İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2024/171971
  • İLAN TARİHİ: 26.02.2024
  • GEÇİCİ TEMİNATI: Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 14.03.2024 - 10:30
  • SON TEKLİF TARİHİ: 14.03.2024 - 10:30
  • İHALE ŞEKLİ: Açık İhale Usulü
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: İdarenin Adresinde
  • ŞARTNAME BEDELİ: 0
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: HIRDAVAT MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

KURUM ADI: GÖĞÜS KALP DAMAR CER.EĞT.VEARŞ.HASTANESİ - DR.SİYAMİ ERSEK SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI


HIRDAVAT MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
GÖĞÜS KALP DAMAR CER.EĞT.VEARŞ.HASTANESİ - DR.SİYAMİ ERSEK SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

174 KALEM HIRDAVAT MALZEMESİ ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN : 2024/171971
1-İdarenin
a) Adı : GÖĞÜS KALP DAMAR CER.EĞT.VEARŞ.HASTANESİ - DR.SİYAMİ ERSEK SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : Selimiye Mah. Tıbbiye Cad. No:25 34668 Haydarpaşa ÜSKÜDAR/İSTANBUL
c) Telefon ve faks numarası : 2165424741 - 2163489325
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın
a) Adı : 174 KALEM HIRDAVAT MALZEMESİ ALIMI
b) Niteliği, türü ve miktarı :
174 KALEM HIRDAVAT MALZEMESİ ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : S.B.Ü Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ayniyat Depo Birimi
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan 10 gün sonra peyderpey yapılacaktır.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarih işe başlama tarihidir.

3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 14.03.2024 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : S.B.Ü Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Satınalma Birimi

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerde belirtilen serbest bölge faliyet belgesine ilişkin bilgiler.
İsteklilerin yukarıda sayılan bilgilerden, kendi durumuna uygun bilgi veya bilgileri belirten isteklilerin yeterlik bilgileri tablosu uygun kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgelerdeki bilgiler ile tevsik edilir.
a)Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b)Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c)Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

ç)Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,

d)Tıbbi cihaz üreticisi, OEM (Original Equipment Manafacturer – Orijinal Malzeme Üreticisi) tarzı ürün ürettirmek suretiyle üretici niteliğini kazanmış ise bu üretime ilişkin sözleşme,

e)Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

* Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışında ürün teklif eden istekliler; yukarıda belirtilen kendi durumuna uygun belgeleri sunmalıdır.

4.3.2.
4.3.2.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:
İstekliler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği , Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışında teklif ettiği ürünlere ait teknik şartnamede belirtilen TS EN-İSO Standartlarına uygunluğu gösterir belgeleri teklif dosyasında sunacaktır.

4.3.2.2. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:
a) Tıbbi Cihaz Yönetmeliği , Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamındaki tüm malzemelerin ÜTS ’de Sağlık Bakanlığı tarafından kayıt işleminin tamamlanmış olması gerekmektedir. Tüm isteklilerin (tedarikçi ya da bayii) ÜTS sisteminde kayıtlı olması zorunludur. İstekliler yukarıda bahsedilen kayıt işlemi tamamlanmış UBB numaralarına ait çıktılar veya bu bilgileri içeren dokümanları (Ürünlere ve İsteklilere ait ) ihale dosyasında sunacaktır.

1- Ürüne ait teknik şartnamede farklı boy, ölçü, kalınlık, tip, çap, ebat vb... seçenekler belirtiliyorsa ve teknik şartnamede tanımlanan özellikler farklı UBB kaydı gerektiriyorsa her seçeneğe ait ÜTS kayıt numaralarının birim fiyat teklif cetveli ekinde liste halinde verilmelidir.

2- Alımı yapılacak malzeme ile birlikte verilecek aplikatör, cihaz vb. ürünlerin ÜTS kaydı verilmelidir.
3- Ürün set olarak isteniyorsa sete ait ÜTS kaydı olmalıdır. Teknik şartnamede setin parçalarının da ÜTS kaydı isteniyorsa, set ile birlikte belirtilen parçaların ÜTS kaydı sunulmalıdır.
b) İstekliler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışında teklif ettiği ürünlerin kapsam dışı olduğuna dair üretici beyanını ihale dosyasında sunacaktır.
c) Biosidal Ürünler Yönetmeliği kapsamındaki teklif edilen ürünlere ait Biyosidal Ürün Ruhsatı,ihale dosyasında sunulmalıdır.d) Teklif edilen kimyasal ürünlere ilişkin ürün güvenlik bilgi formu, ihale dosyasında sunulmalıdır.

4.3.2.3. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:
İhalede SGK tarafından bedeli karsılanan tıbbi malzemelere ait isteklilerce teklif edilen ürünlerin ÜTS kayıt numarası MEDULA sistemine kayıtlı olmalıdır. Teklif mektubu veya ekli belgelere ürün numarası (barkodu) yazılmalıdır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:
a)İstekliler teklif ettikleri her bir kaleme ait numuneyi tutanakla idareye teslim edeceklerdir. ( Numunelerin her biri malzeme adı, ihale sıra numarası ve firma adı etiketlenmiş olarak bir liste ile imza karşılığı idareye teslim edilecektir).

b)İstekliler tedarik edilecek mallara ait teknik bilgilerin yer aldığı katalog, broşür vb. orijinal teknik dokümanları, Türkçe tercümeleri ile birlikte komisyona ibraz edeceklerdir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
 
Sıra No
Açıklama
Birimi
Miktarı

1. KISIM (ELEKTRİK MALZEMELERİ)
1
FLUORESAN LAMBALAR (FLORASAN AMPUL 18W)
adet
250

2
FLUORESAN LAMBALAR (FLORASAN AMPUL 36 W)
adet
250

3
GRUP LAMBALAR (PLC AMPUL 13W)
adet
50

4
ARMATÜRLER (60*60 LED PANEL ARMATÜR SIVA ALTI)
adet
50

5
NORMAL LAMBALAR (18W LED SPOT LAMBA SIVA ALTI)
adet
120

6
NORMAL LAMBALAR (18W LED SPOT LAMBA SIVA ÜSTÜ)
adet
50

7
ARMATÜRLER (KARE LED ARMATÜR (30X30))
adet
50

8
ARMATÜRLER (15W LED SPOT ARMATÜR SIVA ALTI)
adet
100

9
LED AMPULLER (8,5W LED AMPUL)
adet
500

10
LED AMPULLER (F8 FLORASAN AMPUL)
adet
200

11
ARMATÜRLER (40 W LED BANT ARMATÜR (120 CM))
adet
120

12
ALÇAK GERİLİM KABLOLARI (4*6 ANTİGRON KABLOSU)
metre
100

13
TTR KABLOLAR (4X2,5 TTR KABLO)
metre
100

14
TTR KABLOLAR (3X1,5 TTR KABLO)
metre
300

15
ANTEN KABLOSU (RG6-U6 KOAKSİYEL KABLO (ANTEN KABLOSU))
metre
150

16
GRUP PRİZLER (ÜÇLÜ GRUP PRİZ KABLOSUZ )
adet
80

17
UPS TOPRAKLI ERKEK FİŞ (UPS FİŞİ)
adet
50

18
TRİFAZE OTOMATİK SİGORTALAR (32 AMPER TRİFAZE SİGORTA)
adet
4

19
KABLO KANAL DÖNÜŞÜM ELEMANLARI (25X16 KABLO KANALI (YAPIŞKANLI))
metre
80

20
SIVA ALTI PRİZLER (TOPRAKLI PRİZ SIVA ALTI)
adet
100

21
TEK DÜĞMELİ ANAHTARLAR (SIVA ALTI LİGHT ANAHTAR)
adet
50

22
TEK DÜĞMELİ ANAHTARLAR (SIVA ALTI TEKLİ ANAHTAR)
adet
50

23
NORMAL KONTAKTÖRLER (3TF45 KONTAKTÖR )
adet
3

24
SIVA ALTI PRİZLER (PRİZ ÇERÇEVESİ)
adet
120

25
TEK DÜĞMELİ ANAHTARLAR (SIVA ÜSTÜ LIGHT BUTONU)
adet
50

26
BIÇAKLI SİGORTALAR (NH BIÇAKLI SİGORTA)
adet
3

27
SİGORTA KUTUSU (1X20 V OTOMAT SİGORTA)
adet
30

28
ELEKTRİK SAYAÇLARI (25 AMPER NORMAL V OTOMAT SİGORTA)
adet
30

29
TERMİK MANYETİK ŞALTER (TERMİK ŞALTERİ)
adet
3

30
LED AMPULLER (T5 FLORASAN AMPÜL)
adet
20

2. KISIM (SIHHİ TESİSAT MALZEMELERİ)
1
SALMASTRA (SALMASTRA)
adet
25

2
REKORLAR (1'' REKOR GALVANİZ)
adet
10

3
KÜRESEL VANA DEMİR (1''' KÜRESEL VANA)
adet
8

4
GIRTLAK HORTUM (KETEN )
Bağ
5

5
REZERVUARLAR (BASMALI VE ÇEKMELİ) (ASMA REZERVUAR )
adet
5

6
SARI NİPEL (1 1/4 '' NİPEL)
adet
8

7
REKORLAR (1 1/4 '' DIŞ DİŞLİ REKOR)
adet
10

8
REKORLAR (1 1/2 '' GALVANİZ REKOR)
adet
5

9
REKORLAR (1 1/2'' KONİK REKOR)
adet
5

10
REKORLAR (1 1/4'' KONİK REKOR)
adet
5

11
KÜRESEL VANA DEMİR (1 1/4'' KÜRESEL VANA )
adet
5

12
REKORLAR (1 1/4'' REKOR GALVANİZ)
adet
10

13
REDÜKSİYON (1''3/4'' REDÜKSİYON)
adet
5

14
MUSLUK BAŞLIĞI (MUSLUK BOYNU)
adet
60

15
SİLİKONLU KABLO (1/2'' HORTUM SİLİKONLU)
metre
50

16
BAHÇE SULAMA HORTUMU (1/2'' DİŞLİ HORTUM AĞZI)
adet
15

17
SARI NİPEL (1/2 NİPEL (SARI))
adet
10

18
TEFLON BANT
adet
50

19
REDİKSİYON DİRSEKLER (100 ÇAPINDA 90 DERECE DİRSEK (HDP))
adet
5

20
PVC ÇATAL (100 DEN 50 YE ÇATAL PVC)
adet
5

21
CONTALAR (3/4 KLİNDİRİK CONTA)
adet
100

22
CONTALAR (1/2 KLİNDİRİK CONTA)
adet
100

23
CONTALAR (1'' KLİNDİRİK CONTA)
adet
50

24
T DİRSEKLER (100X45 DİRSEK)
adet
5

25
REDİKSİYON (100X50 REDİKSİYON)
adet
5

26
REDİKSİYON (100X70 LİK REDİKSİYON)
adet
5

27
BANYO BATARYASI
adet
25

28
REKORLAR (2'' GALVANİZ REKOR)
adet
10

29
GIRTLAK HORTUM (2'' GIRTLAK HORTUM)
metre
50

30
KÜRESEL VANA DEMİR (2'' KÜRESEL VANA )
adet
5

31
PLASTİK DİRSEK (20 LİK 45 DERCE DİRSEK)
adet
15

32
KAPAMA BAŞLIĞI (20 LİK KAPAMA BAŞLIĞI)
adet
25

33
REKORLAR (20 MM DIŞ DİŞLİ REKOR)
adet
25

34
PPRC BORULAR (20 MM PLASTİK BORU PPRC)
metre
50

35
PPRC BORULAR (25 LİK PPRC BORU)
metre
50

36
BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ REGÜLATÖR (2'' BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ)
adet
5

37
DEPO ŞAMANDIRASI (2'' DEPO ŞAMANDIRASI)
adet
5

38
REKORLAR (25 MM DIŞ DİŞLİ REKOR)
adet
25

39
PLASTİK YAPIŞTIRMA TIPA (25/20 LİK YAPIŞTIRMA REDİKSİYON)
adet
15

40
REDİKSİYON (3/4 1/2 G/U REDİKSİYON)
adet
15

41
TAHARET ÇUBUĞU (40 CM. PLASTİK TAHARET ÇUBUĞU)
adet
15

42
KLOZET TAHARET BORUSU (KLOZET KAPAĞI BAĞLANTI VİDASI)
takım
50

43
FOTOSELLİ MUSLUK
adet
5

44
REKORLAR (3/4 DÜZ REKOR)
adet
25

45
SARI REKOR (3/4 SARI REKOR)
adet
10

46
LAVABO TAKIMLARI (LAVABO MONTAJ VİDASI)
takım
10

47
GALVANİZ BORULAR (3/4'' MAŞON GALVANİZ)
adet
10

48
CONTALAR (3/8 CONTA)
adet
100

49
PLASTİK T (32 LİK 25 LİK 32 LİK İNEGAL TE)
adet
10

50
PLASTİK REDEKSİYON (32 LİK 25 LİK REDİKSİYON)
adet
15

51
PPRC İÇ DİŞLİ DİRSEK (32 LİK DIŞ DİŞLİ REKOR)
adet
15

52
PLASTİK T (32 LİK MAŞON)
adet
50

53
BANYO BATARYASI (ÇİFT GİRİŞLİ KUĞU BATARYA)
adet
15

54
PLASTİK BORULAR (32 MM PLASTİK BORU)
metre
50

55
PLASTİK DİRSEK (40 MM DİRSEK)
adet
25

56
MUSLUK KISA (KISA MUSLUK)
adet
10

57
PLASTİK BORULAR (63 MM PLASTİK BORU)
metre
40

58
DİRSEK DEMİR (63 LÜK DİRSEK)
adet
10

59
DEMİR BORU (63 LÜK MAŞON)
adet
10

60
DUŞ HORTUMU (DUŞ TAKIMI)
adet
70

61
REKORLAR (BASINÇLI DÜŞÜRÜCÜ 3/4'' REKORLU)
adet
10

62
BANYO BATARYASI (BATARYA SİPİRALİ 50 CM)
adet
50

63
LAVABO BATARYASI TASARRUFLU (LAVABO BATARYASI)
adet
50

64
KÖR TAPA DEMİR (PPRC KÖR TAPA 1/2)
adet
25

65
KÖR TAPA PLASTİK (PPRC KÖR TAPA 3/4 )
adet
25

66
PPRC MANŞON (PPRC MAŞON 1 '' 1/4)
adet
15

67
TAHARET MUSLUKLARI
adet
120

68
PPRC DİRSEK (PPRC DİRSEK 3/4)
adet
25

69
PPRC DİRSEK (PPRC DİRSEK 3/4 İÇ DİŞLİ )
adet
25

70
PPRC DİRSEK (PPRC DİRSEK 1'')
adet
15

71
PPRC DİRSEK (PPRC DİRSEK 1/2)
adet
50

72
REKORLAR (1'' KONİK REKOR PPRC)
adet
10

73
REKORLAR (1 1/2'' KONİK REKOR PPRC)
adet
10

74
REKORLAR (1 1/4'' KONİK REKOR PPRC)
adet
10

75
SPİRAL HORTUMLAR (3/8 3/8 SPİRAL 60 CM)
adet
25

3. KISIM (MARANGOZ MALZEMELERİ)
1
ALİMİNYUM BORU, BAŞLIK VE AYAKLARI (12 LİK PLASTİK AYAK)
adet
100

2
SELÜLOZİK TİNER (SELİLOZİK TİNER (12 KG) 30 KG (5 TENEKE))
teneke
5

3
FLANŞLAR (METAL ASKI FLANŞI)
adet
250

4
DOLAP KULPU (DOLAP BAĞLANTISI)
adet
500

5
CAM ÇİVİLERİ (3 LÜK BAŞLI TEL ÇİVİ)
kilogram
5

6
BETON ÇİVİLERİ (3 LÜK BETON ÇİVİSİ)
kilogram
2

7
MOBİLYA AYAĞI (3 LÜK MASA AYAĞI)
adet
500

8
CİLALAR (DEKOPAJ BIÇAĞI)
adet
500

9
DOLAP KİLİTLERİ (DOLAP ASKILIĞI)
adet
250

10
AĞAÇ VİDALARI (KAĞIT AKÇAAĞAÇ VİDA TAPASI)
adet
500

11
KAPI HİDROLİĞİ (KAPI ÇEK HİDROLİKLİ)
adet
20

12
KAPI KOLU (KAPI KULPU KROM (BARELLİ))
adet
80

13
KAPI STOPERİ
adet
100

14
DOLAP KİLİTLERİ (KARE ÇEKMECE KİLİDİ)
adet
250

15
BÜRO MOBİLYA TEKERLEKLERİ (KESON ALTI TEKERLEĞİ)
adet
250

16
KORNEJLER (KORNİŞ (ÇİFTLİ) 6MM)
metre
80

17
MONTAJ KÖPÜKLERİ (KÖPÜK SİSTA)
adet
50

18
KAPI KİLİTLERİ (ALÜMİNYUM DAR KİLİT BARELLİ)
adet
50

19
KONSOL BORUSU (ASKILIK BORUSU)
metre
150

20
SERAMİK VE TAHTA YAPIŞTIRICILAR (BANTLAMA TUTKALI (ŞEFFAF))
kilogram
10

21
KAPI KİLİTLERİ (BAREL KİLİT (SARI))
adet
50

22
CAM ÇİVİLERİ
kilogram
2

23
CİLALAR (CİLA TABANCASI (ASTRA))
adet
3

24
SUNTALAR (CUMBA BANT AKÇAAĞAÇ)
metre
1.000

25
KAPI KİLİTLERİ (SİLİNDİRLİ KAPI KİLİDİ)
adet
100

26
KAPLAMA BANDI (CUNTA BANT (BEYAZ))
metre
1.500

27
SUNTALAR (183*366 BEYAZ SUNTA LAM (18MM))
adet
50

28
SUNTALAR (183*366 SUNTA (AKÇAAĞAÇ 18MM))
adet
25

29
SUNTALAMLAR (366X183 3 LÜK SUNTALAM)
adet
15

30
SUNTALAMLAR (4 MM ARKALIK AKÇAAĞAÇ (210X170))
adet
50

31
PVC DOĞRAMA (PVC CUMBA KAPLAMA BEYAZ (22X040))
metre
1.500

32
PVC DOĞRAMA (PVC CUMBA KAPLAMA AKÇAAĞAÇ (22X2MM))
metre
1.500

33
PVC DOĞRAMA (PVC CUMBA KAPLAMA AKÇAAĞAÇ (33X2MM))
metre
1.500

34
DOLAP KULPU (SARI TEKLİ KULP (VİDALI))
adet
100

35
SATEN AYAK (SATEN MASA AYAĞI (72 CM))
adet
15

36
MENTEŞELER (SARI MENTEŞE (SAĞ-SOL))
adet
50

37
SİLİKONLU DERZ (SİLİKONLU BEYAZ TUTKAL (1 KG))
kilogram
10

38
SUNTALAMLAR (SUNTALAM TESTERESİ 30X30)
adet
5

39
ŞEFFAF SİLİKON
adet
100

40
MENTEŞELER (TAS MENTEŞE BIÇAĞI)
adet
5

41
KAPI KİLİTLERİ (TOKMAKLI KAPI KİLİDİ)
adet
50

42
HIZLI YAPIŞTIRICILAR (TUTKAL KIRMIZI (20 KG))
kilogram
10

43
DOLAP KİLİTLERİ (ÜÇGEN ÇEKMECE KİLİDİ)
adet
50

44
VİDALAR (VİDA TAPASI (AKÇAAĞAÇ))
adet
5.000

45
MATKAP TORNAVİDA UCU YILDIZ (VİDALAMA UCU UZUN ABC YILDIZ KOVANLI)
adet
75

46
KAPI, PENCERE TUTACAKLARI VE DİĞER EKİPMANLARI (WC KAPI KULBU KROM)
takım
150

47
GÖMME KİLİTLER (WC-BANYO KİLİDİ)
takım
100

48
MENTEŞELER (YAPRAK MENTEŞE (KÜÇÜK))
takım
25

49
SİLİNDİR KİLİTLER (SİLİNDİRLİ KİLİT)
adet
75

50
YILDIZ VİDALAR (YILDIZ VİDA 3,5 X 18)
adet
25.000

51
YILDIZ VİDALAR (YILDIZ VİDA 3,5 X 35)
adet
25.000

52
YILDIZ VİDALAR (YILDIZ VİDA 4X70)
adet
15.000

53
KESME, OYMA, BİLEME VE ZIMPARALAMA TAŞLARI VE KEÇELERİ (ZIMPARA 180 NUMARA)
adet
250

54
KESME, OYMA, BİLEME VE ZIMPARALAMA TAŞLARI VE KEÇELERİ (ZIMPARA (220 NUMARA))
adet
250

55
DOLAP KULPU (ÇEKMECE KULBU VİDASI)
adet
250

56
RAF PİMİ (ÇEKMECE RAYI 45 LİK)
takım
250

57
ÇEKMECE RAYI (ÇEKMECE RAYI 50 LİK)
takım
50

58
KAPI KOLU (ODA KAPISI KOLU)
takım
50

59
KROM T (ÇİFTLİ KULP KROM)
adet
500

60
KAĞIT GİRİŞ VE ÇIKIŞ TEPSİLERİ (ÇİZEL TEPSİSİ 12 LİK)
adet
5

61
EVYELİ TEZGAH (DAMLALIKLI ÇELİK EVYE 120X57)
adet
5

62
PLASTİK DÜBEL (7 LİK DÜBEL )
adet
500

63
PLASTİK DÜBEL (8 LİK DÜBEL )
adet
500

64
ASMA KİLİT BÜYÜK BOY
adet
50

65
DEMİR KAPI KİLİTLERİ (DEMİR KAPI KİLİDİ)
adet
50

66
MENTEŞELER (DÜZ SAMET MENTEŞE)
adet
1.000

67
OTOMATİK KAPI KİLİDİ (ELEKTRİKLİ BAS AÇ)
adet
15

68
KAPI SÜRGÜLERİ (SARI SÜRGÜ 7 CM)
adet
150

69
KAPI KOLU (SARI YALE KOL)
takım
50

Okas Kodu
Okas Açıklaması
09310000
Elektrik
44000000
İnşaat yapı ve malzemeleri; inşaatlarda kullanılan yardımcı/destek ürünler (elektrikli araçlar hariç)
43810000
Marangoz ekipmanı

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR