0101935% 0,0137912% 0,0059962
LUX 20 Dilim Tost Makinası, Elektrikli, 20 Dilim 0,0010396% 0,0014065% 0,0006115
Kutu-Duvar Tip Davlumbaz, Filtreli 2500x1170x500 0,0052747% 0,0071364% 0,0031028
Dolaplı Çalışma Tezgahı, Ara Raflı, Sürgü Kapılı 1600x600x850 0,0232994% 0,0315227% 0,0137055
Tabak Isıtma, Çiftli 530x1000x850 0,0133324% 0,018038% 0,0078426
Yaylı Tepsi Taşıma Arabası 550x550x850 0,0088344% 0,0119524% 0,0051967
U Formunda Self Servis, Nötr 800x700x850 0,0022814% 0,0030866% 0,001342
Yelken Model Küver Ünitesi 700x700x850 0,0038023% 0,0051443% 0,0022367
Tepsi Kaydırma Sabit Konsol 700x300x150 0,0012621% 0,0017075% 0,0007424
Self Servis Nötr 700x700x850 0,0042068% 0,0056916% 0,0024746
Bardak Rafı (3 Katlı) 700x700x550 0,0061161% 0,0082747% 0,0035977
Benmari Servis Ünitesi (Sıcak Yemek Tevzi Standı) 1500x700x850 0,0130833% 0,0177009% 0,007696
LUMİMODEL Nefeslik (Aydınlatma Raflı) 1500x300x550 0,008802% 0,0119086% 0,0051776
Tepsi Kaydırma Sabit Konsol 1500x300x150 0,0014562% 0,0019702% 0,0008566
Self Servis Buzdolabı, Havuz Soğutmalı, 0,55 kW / 230 V 50 Hz 1500x700x850 0,0192544% 0,02605% 0,0113261
Self Servis Nötr 1100x700x850 0,0050158% 0,0067861% 0,0029505
LUMİMODEL Nefeslik (Aydınlatma Raflı) 1100x300x550 0,0019093% 0,0025831% 0,0011231
Tepsi Kaydırma Sabit Konsol 1100x300x150 0,0006828% 0,0009238% 0,0004016
Salad Bar Servis Ünitesi Mercan Model 1600x800x900/1750 0,0401268% 0,0542891% 0,023604
Yer Izgarası, Paslanmaz Sifon, Alttan Çıkış 477x300 0,0092146% 0,0124668% 0,0054203
Demonte İstif Rafı, INOX 304, 4 katlı, tel raflı (1830x460x1800) 0,0275062% 0,0372143% 0,0161801
Bulaşık Kabul Tezgahı, Dik İndirimli (1400x750x850) 0,0187366% 0,0253495% 0,0110215
Çöp Kovası, Tekerlekli / Kapaklı 40x40 0,0038832% 0,0052538% 0,0022843
Bulaşık Yıkama Makinesi 500 TB / S (590x610x830) 0,0123455% 0,0167027% 0,007262
BYM Giriş Tezgahı - Tek Küvetli (1400x750x850) 0,0025888% 0,0035025% 0,0015228
Sprey Ünitesi Tezgaha Monte, Ara Musluklu 0,0008333% 0,0011274% 0,0004902
Kutu-Duvar Tip Davlumbaz Filtresiz (1000x970x500) 0,0037926% 0,0051312% 0,002231
Bulaşık Yıkama Makinesi 1000 TB/S 0,0083392% 0,0112825% 0,0049054
BYM Çıkış Tezgahı (900x750x850) 0,0013753% 0,0018607% 0,000809
Tepsi Taşıma Arabası (Bulaşık) 2 Bölme / 1 Sıralı 37x53 Dikine Yanyana (825x580x1600) 0,0064559% 0,0087344% 0,0037976
Yer Izgarası, Paslanmaz Sifon, Alttan Çıkış (2040x300) 0,0031713% 0,0042906% 0,0018655
Bone-Galoş-Maske Dolabı (650x450x1550) 0,0046599% 0,0063045% 0,0027411
El Yıkama Evyesi-Duvar Tip (Bataryalı-Dizden Kumandalı) 500x450x250 0,0037619% 0,0050896% 0,0022129
Makaralı Ön Yıkama Duşu (15 metre Hortumlu) 0,0178629% 0,0241674% 0,0105076
Hijyen Havuzu (90x60x20) 0,0018688% 0,0025284% 0,0010993
Doğalgaz hattının döşenmesi 0,1256388% 0,169982% 0,0739052
Karayolları 1. Bölge Akıllı Ulaşım Sistemleri Bina Yapım İş’inde bina temeli altında bulunan tüm altyapı imalatlarının deplase edilmesi işinin yapılması 0,0542035% 0,0733341% 0,0318844
630 kVA Köşk (Trafo dahil) 36 kV'luk Beton Köşk 2 Yük Ayırıcısı + 1 Sigortalı Yük Ayırıcısı + 1 Kesici + Trafo+AG panosu (Tip 1D) 0,2345095% 0,3172776% 0,1379468
1250 kVA Köşk (Trafo dahil) 36 kV'uk Beton Köşk 2 Yük Ayırıcısı + 1 Sigortalı Yük Ayırıcısı + 1 Kesici + Trafo+AG Panosu (Tip 1D) 0,2448653% 0,3312884% 0,1440384
1×95ş/16 mm², 20.3/35 kV YXC7V ( N2XSY ) Kablo (XLPE Yalıtkanlı, PVC dış kılıflı) (Beton kanala, direğe ve duvarlara döşenmesi) 0,0298906% 0,0404402% 0,0175827
Önden kapaklı saç pano (TS EN 61439-1/2) 0,1664613% 0,2252124% 0,0979184
Sıva üstü sac tablo 0,10 - 0,20 m2'ye kadar (0,20 m2 dahil) (TS 3367 EN 60439-1) 0,0011553% 0,001563% 0,0006796
Sıva üstü sac tablo 0,20 - 0,3 0m2'ye kadar (0,30 m2 dahil) (TS 3367 EN 60439-1 ) 0,0038962% 0,0052713% 0,0022919
Sıva üstü sac tablo 0,40 - 0,50 m2'ye kadar (0,50 m2 dahil) (TS 3367 EN 60439-1 ) 0,0058329% 0,0078916% 0,0034311
Döküm kutu içine ve panolara konulacak TSE şartlarına uygun bakır bara temin ve montajı ve TS EN 60445'deki renklere boyanması 0,1673027% 0,2263507% 0,0984134
Anahtarlı otomatik sigorta 16 A. (6 kA) TS 5018-1 EN 60898-1) 0,01796% 0,0242988% 0,0105647
Anahtarlı otomatik sigorta 25 A. (6 kA) (TS 5018-1 EN 60898-1) 0,0002395% 0,000324% 0,0001409
Bir fazlı nötr kesmeli otomatik sigorta 40 A'e kadar (6 kA) (TS 5018-1 EN 60898-1) 0,0051129% 0,0069175% 0,0030076
Üç fazlı anahtarlı otomatik sigorta 25 A. (6 kA) (TS 5018-1 EN 60898-1) 0,0036972% 0,005002% 0,0021748
Üç fazlı anahtarlı otomatik sigorta 40 A. (6 kA) (TS 5018-1 EN 60898-1) 0,0005165% 0,0006988% 0,0003038
Üç fazlı 25 A'e kadar (10 kA) Anahtarlı Otomatik Sigortalar (10 kA kesme kapasiteli) 0,0003155% 0,0004269% 0,0001856
Üç fazlı 40 A'e kadar (10 kA) Anahtarlı Otomatik Sigortalar (10 kA kesme kapasiteli) 0,0009876% 0,0013362% 0,000581
Üç fazlı 63 A'e kadar (10 kA) Anahtarlı Otomatik Sigortalar (10 kA kesme kapasiteli) 0,0005194% 0,0007027% 0,0003055
Üç fazlı nötr kesmeli 25 A'e kadar (10 kA) Anahtarlı Otomatik Sigortalar (10 kA kesme kapasiteli) 0,0107308% 0,0145182% 0,0063123
Üç fazlı nötr kesmeli 40 A'e kadar (10 kA) Anahtarlı Otomatik Sigortalar (10 kA kesme kapasiteli) 0,0014118% 0,0019101% 0,0008305
3 x 10 A'den 3 x 63A'e kadar, Icu: 35 kA, I1: (0,8-1)In 0,0111239% 0,0150499% 0,0065434
3 x 100 A'e kadar Icu: 35 kA, I1: (0,8-1)In 0,0066743% 0,0090299% 0,0039261
3 x 125 A'e kadar Icu: 35 kA, I1: (0,8-1)In 0,0011423% 0,0015455% 0,000672
3 x 160 A'e kadar Icu: 35 kA, I1: (0,8-1)In 0,0029448% 0,0039841% 0,0017322
3 x 200 A'e kadar Icu: 35 kA, I1: (0,8-1)In 0,005799% 0,0078457% 0,0034112
3 x 250 A'e kadar Icu: 35 kA, I1: (0,8-1)In 0,0064979% 0,0087913% 0,0038223
3 x 400 A'e kadar, Icu: 50 kA, I1: (0,8-1)In, I3: (6-10)In 0,0192867% 0,0260938% 0,0113451
3 x 630 A'e kadar, Icu: 50 kA, I1: (0,8-1)In, I3: (6-10)In 0,0125882% 0,017031% 0,0074048
3 x 1000 A'e kadar Icu: 65kA, I1: (0,5-1)In, I3: (2-10)In, elektronik korumalı 0,0223723% 0,0302684% 0,0131602
4 x 160 A'e kadar Icu: 50 kA, I1: (0,8-1)In, termik koruma ayarlı, manyetik koruma sabit şalter 0,0022426% 0,0030341% 0,0013192
4 x 300 A'e kadar Icu: 50 kA, I1: (0,8-1)In, termik koruma ayarlı, manyetik koruma sabit şalter 0,0045288% 0,0061272% 0,002664
4 x 800 A.e kadar Icu: 65 kA, I1:(0,8-1) In, I3:(6-10)In, termik koruma ayarlı, manyetik koruma ayarlı şalter 0,0167465% 0,022657% 0,0098509
4 x 1000 A'e kadar Icu: 65 kA, I1: (0,5-1)In, I3:(2-10)In, elektronik korumalı şalter 0,0585899% 0,0792687% 0,0344647
4 x 1600 A'e kadar Icu: 65 kA, I1: (0,5-1)In, I3:(2-10)In, elektronik korumalı şalter 0,1209466% 0,1636336% 0,0711451
3x 2000A e kadar Icu: 65 kA, I1: (0,5-1)In, I3: (2-10)In, elektronik korumalı 0,0434097% 0,0587308% 0,0255351
Kaçak akım koruma şalteri 2x25 A'e kadar (30 mA) 0,0126691% 0,0171405% 0,0074524
Kaçak akım koruma şalteri 2x40 A'e kadar (30 mA) 0,0119701% 0,0161948% 0,0070412
Kaçak akım koruma şalteri 4x25 A'e kadar (30 mA) 0,0240113% 0,0324859% 0,0141243
Kaçak akım koruma şalteri 4x40 A'e kadar (30 mA) 0,0007119% 0,0009632% 0,0004188
Kaçak akım koruma şalteri 4x25 A'e kadar (300 mA) 0,0008082% 0,0010934% 0,0004754
Kaçak akım koruma şalteri 3x80 A'den 3x250 A'e kadar 0,0057715% 0,0078084% 0,003395
Kaçak akım koruma şalteri 3x300 A'den 3x1250 A'e kadar 0,0135201% 0,0182919% 0,007953
B sınıfı, 230 V AC, 100 kA (I imp; 10/350 µs), üç faz, nötr-toprak 0,0561613% 0,0759829% 0,0330361
İşaret lambası 500 V'a kadar 0,0010193% 0,0013791% 0,0005996
Kuru tip termik koruyuculu kontaktör 3x16 A 0,0030678% 0,0041505% 0,0018046
Kuru tip termik koruyuculu kontaktör 3x25 A. 0,0042521% 0,0057529% 0,0025013
Aydınlatma kontrollünde kullanılan zaman rölesi 0,0029286% 0,0039622% 0,0017227
2 kontaklı 2 na, 16a. uzaktan kumanda darbe akım anahtarı ve montajı 0,0141091% 0,0190888% 0,0082995
450 V'a kadar Otomatik kumandalı merkezi kompanzasyon bataryaları 0,0044761% 0,0060559% 0,002633
450 V'a kadar İlave kompanzasyon bataryaları (TS EN 60255-1)'e uygun 0,0350423% 0,0474102% 0,0206131
Reaktif Güç Kontrol Rölesi (SVC) En az 18 kademeli 0,0041454% 0,0056084% 0,0024384
30 kVAr (3x50 A)'a kadar Endüktif Yük sürücü röleler 0,0056938% 0,0077034% 0,0033493
230 V 10 kVAr'a kadar Şönt Reaktör 0,0174875% 0,0236596% 0,0102868
Akım ölçü trafosu 100 - 500/5 A. 0,0012617% 0,001707% 0,0007422
Akım ölçü trafosu 501 - 2000/5 A 0,0020546% 0,0027797% 0,0012086
Enerji analizörü (TS 4417) 0,0107598% 0,0145574% 0,0063293
Borusuz serbest döşenen topraklama hattı 16 mm2 0,0116497% 0,0157614% 0,0068528
1 kV yeraltı kablosu ile kolon ve besleme hattı 3X2.5 mm2 NYY (TS IEC 60502-1+A1) 0,0030945% 0,0041866% 0,0018203
1 kV yeraltı kabloları ile kolon ve besleme hattı 4x2.5 mm2 NYY (TS IEC 60502-1+A1) 0,009255% 0,0125215% 0,0054441
3x1.5 mm2 kurşunsuz PVC izoleli kablolar ile besleme hattı (NHXMH) 0,0463885% 0,0627609% 0,0272873
3x2.5 mm2 kurşunsuz PVC izoleli kablolar ile besleme hattı (NHXMH) 0,0416234% 0,056314% 0,0244844
4x2.5 mm2 kurşunsuz PVC izoleli kablolar ile besleme hattı (NHXMH) 0,000288% 0,0003897% 0,0001694
1x6 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0018122% 0,0024518% 0,001066
1x10 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0077301% 0,0104583% 0,0045471
1x16 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0043468% 0,005881% 0,0025569
1x25 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0064284% 0,0086972% 0,0037814
1x35 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0041526% 0,0056183% 0,0024427
1x50 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0277894% 0,0375974% 0,0163467
1x70 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0121157% 0,0163918% 0,0071269
1x120 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0236489% 0,0319956% 0,0139111
1x185 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,109181% 0,1477155% 0,0642241
1x240 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 1,0249313% 1,3866718% 0,6029008
3x6 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0469871% 0,0635708% 0,0276395
3x120+70 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,019222% 0,0260063% 0,0113071
4x6 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0047958% 0,0064884% 0,0028211
4x10 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0058092% 0,0078594% 0,0034172
4x16 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0116044% 0,0157001% 0,0068261
4x25 mm2 yer altı kabloları ile kolon ve besleme hattı tesisi (N2XH, 0,6/1kV) 0,0243794% 0,0329839% 0,0143408
4x50 mm2 yer altı kabloları ile kolon ve besleme hattı tesisi (N2XH, 0,6/1kV) 0,037879% 0,0512481% 0,0222818
4x70 mm2 yer altı kabloları ile kolon ve besleme hattı tesisi (N2XH, 0,6/1kV) 0,0455714% 0,0616554% 0,0268067
4x95 mm2 yer altı kabloları ile kolon ve besleme hattı tesisi (N2XH, 0,6/1kV) 0,0613454% 0,0829967% 0,0360855
4x150 mm2 yer altı kabloları ile kolon ve besleme hattı tesisi (N2XH, 0,6/1kV) 0,1127433% 0,152535% 0,0663196
5x2.5 mm2 1 kV yeraltı kabloları ile besleme hattı (N2XH) 0,0034828% 0,004712% 0,0020487
5x4 mm2 1 kV yer altı kabloları ile kolon ve besleme hattı tesisi 0,0054139% 0,0073247% 0,0031846
5x6 mm2 1 kV yer altı kabloları ile kolon ve besleme hattı tesisi 0,0075432% 0,0102055% 0,0044372
2x1.5 re aleve dayanıklı N2XHFE 180 0.6/1 kV kablo 0,0154723% 0,0209331% 0,0091013
3x2.5 re aleve dayanıklı N2XHFE 180 0.6/1 kV kablo 0,0015573% 0,002107% 0,0009161
3x25rm/16re aleve dayanıklı n2xhfe 180 0.6/1kv kablo 0,0016763% 0,0022679% 0,000986
4x6re aleve dayanıklı N2XHFE 180 0.6/1 kV kablo 0,0002832% 0,0003831% 0,0001666
4x10re aleve dayanıklı N2XHFE 180 0.6/1 kV kablo 0,0167513% 0,0226635% 0,0098537
4x70 rm Aleve dayanıklı N2XHFE 180 0,6/1kV kablolar 0,0250954% 0,0339526% 0,014762
Normal sorti (linye ve sorti hatları kurşunsuz antigron (NHXMH) malzemeyle) 0,0044965% 0,0060834% 0,002645
Komutator sorti (linye ve sorti hatları kurşunsuz antigron (NHXMH) malzemeyle) 0,0394148% 0,053326% 0,0231852
Vavien sorti (linye ve sorti hatları kurşunsuz antigron (nhxmh) malzemeyle.) 0,0037983% 0,0051389% 0,0022343
Paralel sorti (linye ve sorti hatları kurşunsuz antigron (NHXMH) malzemeyle) 0,1732894% 0,2344503% 0,1019349
Linye ve sorti hatları kurşunsuz antigron (NHXMH) nevinden malzeme ile normal priz sortisi 0,1763636% 0,2386096% 0,1037433
16-20 mm PE HFFR halojensiz alev yaymaz elektrik tesisat borusu 0,024216% 0,0327628% 0,0142447
Sıva üstü, minİmum 30x30 ebatlarında LED li tavan armatürü (ışık akısı en az 1000 lm, armatür ışıksal verimi en az 100 lm/w olan) 0,0080254% 0,0108578% 0,0047208
Sıva altı, min. 60x60 ebatlarında LED'li tavan armatürü (ışık akısı en az 3300 lm, armatür ışıksal verimi en az 100 lm/w olan) 0,1440842% 0,1949374% 0,0847554
Sıva altı, LED'li dairesel (downlight) armatür (ışık akısı en az 800 lm, armatür ışıksal verimi en az 100 lm/w). 0,0310254% 0,0419756% 0,0182503
Sıva altı, LED'li dairesel (downlight) armatür (ışık akısı en az 1700 lm, armatür ışıksal verimi en az 100 lm/w). 0,0039803% 0,0053851% 0,0023414
LED sıva üstü etanj armatür (polikarbon gövdeli) ışık akısı en az 1800 lm, armatür ışıksal verimi en az 100 lm/w 0,0040086% 0,0054234% 0,002358
LED sıva üstü etanj armatür (polikarbon gövdeli) ışık akısı en az 3600 lm, armatür ışıksal verimi en az 100 lm/w. 0,0188094% 0,025448% 0,0110644
Led aydınlatma armatürleri için acil durum aydınlatma kiti fiyat farkı 0,0388% 0,0524941% 0,0228235
Çift duylu, en az IP 40 koruma sınıflı, (360º Hareket Sensörlü tavan tipi) 0,0041309% 0,0055889% 0,0024299
360º tavan tipi sıva altı hareket sensörü 0,0003197% 0,0004326% 0,0001881
120 kVA 20 dakikaya kadar akü besleme süreli üç faz giriş üç faz çıkışlı kesintisiz güç kaynağı 0,3190078% 0,4315987% 0,1876516
300 Kva 20 dakikaya kadar akü besleme süreli üç faz giriş üç faz çıkışlı kesintisiz güç kaynağı 1,4650799% 1,9821669% 0,8618117
Kablo tava sistemleri 0,3858965% 0,5220952% 0,2269979
Kablo Merdivenleri 0,0299009% 0,0404542% 0,0175888
Zemine gömülü (şap altı) kablo kanalları 0,0951393% 0,1287178% 0,0559643
Şap altı veya yükseltilmiş döşeme çoklu priz kutusu 0,0129967% 0,0175838% 0,0076451
Adresli yangın alarm santralı 6 çevrimli adresli yangın alarm santrali, en az 720 adres kapasiteli. 0,0174907% 0,0236639% 0,0102887
Adresli tekrarlayıcı yangın alarm paneli 0,0042246% 0,0057157% 0,0024851
Adresli kısa devre izolatörlü optik duman dedektörü 0,0787164% 0,1064987% 0,0463038
Adresli kısa devre izolatörlü kombine optik duman ve sıcaklık dedektörü 0,0088101% 0,0119195% 0,0051824
Adresli kısa devre izolatörlü sıfırlanabilir (resetlenebilir) yangın ihbar butonu 0,0096272% 0,013025% 0,0056631
Adresli sesli alarm kontrol modülü 0,0023219% 0,0031413% 0,0013658
Adresli kısa devre izolatörlü röle modülü 0,0024189% 0,0032727% 0,0014229
Paralel ihbar lambası 0,0050887% 0,0068847% 0,0029933
Harici elektronik yangın ihbar sireni 0,0064365% 0,0087082% 0,0037862
Adresli doğalgaz dedektörü 0,0012135% 0,0016418% 0,0007138
Deprem hareketini algılayan otomatik gaz ve enerji kesme cihazı 0,0044334% 0,0059981% 0,0026079
2 saat süreli çift yüzlü, kesintide yanan acil durum yönlendirme armatürü (floresan lambalı) 0,0081308% 0,0110005% 0,0047828
Dış Ortam Bullet Kamera Tip-2 0,0383712% 0,051914% 0,0225713
En az 4 MP İç Ortam Dome Kamera 0,0895328% 0,1211327% 0,0526664
24 Port Yönetilebilir Poe Ağ Anahtarı 0,0041081% 0,0055581% 0,0024166
12 kanal ses kontrol ve kayıt mikseri 0,0022668% 0,0030669% 0,0013334
3-5 w.lık tek taraflı hoparlör ve montajı 0,0115081% 0,0155698% 0,0067695
Dijital işlemci crossover 0,0025144% 0,0034018% 0,0014791
10 " monitör hoparlör 0,0290854% 0,0393509% 0,0171091
Masa tipi mikrofon 0,0054851% 0,007421% 0,0032265
El mikrofonu 0,0006998% 0,0009468% 0,0004116
El tipi 16 kanal uhf telsiz mikrofon seti 0,0020614% 0,0027889% 0,0012126
2 x 450 W power amplifikatör 0,0123228% 0,016672% 0,0072487
RG 6/U-6A, 75 empedans koaksiyal kablolar 0,0318777% 0,0431287% 0,0187516
RG 6/U-6A, 75 empedans koaksiyal kablolar 0,0030799% 0,0041669% 0,0018117
Utp Cat 6 sıva altı tekli priz 0,0170377% 0,023051% 0,0100222
Utp Cat 6sıva altı ikili priz 0,0016196% 0,0021913% 0,0009527
24 portlu Utp Cat 6 patch panel 0,0033169% 0,0044876% 0,0019511
48 portlu Utp Cat 6 patch panel 0,0322389% 0,0436174% 0,0189641
Bina harici ana hat tesisatı 0.5 mm 30 çift 0,0039609% 0,0053589% 0,0023299
Bina harici ana hat tesisatı 0.5 mm 100 çift 0,011585% 0,0156738% 0,0068147
Plastik etanş telefon dağıtım kutusu 30 çift 0,0008495% 0,0011493% 0,0004997
Plastik etanş telefon dağıtım kutusu 100 çift 0,0017151% 0,0023204% 0,0010089
7x1.0 mm2 LIH (St)H halojen free sinyal ve kumanda kablosu 0,0375379% 0,0507866% 0,0220811
2x2x0.50 mm2 LIH (St)H halojen free sinyal ve kumanda kablosu 0,0042594% 0,0057627% 0,0025055
Ftp Cat 6H halojen free 4x2x23 AWG kablo 0,3104646% 0,4200404% 0,1826263
2x2x0,8+0,8 mm2 JE-H(St)H FE180 PH120 Yangına dayanıklı halojensiz yangın alarm kabloları (VDE 0815) 0,0387579% 0,0524372% 0,0227988
2x0,75 mm2 LIH(St)H halojen free sinyal ve kumanda kablosu (VDE 0815) 0,0163719% 0,0221502% 0,0096305
2x1,5 mm2 LIH(St)H halojen free sinyal ve kumanda kablosu (VDE 0815) 0,0013591% 0,0018388% 0,0007995
Merkezi Tek Tüplü 12 fiberli 1x12 62,5/125 OM1 MM Zırhlı F/O Kablo 0,0046097% 0,0062367% 0,0027116
MM SC pigtail 0,0006246% 0,000845% 0,0003674
3 mt MM SC-SC patchcord 0,0006278% 0,0008494% 0,0003693
8 fiber kapasiteli sc/mm rak tipi fiber optik terminasyon birimi 0,0040903% 0,005534% 0,0024061
Rack kabinler 7U 600 mm x 500 mm 19" 0,0011655% 0,0015768% 0,0006856
Dikili tip kabinetler 20U 600 mm X 600 mm 19" 0,0032891% 0,0044499% 0,0019348
Dikili tip kabinetler 30U 600 mm x 600 mm 19" 0,0081191% 0,0109846% 0,0047759
Dikili tip kabinetler 42U 600 mm x 600 mm 19" 0,0143022% 0,0193501% 0,0084131
Dikili tip kabinetler 42U 800 mm x 800 mm 19" 0,0067151% 0,0090851% 0,00395
Ürüne ait aksesuar sabit raf 600 mm 0,0005718% 0,0007736% 0,0003364
Ürüne ait aksesuar sabit raf 800 mm 0,0000861% 0,0001164% 0,0000506
Ürüne ait aksesuar frenli tekerlek grubu 0,0018637% 0,0025215% 0,0010963
Ürüne ait aksesuar termostatlı fan modülü (4 fanlı) 0,0038718% 0,0052383% 0,0022775
Ürüne ait aksesuar 19" rack tipi 6 lı grup priz sigortalı 0,0021706% 0,0029366% 0,0012768
Ürüne ait aksesuar 19" 1U yatay kablo düzenleyici 0,0024779% 0,0033525% 0,0014576
Ürüne ait aksesuar 19" 2U yatay kablo düzenleyici 0,0009482% 0,0012829% 0,0005578
Ürüne ait aksesuar 30U dikey kablo düzenleyici 0,0004161% 0,000563% 0,0002448
Ürüne ait aksesuar 42U dikey kablo düzenleyici 0,0012867% 0,0017408% 0,0007569
56 / 1.680 / 169 / 4 / _ / _ / En az 2 adet işlemcili ve % 50 genişleyebilen Hibrit Ip Sayısal Telefon Santralı 0,3336993% 0,4514756% 0,1962937
Diesel elektrojen grubu tesisatı 1500 d/d. 625 kVA 1,2523433% 1,6943468% 0,7366725
Ses izolasyon kabini 625 kVa 0,1263346% 0,1709233% 0,0743145
Aktif yakalama ucu ortalama uyarım yolu l=60 mt 0,0021568% 0,002918% 0,0012687
Çatı direği (aktif yakalama ucu için) 0,0007588% 0,0010267% 0,0004464
Çatı ihata ve indirme iletkeni 50 mm2 elektrolitik bakır iletken 0,010975% 0,0148485% 0,0064559
Bina ihata iletkeni 50 mm2 bakır tel 0,0140767% 0,019045% 0,0082804
Bina ihata iletkeni 30x3.5 mm galvanizli çelik lama 0,0174746% 0,023642% 0,0102792
İletken koruyucu borusu 0,0003045% 0,000412% 0,0001791
Termokaynak eki 250gr. kaynak tozuna kadar 0,0026018% 0,00352% 0,0015305
1 mt Fabrikasyon PATCH CORD 0,0153776% 0,020805% 0,0090457
3 mt Fabrikasyon PATCH CORD 0,0308499% 0,0417381% 0,018147
48 PORT GB SWITCH (Kenar Anahtar) Temini ve yerine montajı, faal halde teslimi 0,8715436% 1,1791472% 0,5126727
En az 40x40x40 cm Kompozit Menhol 0,0021439% 0,0029005% 0,0012611
OG Hattı (Kablo + Kablo Kanal + Tuvanen Dolgu) Yaplması 0,0461134% 0,0623887% 0,0271255
Enerji müsadesinin alınması, Elektrik altyapı projesinin hazırlanması ve Jeneratör ruhsatının alınması işleri 0,0245938% 0,033274% 0,014467
ADT 60/10 Tipi Tek Konsollu Galvaniz Saç Direk 0,0968382% 0,1310164% 0,0569636
3 Duraklı 1,00 m/sn hızlı 1000 kg kapasiteli İnsan Asansörü Kuyu Ebatları 300x200 cm 0,2321851% 0,3141328% 0,1365795
4 Duraklı 1,00 m/sn hızlı 1000 kg kapasiteli İnsan Asansörü Kuyu Ebatları 300x200 cm 0,2402752% 0,3250782% 0,1413383
5 Duraklı 1,00 m/sn hızlı 1000 kg kapasiteli İnsan Asansörü Kuyu Ebatları 300x200 cm 0,2459382% 0,3327399% 0,1446695
5 Duraklı 1,00 m/sn hızlı 1000 kg kapasiteli 4 Taraflı Panaromik İnsan Asansörü Kuyu Ebatları 460x290 cm 0,6148455% 0,8318499% 0,3616739
40 W Aplik Armatür (Bina Girişi IP65) 0,0076532% 0,0103543% 0,0045019
2x36 W Exproof Aydınlatma Armatürü 0,0688061% 0,0930906% 0,0404742
70 W Sıva Altı Led Panel Armatür (60x120) 0,0051776% 0,0070051% 0,0030457
20 W LED Lineer Aydınlatma Armatürü 0,2912426% 0,3940341% 0,1713192
12 W Led Noktasal Spot Armatür 0,0100317% 0,0135723% 0,005901
200 W Şartnamesine Uygun Avize Armatür 0,0218432% 0,0295526% 0,0128489
10 W Kare Led Sıva Altı Spot Armatür 0,0081694% 0,0110527% 0,0048055
15 W LED Lineer Aydınlatma Armatürü 0,4075132% 0,5513413% 0,2397136
26 W LED Lineer Aydınlatma Armatürü 0,024068% 0,0325625% 0,0141576
12 W LED Lineer Aydınlatma Armatürü 0,0642352% 0,0869064% 0,0377854
22 W LED Lineer Aydınlatma Armatürü 0,2986936% 0,4041148% 0,1757021
3 Çip Şerit Led Temini ve Montajı 0,0070707% 0,0095663% 0,0041592
Şerit Led için Güç Kaynağı (Led Trafosu ) Temini ve Montajı 0,0099168% 0,0134169% 0,0058334
DALI protokol uyuymlu led aydınlatma armatürü fiyat farkı 0,0622555% 0,0842281% 0,0366209
Operasyon Salonu Aydınlatma Otomasyonu 0,1302502% 0,1762208% 0,0766177
60 W Led Çevre Aydınlatma Armatürü 0,0382256% 0,051717% 0,0224856
46" LED TV temini ve montajının yapılması 0,0355963% 0,0481597% 0,020939
16 Kanal NVR Kayıt Cihazı temini ve tesisi ile faal halde teslimi 0,0101126% 0,0136817% 0,0059486
32 Kanal NVR Kayıt Cihazı temini ve tesisi ile faal halde teslimi 0,0177982% 0,0240799% 0,0104695
24 Port Yönetilebilir PoE Ağ Anahtarı 0,0210342% 0,028458% 0,0123731
Kapı tipi metal dedektör-18 Bölgeli 0,0388324% 0,0525379% 0,0228426
Konveyör tipi X-RAY cihazı (Tünel ölçüleri en az 600/400 mm) 0,3883235% 0,5253789% 0,2284256
3 kol bel tipi turnike-düşen kollu (normal tip turnike) 0,0446572% 0,0604186% 0,0262689
Kart ve parmak okuyucu reader 0,0321985% 0,0435627% 0,0189403
Elektrikli kilit 0,0146786% 0,0198593% 0,0086345
Manyetik Kontak 0,0012297% 0,0016637% 0,0007233
16 okuyuculu kartlı geçiş paneli 0,0091741% 0,0124121% 0,0053966
Kartlı geçiş sistemi programının temin edilmesi ve bilgisayara yüklenmesi ile faal halde teslim edilmesi 0,0063345% 0,0085702% 0,0037262
HDMI Kablo (25 mt) 0,0016827% 0,0022766% 0,0009898
120 cm çanak anten temini ve montajının yapılması 0,0038226% 0,0051717% 0,0022486
4 çıkışlı LNB temini ve montajının yapılması 0,0009182% 0,0012423% 0,0005401
10/24 kanal kaskat MULTISWITCH 0,0142385% 0,0192639% 0,0083756
10/16 kanal sonlu MULTISWITCH 0,0125299% 0,0169522% 0,0073705
Uydu prizi (F KONNEKTÖRLÜ) 0,015986% 0,0216281% 0,0094035
250X450 cm boyutlarında VIDEOWALL (tam ekran) yapılması (Dış Cephe) 0,218432% 0,2955256% 0,1284894
Toprak elektrodu (çubuk), elektrolitik bakır 0,0458707% 0,0620604% 0,0269828




6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 180 (YüzSeksen) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (N) : 1,00
Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR