İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2024/127877
  • İLAN TARİHİ: 07.02.2024
  • GEÇİCİ TEMİNATI: Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 01.03.2024 - 10:30
  • SON TEKLİF TARİHİ: 01.03.2024 - 10:30
  • İHALE ŞEKLİ: Açık İhale Usulü
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: İdarenin Adresinde
  • ŞARTNAME BEDELİ: 0
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: OYUN GRUBU SATIN ALINACAKTIR

KURUM ADI: KÖRFEZ BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ



OYUN GRUBU SATIN ALINACAKTIR
KÖRFEZ BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

Oyun Grubu Alımı İşi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN : 2024/127877
1-İdarenin
a) Adı : KÖRFEZ BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : Mimar Sinan Mah. Eşref Bitlis Cad. No:369 41780 KÖRFEZ/KOCAELİ
c) Telefon ve faks numarası : 2625282302 - 2625285422
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın
a) Adı : Oyun Grubu Alımı İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı :
15 kalem oyun parkı ekipmanı alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Körfez/ KOCAELİ
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihi takip eden 10 gün içerisinde işe başlanacak olup, işe başlama tarihinden itibaren 150 takvim günü içerisinde İdare tarafından gösterilen alana, mesai saatleri içerisinde, İdarenin belirlediği teslim programı dahilinde , yükleme, boşaltma, nakliye ve kurulum yükleniciye ait olmak üzere teslim edilecektir.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra 10 gün içerisinde işe başlanacaktır.

3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 01.03.2024 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Körfez Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2.
4.3.2.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:
İstekliler aşağıda belirtilen standarda ilişkin belgeleri ve TÜRKAK onaylı test raporlarını teklifleriyle beraber sunacaklardır:

STANDARTA İLİŞKİN BELGELER

İstekliler aşağıda belirtilen ürün sorumluluk sigortası, kalite belgeleri, test ve analiz raporları ve dokümanlarını ihale esnasında teklifleri ile birlikte idareye sunacaklardır.



Teknik şartnamede yer alan aşağıdaki ürünler ile ilgili aşağıda istenen ürün uygunluk belgeleri, TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumundan veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.



Tek Kule Oyun Grubu

İki Kule Oyun Grubu

Dinamik Oyun Grubu

Engelsiz Oyun Grubu

İkili Salıncak Grubu

Tahterevalli



Teknik Şartnamede talep edilen yukarıdaki ürünlere ait, akredite edilmiş kurumlardan alınmış olan Model Bazlı Uygunluk Belgeleri, ihale teklif zarfında idareye teslim edilecektir.İhale dosyasında sunulan kalite belgeleri ve Model Bazlı Uygunluk Belgeleri, idaremiz tarafından ilgili kurumlardan teyit edilecektir.



Teknik şartnamede belirtilen tüm ürünler, nakliye esnasında yıpranmayı engelleyecek şekilde ambalajlanmış olarak teslim edilmelidir. Ambalajsız ürünler kabul edilmeyecektir.

Ürünler imalat ve montaj hatalarına karşı 2 yıl garantili olacak ve ürünlerin garanti belgeleri hazırlanarak işin tesliminde İdareye verilecektir. Tüm ürünler imalat hatasına karşı 2 yıl garantili olacaktır.

ÜRETİCİ ÜRÜN SORUMLULUK SİGORTASI (Tasarım-Üretim ve montaj hatalarından dolayı oluşabilecek kazalar sebebiyle idareye açılabilecek tazminat davalarını karşılamak üzere kaza başına minimum 15.000.000TL teminat bedeli içeren sigorta poliçesi ihale teklif zarfında ibraz edilecektir.)



Polietilen ürünlerin TS EN 71-2 OYUNCAK GÜVENLİĞİ standartları gereğince YANMAZLIK BELİRLEME test raporu ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuvardan alınmış olmalıdır.



Polietilen ürünlerin(mor,sarı,turuncu,turkuaz,mavi) TS EN ISO 105-B02, EN ISO 48922 standardına göre 120 saat Floresan UV ışığa ve Su yoğunlaşmasına direnç testine ait olumlu test raporu ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuvardan alınmış olmalıdır.



Polietilen ürünlerin Fitalat içermediğini gösteren olumlu test raporu, ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuvarlardan alınmış olmalıdır.



Polietilen ürünlerin TS EN 71-3: 2019 standartları gereğince BELİRLİ ELEMENTLERİN GEÇİŞ ÖZELLİKLERİ test raporu, ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuvardan alınmış olmalıdır.



Elektrostatik toz boya işlemine tabi tutulmuş metal ürünlerin TSE EN ISO 9227 ve TSE EN ISO 10289 standartları gereğince açık hava şartlarında korozyona karşı dayanıklı olduğunu gösteren 1300 saatlik tuz testi olumlu test raporu, ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuardan alınmış olmalıdır.



Elektrostatik toz boya işlemine tabi tutulmuş metal ürünlerin TSE EN ISO 6270-1 standartları gereğince 720 saatlik neme karşı dayanıklı olduğunu ve kaplamanın korozyona karşı dayanımını gösteren olumlu test raporu ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuardan alınmış olmalıdır.



Elektrostatik toz boya işlemine tabi tutulmuş metal ürünlerin TSE EN 71-3:2019+A1:2021 OYUNCAK GÜVENLİĞİ standartları gereğince çocuk sağlığına zararlı madde içermediğini gösteren olumlu test raporu, ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuardan alınmış olmalıdır.



Elektrostatik toz boya işlemine tabi tutulmuş metal ürünlerin TS EN 71-2:2020 OYUNCAK GÜVENLİĞİ standartları gereğince YANMAZLIK olumlu test raporu ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuardan alınmış olmalıdır.



Oyun grubu ve spor aletlerinde kullanılan plastisol (plastik) kaplama TS EN-71 2: 2020 standartları gereğince YANMAZLIK BELİRLEME test raporu, ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuardan alınmış olmalıdır.



Salıncaklara ait test deney olumlu test raporu ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuvardan alınmış olmalıdır.



Oyun gruplarında kullanılan Yüksek yoğunluklu polietilen malzemenin (HDPE) AfPS GS 2014: 01 standartları gereğince Poliaromatik Hidrokarbonlar(PAHs) içermediğini gösteren olumlu test raporu, ihale teklif zarfında ibraz edilecektir. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuvardan alınmış olmalıdır.





4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.
KAMU VE ÖZEL SEKTÖRE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇOCUK OYUN GRUBU İŞLERİ BENZER İŞ OLARAK DEĞERLENDİRİLECEKTİR.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
 
Sıra No
Açıklama
Birimi
Miktarı
1
TEK KULE OYUN GRUBU
adet
1
2
İKİ KULE OYUN GRUBU
adet
7
3
DİNAMİK OYUN GRUBU
adet
1
4
ENGELSİZ OYUN GRUBU
adet
1
5
PARKUR SERİSİ OYUN GRUBU
adet
1
6
İKİLİ SALINCAK GRUBU
adet
10
7
TAHTERAVALLİ
adet
10
8
40X40X2,5 CM KARO KAUÇUK
metrekare
1.200
9
AKTİVİTE PANOSU - GEZEGEN
adet
2
10
AKTİVİTE PANOSU - HAYVANLAR
adet
2
11
AKTİVİTE PANOSU - PATİLER
adet
2
12
AKTİVİTE PANOSU - RENK DİZMECE
adet
2
13
AKTİVİTE PANOSU - RENKLER
adet
2
14
AKTİVİTE PANOSU - SAYI TOPLAMA
adet
2
15
AKTİVİTE PANOSU - ŞEKİLLER
adet
2
Okas Kodu
Okas Açıklaması
43325000
Park ve çocuk bahçesi ekipmanı

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR