İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2021/169283
  • İLAN TARİHİ: 24.03.2021
  • GEÇİCİ TEMİNATI: teklif ettikleri bedelin %3'den az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 12.04.2021 - 10:00
  • SON TEKLİF TARİHİ: 12.04.2021 - 10:00
  • İHALE ŞEKLİ: Açık İhale Usulü
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: idarenin adresinde görülebilir
  • ŞARTNAME BEDELİ: 0
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: MUHTELİF ELEKTRİK TESİSAT MALZEMELERİ, SU TESİSAT MALZEMELERİ, BİNA BAKIM-ONARIM MALZEMELERİ, HIRDAVAT MALZEMELERİ VE TEKNİK ELEMAN EL ALETLERİ ALIMI

KURUM ADI: ÇUBUK HALİL ŞIVGIN DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ


MUHTELİF ELEKTRİK TESİSAT MALZEMELERİ, SU TESİSAT MALZEMELERİ, BİNA BAKIM-ONARIM MALZEMELERİ, HIRDAVAT MALZEMELERİ VE TEKNİK ELEMAN EL ALETLERİ ALIMI
ÇUBUK HALİL ŞIVGIN DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ

Muhtelif Elektrik Tesisat Malzemeleri, Su Tesisat Malzemeleri, Bina Bakım-Onarım Malzemeleri, Hırdavat Malzemeleri ve Teknik Eleman El Aletleri Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2021/169283
1-İdarenin
a) Adresi : Cumhuriyet Mah. Ankara Bulvarı No.54 06760 Çubuk/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası : 0312 837 8110 - 0312 838 2151
c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :
78 Kalem Muhtelif Elektrik Tesisat Malzemeleri, Su Tesisat Malzemeleri, Bina Bakım-Onarım Malzemeleri, Hırdavat Malzemeleri ve Teknik Eleman El Aletleri Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi Çubuk - ANKARA Ayniyat Tüketim Depo Hizmetleri Birimi ve Biyomedikal Tüketim Depo Hizmetleri Birimi
c) Teslim tarihi : İdarenin talebi doğrultusunda aksi bir durum bildirilmedikçe ihale konusu mal/malzemelerin tamamı tek seferde teslim alınacaktır. Mal/malzemelerin tamamı sözleşme tarihi itibarı ile en geç 20 (Yirmi) takvim günü içerisinde teslim edilecektir. Ayrıca sipariş için tebliğatı yapılmayacak ve sipariş bildirimi yazılmayacaktır. Sözleşme imzalanması ile işe başlanacaktır. Sözleşmenin imzalanması mal/malzeme teslimi için sipariş tebliğatı yerine de geçecektir. Başhekimliğimiz yüklenicinin teslim edeceği ürünlerle ilgili olarak; teslim programın değişiklik yapma hakkına sahiptir. İhale kapsamında Son teslimat 31.07.2021 tarihini geçmeyecektir.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : Cumhuriyet Mah. Ankara Bulvarı No.54 06760 Çubuk - ANKARA
b) Tarihi ve saati : 12.04.2021 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
7.1.ı. A. ÜTS/UBB Barkod Bildirimi, Numune veya Katalog veya Broşür Teslim Tutanağı

7.1.ı. B. Yerli Malı Beyanı Belgesi (Yerli Malı Teklif Edilecek ise;)

7.1.ı. C. Teslim edilecek ürünlerin TSE veya CE Belgesi olmalıdır. Malzemelerin hepsi öncelikli olarak teknik standart, insan ve çevre güvenliği, ulusal veya uluslararası kurumlardan alınmış belgelere sahip, tanınmış markalı ürünler olacaktır. Şartnamede TSE veya üretildiği ülke teknik standart belgesi istenen ürünlere ait belgeler idareye teslim edilecektir. Verilen belgeler hangi ürün için veriliyorsa o ürünü kapsayacaktır. Standardı olmayan malzemeler ise piyasada kalite ve markası ile isim yapmış ürünlerden seçilerek verilecektir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
7.5.6.1. Teklif edilen ürünler için numune veya katalog veya broşür getirilmesi gerekmektedir. İhale dokümanları ekinde bulunan teknik şartnamelerde ayrıntılı olarak belirtilmiştir. Teklif verilecek kısıma ait ilgili maddeye göre numune veya katalog veya broşür teslim etmeniz gerekmektedir.



7.5.6.2. İhale dokümanları kapsamında numune teslim edecekler için;

Teklif edilen ürünler için ihale saatinden en az 1 (Bir) saat önce az bir numune hastanemiz Ayniyat Tüketim Depo Hizmetleri Birimi ve Biyomedikal Tüketim Depo Hizmetleri Birimi numune teslim formu ile orijinal ambalajında, üzerinde ihale sıra no, firma adı, markası, okunaklı silinmeyecek şekilde belirtilerek teslim edilecektir. Numunesini teslim etmeyen isteklinin teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.



7.5.6.3. İhale dokümanları kapsamında numune, kataloğ veya broşür teslim edecekler için;

İhale dosyasına Katalog veya broşür konulacak ise ürünlerin sayfa no ları ve yerleri önceden ihale numarasına göre belirtilecektir. Katalog veya broşür teslim ederek ihaleye katılım sağlayan ve en avantajlı teklif sahibi olan istekli firmadan numune istenilebilecek ve istek sonrası gelen numuneye göre değerlendirme yapılabilinecektir. Numune, kataloğ, broşür teslim etmeyen isteklinin teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.



7.5.6.4. İhale sonucunda idaremize teslim edilen numuneye ait teklifi, "Ekonomik Açıdan En Avantajlı Teklif" olarak değerlendirilmeyen ve ihale süreci tamamlandığında numune konusu kalemle/kalemlerle ilgili olarak sözleşme düzenlenmeyen malzemelerin numuneleri, bahsi geçen kalemle ilgili "Ekonomik Açıdan En Avantajlı Teklif Sahibi" istekliyle sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 10 (On) gün içerisinde dilekçe ile idaremize başvuru yapıldığı takdirde numune sahibi firma yetkilisine teslim edilecektir. Söz konusu 10 (On) günlük süre sonrasında yapılacak numune iade istemi başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.



7.5.6.5. İhale sonucunda "Ekonomik Açıdan En Avantajlı Teklif Sahibi" olarak karar verilen ve sözleşme imzalanan firmaların ilgili kaleme/kalemlere ait numuneleri sözleşme süresi tamamlanana kadar idaremizde muhafaza edilecektir. Sözleşme süresi tamamlanmasına müteakip 10 (on) gün içerisinde dilekçe ile idaremize başvuru yapıldığı takdirde numuneler firma yetkilisine teslim edilecektir. Söz konusu 10 (on) günlük süre sonrasında yapılacak numune iade istemi başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.



7.5.6.6. İhale komisyonumuzca daha sağlıklı değerlendirme yapılabilmesi amacı ile yeniden numune istenebilecek olup, bu talep yazılı olarak firmaya bildirilecek ve numuneler en geç üç iş günü içerisinde teslim edilecektir. Tekliflerin değerlendirmesi aşamasında kataloğu/numunesi olmayan, tekrar istenilmesine rağmen numunesi gelmeyen veya numunesi teknik şartnameye uygun olmayan ürünler ihale dışı bırakılacaktır. Numuneler için bedel ödenmeyecektir.

4.3.2. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:
Teslim edilecek ürünlerin TSE veya CE Belgesi olmalıdır. Malzemelerin hepsi öncelikli olarak teknik standart, insan ve çevre güvenliği, ulusal veya uluslararası kurumlardan alınmış belgelere sahip, tanınmış markalı ürünler olacaktır. Şartnamede TSE veya üretildiği ülke teknik standart belgesi istenen ürünlere ait belgeler idareye teslim edilecektir. Verilen belgeler hangi ürün için veriliyorsa o ürünü kapsayacaktır. Standardı olmayan malzemeler ise piyasada kalite ve markası ile isim yapmış ürünlerden seçilerek verilecektir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi (Cumhuriyet Mah. Ankara Bulvarı No.54 Çubuk - ANKARA) Satınalma Hizmetleri Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Sıra No
Açıklama
Birimi
Miktarı
1
TTR Kablo 3x2.5 mm. (100 Metrelik Parçasız Paketlerde)
metre
400
2
TTR Kablo 3x1,5 mm. (100 Metrelik Parçasız Paketlerde)
metre
200
3
Telefon Hat Kablosu (100 Metrelik Parçasız Paketlerde)
metre
300
4
Köken (Flat) Kablo (100 Metrelik Parçasız Paketlerde)
metre
300
5
TV Uydu Anten Kablosu (En Az 100 Metrelik Parçasız Paketlerde)
metre
300
6
Topraklı Erkek Fiş Ups
adet
100
7
Elektrik Kontrol Kalemi 135 mm. (Mini Cep Kontrol Kalemi)
adet
10
8
Elektrik Kontrol Kalemi 190 mm.
adet
10
9
Elektronikçi Tip 4Parçalı Keski ve Pense Seti
set
3
10
Elektronikçi Tip 6Parçalı Klemens Tornavida Seti
set
3
11
Pense, Yankeski ve Kargaburun 3Parçalı Set
set
3
12
Universal Fort Pense
adet
4
13
Dijital Voltaj Kontrol Kalemi
adet
1
14
İngiliz Anahtarı Kurbağacık
adet
6
15
Clip-in Tavan Led Panel Armatür 60x60
adet
25
16
Ez RJ45 Yeni Nesil Konektör Pense
adet
2
17
Ez RJ45 Yeni Nesil Cat6 Konektör ve Kılıfı (100 Adetlik Paketlerde)
paket
10
18
Led Ampül Armut Tip 9Watt
adet
100
19
Led Projektör
adet
6
20
Yapışkanlı Kablo Kanalı
adet
300
21
Sıva Üstü Anahtar
adet
30
22
Tekli Dişi Fiş
adet
50
23
Kablosuz Grup Priz
adet
50
24
Tavan Tipi 360 Hareket Sensörü
adet
50
25
Sıralı Klemes 12'li
adet
100
26
Kapı Göbeği
adet
50
27
Takım Gömme Kilit
adet
45
28
Asma Kilit
adet
30
29
Metal Kesme Taşı
adet
30
30
Metal Taşlama Taşı
adet
20
31
Mastik
adet
50
32
Şeffaf Silikon
adet
50
33
Silikon Tabancası
adet
4
34
Çift Su Girişli Aç Kapa Kartuşlu Lavabo Bataryası Mix
adet
30
35
Metal Kesen Testere Laması
adet
30
36
7+1 Alüminyum Merdiven
adet
2
37
Dübel (100 Adetlik Paketlerde)
paket
5
38
Sunta Vidası (400 Adetlik Paketlerde)
paket
6
39
Matkap Uçlu Vida (400 Adetlik Paketlerde)
paket
6
40
Klozet Taharet Musluğu (Filtreli Ara Musluk)
adet
30
41
Musluk İçi Aç Kapa Salmastrası
adet
30
42
Ara Musluk
adet
30
43
Mafsallı Duş Takımı Duş Seti
adet
30
44
Klozet Kapağı ve Montaj Aparatları
adet
30
45
Aç Kapa Mix Batarya Kartuşu
adet
70
46
Körüklü Lavabo Sifonu (Lavabo Sifonu Lavabo Gider Borusu)
adet
50
47
Klozet ve Batarya Bağlantı Hortumu Flexi (Su Flexi) (Ara Musluk Bağlantısı)
adet
160
48
Alüminyum Gömme Kapı Doğrama Sürgüsü Alt Kilitleme
adet
40
49
Küresel Bas Musluk
adet
40
50
Otomatik Hava Tahliye Purjörü
adet
50
51
Panel Radyatör Petek Hava Alma Prujor Tapası (Tahliye Tapası)
adet
50
52
Ahşap Kapı Kolu
takım
50
53
Çift Açılır Alüminyum Pencere Kolu
adet
75
54
Kaynak Elektrodu 2,5 x 350mm. (100 Adetlik Paketlerde)
paket
5
55
Metal Halide Lamba Balastı
adet
5
56
İgnitör-Ateşleyici 70W. - 400W. (Metal Halide Lamba Balastı Ateşleyicisi)
adet
10
57
Elektronik Florasen Balast
adet
20
58
Metal Halide Ampül 150W.
adet
10
59
Ofis Koltuğu Piston Amortisör
adet
50
60
Ofis Koltuk Tekerleği
adet
100
61
Hasta Yemek Masası Tekerleği
adet
50
62
Yıldız Bits Uç
adet
50
63
Paslanmaz Saç Yalıtım Boyası
kilogram
250
64
Plastik İç Cephe Boyası
kilogram
500
65
Metal Saplı Parmak Dekor İplik Rulo Fırça 10 cm.
adet
10
66
Metal Saplı Büyük Boy Dekor Rulo Fırça 20 cm.
paket
30
67
Boya Kestirme Fırçası
adet
20
68
Sabit Güçlü Kapı Hidroliği
adet
6
69
Sprey Boya
adet
20
70
Profesyonel Hızlı Yapıştırıcı Seti
adet
20
71
Pens Ampermetre Ölçü Aleti
adet
2
72
Kablo Bulucu ve Test Cihazı (Bili Bili)
adet
2
73
Koruyucu Yağlayıcı ve Yağlı Pas Sökücü Sprey
adet
15
74
Fluoresan Lamba Soketi (Fluoresan Lamba Duyu) (Fluoresan Lamba Tutucu)
adet
100
75
Fluoresan Lamba Soket Kovanı
adet
100
76
Fluoresan Lamba
adet
400
77
Projektör Halojen Ampul
adet
35
78
Mikroskop Halojen Ampul
adet
35
Okas Kodu
Okas Açıklaması
34913000
Yedek parça

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR