İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2021/145173
  • İLAN TARİHİ: 19.03.2021
  • GEÇİCİ TEMİNATI: teklif ettikleri bedelin %3'den az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 06.05.2021 - 14:30
  • SON TEKLİF TARİHİ: 06.05.2021 - 14:30
  • İHALE ŞEKLİ: Açık İhale Usulü
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: idarenin adresinde görülebilir
  • ŞARTNAME BEDELİ: 0
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: ATÖLYE EKİPMANLARI SATIN ALINACAKTIR

KURUM ADI: MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI


ATÖLYE EKİPMANLARI SATIN ALINACAKTIR
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

AB Mali Yardımı ve KfW ile İşbirliği Kapsamında Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Ekipmanları alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2021/145173
1-İdarenin
a) Adresi : Devlet Mahallesi Atatürk Bulvari Merkez Bina 1. Kat A Blok 98 06648 Kızılay ÇANKAYA/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası : 3124133312 - 3122133883
c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :
13 proje pilot okuluna Atölye Ekipmanı Alımı (toplam 14 kalem endüstriyel mutfak ekipmanı ile toplam 193 kalem mutfak ekipmanı)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Adana, Hatay, İstanbul, Kilis, Mersin ve Gaziantep'te faaliyet gösteren toplam 13 adet Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları.
c) Teslim tarihi : İşin başlama tarihinden itibaren 120 takvim günü içerisinde tüm teslimat ve kurulumların ve ayrıca eğitimlerin tamamlanması gerekmektedir. Sözleşme imzalandıktan sonra yüklenici ile paylaşılacak olan "Dağıtım Tablosu" ve teslim adreslerine göre sözleşme kapsamındaki ürünlerin teslimatları ve kurulumları yüklenici tarafından yapılacaktır. Sözleşme imzalandıktan sonra azami 20 takvim günü içerisinde yüklenici, İdare'ye detaylı teslim programını vermek zorundadır. Teslimat, ancak teslim programının İdare tarafından onaylanması ile yapılabilir.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Ek-Bina, Emniyet Mahallesi Milas Sokak No:21 Yenimahalle-Ankara, Türkiye
b) Tarihi ve saati : 06.05.2021 - 14:30

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İstekliler, ihale konusu alımın alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri kısmını teklifleri ekinde vereceklerdir.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi kredisini veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.2.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar.
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlanması zorunludur.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Mal satışları ile ilgili ciro tutarını gösteren belgeler,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Bu belgelerdeki tutarların, toplam ciro için, isteklinin teklif edeceği bedelin % 25 inden, mal satışları ile ilgili cironun ise teklif edilen bedelin % 15 inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayan istekliler, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
* Teklif edilen ürünlerin teknik şartnamede yer alan teknik kriterlere uygunluğunu belirlemek amacıyla, istekliler teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları ile marka/model/üretici/menşe bilgilerini teknik şartname dokümanı içerisinde belirterek bunlarla birlikte ürünlere ait destekleyici dokümanları (katalog/ürün broşürü/teknik çizim/...vb.) tekliflerinde sunmak mecburiyetindir. İsteklilerin teklif ettikleri ürünlerin özellikleri, teknik şartnamede istenen asgari özellikler ile karşılaştırılacak olup, bu hususta teknik değerlendirme yapılacaktır. Destekleyici doküman ve/veya kataloglarda gösterilemeyen teknik şartname maddeleri için üretici/ithalatçı firmanın beyanı sunulabilir. Hiç bir destekleyici belge sunmadan sadece üretici firmanın beyanının sunulması yeterli değildir.

** Yukarıda istenen tüm belgeler ve destekleyici dokümanlar teklif dosyasında sunulmalıdır. Sunmayan isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.
Aşağıda belirtilen alanların biri veya birkaçına ait ekipmanın tedariki ve/veya üretimi:

Mutfak ve/veya endüstriyel mutfak ekipmanları, beyaz eşya, yiyecek içecek hizmetleri atölye ekipmanları, yiyecek içecek hizmetleri servis ekipmanları, restoran ekipmanları ve/veya mobilyaları


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Ek-Bina, Emniyet Mahallesi Milas Sokak No:21 Yenimahalle-Ankara, Türkiye adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Sıra No
Açıklama
Birimi
Miktarı

1. KISIM (ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR)
1
DÖRTLÜ OCAK (GAZLI)
adet
63

2
DÖRTLÜ OCAK (ELEKTRİKLİ)
adet
6

3
TEZGAH ÜSTÜ 2'Lİ OCAK (GAZLI)
adet
47

4
TEZGÂH ÜSTÜ 4'LÜ OCAK (GAZLI)
adet
8

5
EV TİPİ ANKASTRE FIRIN
adet
8

6
KONVEKSİYONEL FIRIN
adet
29

7
MİKRODALGA FIRIN
adet
31

8
SANAYİ TİPİ BULAŞIK MAKİNESİ
adet
17

9
EV TİPİ BULAŞIK MAKİNESİ
adet
11

10
ÇAMAŞIR MAKİNESİ
adet
16

11
DEPO TİPİ BUZDOLABI/SOĞUTUCU TİP-1
adet
13

12
DEPO TİPİ BUZDOLABI/SOĞUTUCU TİP-2
adet
17

13
DEPO TİPİ DERİN DONDURUCU
adet
19

14
SANAYİ TİPİ TEZGÂH ALTI BUZDOLABI/SOĞUTUCU
adet
18

2. KISIM (MUTFAK EKİPMANLARI)
1
ŞOFBEN
adet
19

2
ELEKTRİKLİ SU ISITICISI (KETTLE)
adet
58

3
ELEKTRİKLİ IZGARA (GRİLL)
adet
22

4
ELEKTRİKLİ TOST MAKİNESİ
adet
28

5
SANAYİ TİPİ KÜÇÜK MİKSER
adet
43

6
KARIŞTIRICI (EL MİKSERİ)
adet
65

7
BLENDER (SANAYİ TİPİ)
adet
49

8
BLENDER (EL TİPİ)
adet
91

9
MEYVE SIKACAĞI
adet
40

10
DİLİMLEME (SLİCE) MAKİNESİ
adet
16

11
BİBER/TUZ ÖĞÜTÜCÜSÜ/DEĞİRMENİ
adet
77

12
KAHVE ÖĞÜTÜCÜSÜ/DEĞİRMENİ
adet
31

13
KAHVE MAKİNESİ
adet
13

14
ÇAY MAKİNESİ
adet
30

15
MAKARNA HAMUR AÇMA MAKİNESİ
adet
28

16
ÇİKOLATA ERİTME MAKİNESİ
adet
17

17
BUHARLI VAKUMLU TEMİZLEYİCİ
adet
13

18
ZEMİN SÜPÜRME MAKİNESİ
adet
10

19
GIDA TERMOMETRESİ
adet
62

20
ET TERMOMETRESİ
adet
53

21
ELEKTRONİK TERAZİ
adet
42

22
WAFFLE MAKİNESİ
adet
18

23
ÜTÜ VE MASASI
adet
14

24
KAZAN-TENCERE İSTİF RAFI
adet
49

25
ANA SERVANT
adet
8

26
POSTA SERVANTI
adet
22

27
ÖĞRENCİ KİŞİSEL DOLABI
adet
39

28
UN VE ŞEKER TAŞIMA ARABASI
adet
14

29
AHŞAP SERVİS ARABASI
adet
10

30
ÇELİK SERVİS ARABASI
adet
30

31
FONDUE TAKIMI
adet
27

32
ROLLTOP KAPAKLI CHAFİNG DİSH (REŞO)
adet
18

33
ÇORBALIK (CHAFİNG DİSH)
adet
23

34
3 KATLI SERVİS STANDI
adet
29

35
YEMEK MASASI (KARE)
adet
17

36
YEMEK MASASI (DİKDÖRTGEN)
adet
58

37
BİSTRO (KOKTEYL) MASA
adet
16

38
YEMEK SANDALYESİ
adet
246

39
TABURE
adet
124

40
HELVANE TENCERE
adet
117

41
SİLİNDİRİK TENCERE
adet
158

42
SIĞ TENCERESİ
adet
145

43
PİLAV PİŞİRME TENCERESİ
adet
124

44
BUHAR TENCERESİ
adet
58

45
MAYONEZ TENCERESİ
adet
232

46
KAÇEROLA
adet
202

47
BASINÇLI TENCERE (DÜDÜKLÜ)
adet
40

48
TAVA
adet
194

49
YUMURTA SAHANI
adet
131

50
SOTE TAVASI
adet
207

51
KREP TAVASI
adet
203

52
WOK TAVA
adet
204

53
YAPIŞMAZ YÜZEYLİ TAVA
adet
177

54
KIZARTMA TAVASI
adet
122

55
DÖKÜM IZGARA YÜZEYLİ TAVA
adet
92

56
STANDART GASTRONOM KÜVET 1/1
adet
145

57
STANDART GASTRONOM KÜVET 1/2
adet
158

58
STANDART GASTRONOM KÜVET 1/4
adet
192

59
STANDART GASTRONOM KÜVET 1/6
adet
218

60
STANDART GASTRONOM KÜVET 1/9
adet
242

61
STANDART SÜZGEÇLİ GASTRONOM KÜVET 1/2
adet
134

62
STANDART SÜZGEÇLİ GASTRONOM KÜVET 1/4
adet
127

63
ENDÜSTRİYEL FIRIN TAVASI
adet
154

64
SANDVİÇ EKMEĞİ TAVASI
adet
60

65
HAMBURGER EKMEĞİ TAVASI
adet
60

66
PİZZA TAVASI
adet
121

67
TOST EKMEK KALIBI
adet
81

68
BAKLAVA TAVASI
adet
165

69
YEMEK SAKLAMA KAPLARI
adet
345

70
ÇAY TAKIMI
adet
44

71
CEZVE TAKIMI
adet
88

72
TERMOS
adet
102

73
ANA YEMEK TABAĞI
adet
1.154

74
ORDÖVR / ANTRE TABAĞI
adet
1.154

75
DESSERT / TATLI TABAĞI
adet
1.154

76
EKMEK TABAĞI
adet
947

77
YEMEK TABAĞI
adet
1.154

78
SALATA/ KAYIK TABAK
adet
809

79
SERVİS TABAĞI (KUVER, DEKOR TABAĞI)
adet
1.082

80
ÇAY TABAĞI
adet
822

81
ŞEKERLİK
adet
198

82
ÇORBA KASESİ
adet
1.154

83
KONSOME KASESİ
adet
676

84
DONDURMA KASESİ
adet
472

85
ANA YEMEK TAKIMI ÇATAL-BIÇAK KAŞIK SETİ (12 KİŞİLİK)
adet
109

86
ANTRE TAKIMI (ÇATAL-BIÇAK-KAŞIK SETİ) 12 KİŞİLİK
adet
110

87
TATLI-MEYVE (DESSERT) TAKIMI (ÇATAL-BIÇAK-KAŞIK SETİ) 12 KİŞİLİK
adet
110

88
TEREYAĞI BIÇAĞI
adet
190

89
YEMEK SERVİS KAŞIĞI
adet
197

90
YEMEK SERVİS ÇATALI
adet
197

91
ET ÇATALI
adet
156

92
BALIK TAKIMI (BALIK ÇATALI VE BIÇAĞI)
adet
152

93
ISTAKOZ TAKIMI (ISTAKOZ ÇATALI VE PENSİ)
adet
53

94
PARİZYEN KAŞIK SETİ
adet
68

95
KUŞKONMAZ PENSİ
adet
43

96
DONDURMA KEPÇESİ
adet
95

97
TAVUK MAKASI
adet
61

98
MUTFAK MAKASI
adet
61

99
ADANA VE KEBAP ŞİŞİ
adet
306

100
ÇAY VE KAHVE FİNCAN (6'LI SET)
adet
145

101
EKSPRESSO FİNCANI (6'LI SET)
adet
96

102
TÜRK KAHVESİ FİNCANI (6'LI SET)
adet
132

103
ÇAY BARDAĞI (6'LI SET)
adet
215

104
AYAKSIZ SU BARDAĞI
adet
1.215

105
AYAKLI SU BARDAĞI
adet
877

106
SICAK İÇECEK BARDAĞI
adet
628

107
MEYVE SUYU BARDAĞI (6'LI SET)
adet
227

108
KUPLAR
adet
667

109
SÜRAHİ
adet
232

110
RENDE
adet
152

111
PATATES EZME ALETİ
adet
98

112
HAVAN VE TOKMAĞI
adet
69

113
SARIMSAK EZME ALETİ
adet
82

114
ET KÜTÜĞÜ
adet
13

115
ET DÖVECEĞİ
adet
61

116
KOLLU MEYVE SIKACAĞI
adet
43

117
EKMEK BIÇAĞI
adet
103

118
KASAP BIÇAĞI
adet
156

119
ET BIÇAĞI
adet
164

120
KEMİK SIYIRMA BIÇAĞI
adet
95

121
SEBZE BIÇAĞI
adet
268

122
SOYMA BIÇAĞI
adet
276

123
DEKOR BIÇAĞI
adet
143

124
V DEKOR BIÇAĞI
adet
134

125
GARNİTÜR BIÇAĞI
adet
206

126
BAKLAVA BIÇAĞI
adet
69

127
KAŞAR PEYNİRİ BIÇAĞI (3'LÜ SET)
adet
73

128
PİZZA BIÇAĞI
adet
96

129
SATIR
adet
51

130
PASTA BIÇAĞI
adet
106

131
SAÇAK PASTA BIÇAĞI
adet
115

132
KAZIMA BIÇAĞI
adet
151

133
ŞEF BIÇAĞI
adet
370

134
SEBZE VE MEYVE SOYMA ALETİ
adet
273

135
SEBZE-MEYVE OYMA ALETİ
adet
184

136
PASTA SIVAMA PALETİ
adet
158

137
PANDİSPANYA TESTERESİ
adet
108

138
BIÇAK BİLEYİCİ (MASAT)
adet
56

139
DOĞRAMA TAHTASI YEŞİL
adet
189

140
DOĞRAMA TAHTASI KIRMIZI
adet
173

141
DOĞRAMA TAHTASI MAVİ
adet
173

142
DOĞRAMA TAHTASI SARI
adet
173

143
DOĞRAMA TAHTASI KAHVERENGİ
adet
163

144
DOĞRAMA TAHTASI BEYAZ
adet
168

145
FINDIK VE CEVİZ KIRACAĞI
adet
74

146
KESME BLOĞU İSTİF TELİ
adet
82

147
AŞÇI DEKOR SETİ
adet
60

148
KOKTEYL KARIŞTIRMA BARDAĞI (MİXİNG GLASS)
adet
81

149
KOKTEYL HAZIRLAMA KABI (SHAKER)
adet
72

150
GARNİTÜR KAVANOZU (GARNİTÜR KABI)
adet
125

151
HEZONLU KOKTEYL SÜZGECİ (STRAİNER)
adet
64

152
KOKTEYL KARIŞTIRMA KAŞIĞI (MİXİNG SPOON)
adet
81

153
KOKTEYL KAŞIĞI
adet
89

154
KAMIŞLIK
adet
43

155
KEVGİR
adet
154

156
TELLİ KEVGİR
adet
143

157
SÜZGEÇ
adet
154

158
TEL SÜZGEÇ
adet
156

159
ÇİN KÜLAHI SÜZGEÇ
adet
101

160
ÇELİK SÜZGEÇ (SANAYİ TİPİ)
adet
97

161
KALBUR
adet
53

162
MEKANİZMALI UN ELEĞİ
adet
74

163
DUY TAKIMI
adet
148

164
PASTA AYAĞI
adet
109

165
SİLPAT/SİLİKON MAT
adet
155

166
GLOSA TELİ
adet
110

167
TARAMA PALETİ (PASTA TARAĞI)
adet
159

168
MODELLEME SET
adet
75

169
ÇIRPMA TELİ
adet
301

170
HAMUR KESME RULETİ
adet
109

171
PANDİSPANYA ÇEMBERİ
adet
278

172
KEK VEYA PASTA KALIBI
adet
238

173
TULUMBA TATLISI KALIBI
adet
75

174
TARTOLET KALIBI
adet
365

175
TART KALIBI
adet
217

176
ÇİKOLATA KALIBI
adet
175

177
GÜVEÇ KABI
adet
288

178
MEKİK KALIBI
adet
167

179
TURTA ÇEMBERİ
adet
178

180
TURTA TABLASI
adet
168

181
PARFE KALIBI
adet
245

182
VOLOVAN KALIBI
adet
194

183
KURABİYE KALIBI
adet
353

184
BİSKÜVİ KALIBI
adet
246

185
KÜNEFE TABAĞI
adet
321

186
CAM PİŞİRME KABI/TEPSİSİ
adet
279

187
YEMEK PEÇETESİ (KUMAŞ)
adet
979

188
GARSON PEÇETESİ (KUMAŞ)
adet
525

189
MASA ÖRTÜSÜ
adet
399

190
KAPAK ÖRTÜ
adet
395

191
ALT ÖRTÜ (MOLTON-MİFLON)
adet
367

192
SKİRT (MASA ETEĞİ)
adet
132

193
BİSTRO MASA ÖRTÜSÜ
adet
241

Okas Kodu
Okas Açıklaması
39314000
Sanayi tipi mutfak ekipmanı
39221000
Mutfak ekipmanı
39221100
Mutfak eşyaları
39223000
Çatallar, kaşıklar, kepçeler, saptulalar ve benzeri mutfak ve sofra eşyaları

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR