İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2021/300713
  • İLAN TARİHİ: 07.06.2021
  • GEÇİCİ TEMİNATI: teklif ettikleri bedelin %3'den az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 30.06.2021 - 14:30
  • SON TEKLİF TARİHİ: 30.06.2021 - 14:30
  • İHALE ŞEKLİ: Açık İhale Usulü
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: idarenin adresinde görülebilir
  • ŞARTNAME BEDELİ: 0
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: POLIURETAN SON KAT BOYA - SELULOZIK TINER - POLIURETAN ASTAR BOYA - POLYESTER POLIURETAN ASTAR BOYA - EPOKSI ASTAR BOYA - POLYESTER MACUN - EPOKSI BOYA MACUNU SATIN ALINACAKTIR

KURUM ADI: TÜRKİYE RAYLI SİSTEM ARAÇLARI SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ (TÜRASAŞ) SAKARYA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ


POLIURETAN SON KAT BOYA - SELULOZIK TINER - POLIURETAN ASTAR BOYA - POLYESTER POLIURETAN ASTAR BOYA - EPOKSI ASTAR BOYA - POLYESTER MACUN - EPOKSI BOYA MACUNU SATIN ALINACAKTIR
TÜRKİYE RAYLI SİSTEM ARAÇLARI SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ (TÜRASAŞ) SAKARYA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

POLIURETAN SON KAT BOYA - SELULOZIK TINER - POLIURETAN ASTAR BOYA - POLYESTER POLIURETAN ASTAR BOYA - EPOKSI ASTAR BOYA - POLYESTER MACUN - EPOKSI BOYA MACUNU (21 KALEM) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2021/300713
1-İdarenin
a) Adresi : Mithatpaşa Mah. Milli Egemenlik Cad. 131, 54100 ADAPAZARI/SAKARYA
b) Telefon ve faks numarası : 2642751660 - 2642751679
c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :
TOPLAM: 21 KALEM
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : TÜRASAŞ Sakarya Bölge Müdürlüğü
c) Teslim tarihi : Malzeme miktarının; - 1000 kg ve altında olduğu malzemeler tek partide sözleşmeyi müteakip 30 gün içinde, - 1000 kg'nin üzerinde olan malzemelerin yarısı sözleşmeyi müteakip 30 gün içinde, kalan yarısı ise TÜRASAŞ Sakarya Bölge Müdürlüğünün talebi doğrultusunda teslim edilecektir.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : TÜRASAŞ Sakarya Bölge Müdürlüğü / İhale Komisyon Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 30.06.2021 - 14:30

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İstekliler, ihale konusu alımın alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri kısmını teklifleri ekinde vereceklerdir.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.
İsteklinin üretim ve/veya imalat kapasitesine ilişkin belgeler,

( x )- İstekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

( x )- İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

( x )- İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

( x )- İsteklilerin adlarına veya unvanlarına düzenlenmiş olan teklif ettiği mallara ilişkin yerli malı belgesi veya teknolojik ürün deneyim belgesi,

( x )- İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

Yukarıdaki belgelerinden herhangi birinin teklif ekinde sunulması yeterli olacaktır.

4.3.2.
4.3.2.1. Kaliteye ilişkin belgeler:
Kalite yönetim sistem belgesi Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilen belgelendirme kuruluşları veya Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenmesi zorunludur. Bu belgelendirme kuruluşlarının, Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşu olduklarının ve bu kuruluşlarca düzenlenen belgelerin geçerliliğini sürdürdüğünün, Türk Akreditasyon Kurumundan alınacak bir yazı ile teyit edilmesi gerekir. İhale tarihi veya bu tarihten önceki bir yıl içinde alınan teyit yazıları geçerlidir. Ancak, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edildiği duyurulan belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenen ve TÜRKAK Akreditasyon Markası taşıyan belge ve sertifikalar için Türk Akreditasyon Kurumundan teyit alınması zorunlu değildir. Bu belgenin ihale tarihinde geçerli olması yeterlidir. İş ortaklıklarında, ortaklardan birinin istenilen belgeyi sunması yeterlidir.
4.3.2.2. Standarda ilişkin belgeler:
*TŞ-42.066 kapsamındaki malzeme kalemlerine teklif verecek istekliler;

- ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi olan firmalar ihaleye katılabilecektir.

*TŞ-42.068 kapsamındaki malzeme kalemlerine teklif verecek istekliler;

- Yalnızca TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi olan firma veya bu belgenin bulunduğu firmanın ürünlerini teklif eden firmaların teklifi geçerli olacaktır.

*TŞ-42.150 ve TŞ-42.159 kapsamındaki malzeme kalemlerine teklif verecek istekliler;

- Güncel ve geçerli TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi olan firma veya bu belgenin bulunduğu firmanın ürünlerini teklif eden firmaların teklifi geçerli olacaktır.

*TŞ-44.177 ve TŞ-42.087 kapsamındaki malzeme kalemlerine teklif verecek istekliler;

- Yalnızca güncel ve geçerli TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi olan firma veya bu belgenin bulunduğu firmanın ürünlerini teklif eden firmaların teklifi geçerli olacaktır.

*TŞ-42.007 kapsamındaki malzeme kalemlerine teklif verecek istekliler;

- Yalnızca ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi olan firma veya bu belgenin bulunduğu firmanın ürünlerini teklif eden firmaların teklifi geçerli olacaktır. Güncel ISO 9001 belgeleri TÜRASAŞ Sakarya Bölge Müdürlüğü'ne sunulacaktır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
*TŞ-42.068 ve TŞ-44.177 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar,

- Fiyat teklifi ile birlikte 3 kg boya, 1lt. tiner numunesi verilecektir.

*TŞ-42.150 ve TŞ-42.159 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar,

- Fiyat teklifi ile birlikte 2 kg astar boya, 1lt. tiner numunesi verilecektir.

*TŞ-42.087 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar,

- Fiyat teklifi ile birlikte A+B komponenti toplam 5 kg macun numunesi verilecektir.

4.3.4. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:
*TŞ-42.068 ve TŞ-42.087 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar, - İş sağlığı ve güvenliği için boyalar Kurşun, Arsenik, Benzen ve Klorlu Hidrokarbon içermeyecektir. Yüklenici bunu belgeleyecektir. Bu teknik şartnamede tanımlanan ürünle ilgili malzeme güvenlik bilgi formu (MSDS) teklif ekinde ve ürün tesliminde İdare’ye sunulacaktır. * TŞ-42.150, TŞ-45.159 ve TŞ-44.177 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar, - İş sağlığı ve güvenliği için; Kurşun, Arsenik, Benzen ve Klorlu Hidrokarbon içermeyecektir. Yüklenici bu durumu belgeleyecektir. İstekli Firmalar, Çevre Bakanlığının “Tehlikeli Kimyasallar Yönetmeliği” çerçevesinde bu şartnamede tanımlanan ürünle ilgili “Malzeme Güvenlik Bilgi Formlarını (MSDS)” teklif ekinde ve Yüklenici Firma ayrıca ürün tesliminde İdare’ye sunacaktır. * TŞ-42.007 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar, - Bu teknik şartnamede tanımlanan ürünle ilgili malzeme güvenlik bilgi formu (MSDS) teklif ekinde ve ürün tesliminde TÜRASAŞ Sakarya Bölge Müdürlüğü’ne sunulacaktır. *TŞ-42.068, TŞ-42.150, TŞ-42.159, TŞ-44.177 ve TŞ-42.087 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar, - İhaleye teklif veren firmalar teklifleri ile ve ihaleyi alan yüklenici Ana parti ile birlikte; 0,8x100x200mm ölçülerinde 4 Adet, 0,8x60x100mm ölçülerinde 4 Adet, DKP saç plakaları yüzeyi SA 2 ½ kumlanmış hava almayacak şekilde ambalaj yapılmış plakaları testlerde kullanmak üzere teslim edecektir. *TŞ-42.068 ve TŞ-44.177 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar, - Fiyat teklifi, boya (boya-sertleştirici) + tiner (1 kg boya için %35 oranında tiner) olarak teklif edilecektir. *TŞ-42.150 ve TŞ-42.159 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar, - Fiyat teklifi, astar boya (A+B komponenti) + tiner (1 kg astar boya için %35 oranında tiner) olarak teklif edilecektir. *TŞ-42.007 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar, - Fiyat teklifi, 1 kg macun ve buna yetecek katalizörü ile birlikte tek fiyat olarak verilecektir. Katalizör için ayrıca fiyat verilmeyecek, bedel ödenmeyecektir. - İlgili Teknik Şartnamenin 2.12. maddesinde istenen "Karışım oranı" bilgiyi teklif ekinde sunacaklardır. - 3 kg'lık macun ambalajı ve bu miktarlara yeterli katalizör şeklinde teklif vereceklerdir. * TŞ-42.068 kapsamındaki kalemlere teklif verecek firmalar ilgili Teknik Şartnamenin 3.16. maddesinde istenen " Hacimce karışım oranları" bilgiyi teklif eklerinde sunacaklardır.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TÜRASAŞ Sakarya Bölge Müdürlüğü - Genel Arşiv ve Evrak Kayıt Şefliği adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Sıra No
Açıklama
Birimi
Miktarı
1
SELULOZIK TINER (NUMUNE ISTENECEK)
kilogram
5.000
2
POLIURETAN SON KAT ACIK (KREM) (RAL 1013)
kilogram
500
3
POLIURETAN SON KAT BOYA (KIRMIZI) (RAL 3020)
kilogram
3.500
4
POLIURETAN SON KAT BOYA (R6-HL2) (LACIVERT) (RAL 5002)
kilogram
6.000
5
POLIURETAN SON KAT BOYA (KIRLI BEYAZ)
kilogram
6.500
6
POLIURETAN SON KAT BOYA (YARI MAT) (RAL 9002)
kilogram
500
7
POLIURETAN SON KAT BOYA (GRI) (RAL 7035)
kilogram
850
8
POLIURETAN SON KAT BOYA (7047)
kilogram
500
9
POLIURETAN SON KAT BOYA (MAT CTP ICIN) (RAL 7035)
kilogram
2.000
10
POLIURETAN SON KAT BOYA (MAT CTP ICIN) (RAL 9010)
kilogram
1.000
11
POLIURETAN SON KAT BOYA (MAT CTP ICIN) (RAL 1013)
kilogram
1.500
12
POLIURETAN SON KAT BOYA (GRI) (IRON GREY) (RAL 7011)
kilogram
500
13
POLIURETAN SON KAT BOYA (R6-HL2) (GRI) (SQUIRREL GREY) (RAL 7000)
kilogram
800
14
POLIURETAN SON KAT BOYA (R6-HL2) (GRI) (BLACK GREY) (RAL 7021)
kilogram
2.000
15
POLIURETAN SON KAT BOYA (R6-HL2) (BEYAZ) (SIGNAL WHITE) (RAL 9003)
kilogram
1.000
16
POLIURETAN SON KAT BOYA (MAT CTP ICIN) (RAL 7047)
kilogram
2.000
17
POLIURETAN ASTAR BOYA (R6-HL2) (RAL 7035)
kilogram
4.000
18
POLYESTER POLIURETAN ASTAR BOYA (RAL 7035)
kilogram
1.000
19
EPOKSI ASTAR BOYA (RAL 3011) (RAL 3009)
kilogram
3.500
20
POLYESTER MACUN (KALIN) (DOLGU MACUNU) (3 kg LIK AMBALAJ)
kilogram
3.000
21
EPOKSI BOYA MACUNU (INCE)
kilogram
2.000
Okas Kodu
Okas Açıklaması
24000000
Kimyasal ürünler

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR