İHALE BİLGİLERİ

  • KAYIT NUMARASI: 2020/478603
  • İLAN TARİHİ: 18.09.2020
  • GEÇİCİ TEMİNATI: teklif ettikleri bedelin %3'den az olmamak üzere
  • İHALE TARİHİ: 12.10.2020 - 11:00
  • SON TEKLİF TARİHİ: 12.10.2020 - 11:00
  • İHALE ŞEKLİ: Açık İhale Usulü
  • ŞARTNAME İNCELEME YERİ: idarenin adresinde görülebilir
  • ŞARTNAME BEDELİ: 0
REKLAM VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

İHALE ADI: PARK OYUN GRUPLARI, SPOR ALETLERİ, BANK, AHŞAP KAMELYA İLE OYUN GRUPLARI VE SPOR ALETLERİ İÇİN YEDEK PARÇA SATIN ALINACAKTIR

KURUM ADI: KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKANLIK MAKAMI


PARK OYUN GRUPLARI, SPOR ALETLERİ, BANK, AHŞAP KAMELYA İLE OYUN GRUPLARI VE SPOR ALETLERİ İÇİN YEDEK PARÇA SATIN ALINACAKTIR
KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKANLIK MAKAMI

Park Oyun Grupları, Spor Aletleri, Bank, Ahşap Kamelya ile Oyun Grupları ve Spor Aletleri için Yedek Parça mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN : 2020/478603
1-İdarenin
a) Adı : KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKANLIK MAKAMI
b) Adresi : CAMIKEBIR MAH. INÖNÜ CAD. NO:42 09400 KUŞADASI/AYDIN
c) Telefon ve faks numarası : 2564604000 - 2566134349
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın
a) Adı : Park Oyun Grupları, Spor Aletleri, Bank, Ahşap Kamelya ile Oyun Grupları ve Spor Aletleri için Yedek Parça
b) Niteliği, türü ve miktarı :
Toplam 34 kalem Park Oyun Grubu, Spor Aletleri, ile Oyun Grupları - Spor Aletleri için Yedek Parça ve toplam 3 kalemde 200 adet oturma bankı ile 2 adet Ahşap Kamelya + Masa alımı yapılacaktır.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi (Kadınlar Denizi Mah. Hüseyin Can Cad. 18/2 Kuşadası / AYDIN)
ç) Süresi/teslim tarihi : İşe başlama tarihinden itibaren 75 gün içerisinde en fazla 5 (beş) seferde mallar teslim edilecektir. Mallar kurulumu yapılmamış vaziyette tutanakla teslim edilecek, iş programı doğrultusunda montaj ve kurulum yapılacaktır.
d) İşe başlama tarihi : SÖZLEŞMENİN İMZALANMASINI MÜTEAKİP İLK İŞ GÜNÜ İŞE BAŞLANACAKTIR.

3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 12.10.2020 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Kuşadası Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirkülerine ilişkin bilgileri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi bilgileri,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerine ilişkin bilgiler,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerde belirtilen serbest bölge faliyet belgesine ilişkin bilgiler.
İsteklilerin yukarıda sayılan bilgilerden, kendi durumuna uygun bilgi veya bilgileri belirten isteklilerin yeterlik bilgileri tablosu uygun kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgelerdeki bilgiler ile tevsik edilir.
a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

ç) Adaylar veya isteklilerin adlarına veya unvanlarına düzenlenmiş olan teklif ettiği mallara ilişkin yerli malıbelgesi veya teknolojik ürün deneyim belgesi,

d) Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

4.3.2. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:
Tüm malzemeler için 2 (iki) yıl garanti süresinden sonra, 3 (üç) yıl daha ücreti karşılığında yedek parça ve servis hizmeti verilecektir. İhale dosyasında TSE-HYB (Satış Sonrası Hizmet Yeterlik Belgesi) sunulacaktır.



4.3.3. Hizmet yeterlilik belgesi:
TSE-HYB : Satış Sonrası Hizmet Yeterlik Belgesi ihale dosyasında sunulacaktır.

4.3.4.
4.3.4.1. Kaliteye ilişkin belgelere ait bilgiler:
Kalite yönetim sistem belgesi ve çevre yönetim sistem belgesi Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilen belgelendirme kuruluşları veya Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenmesi zorunludur. İsteklilerden bu bilgilerin tevsik edilmesinin istenilmesi halinde, söz konusu belgelerin, bu belgelendirme kuruluşlarının, Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşu olduklarının ve bu kuruluşlarca düzenlenen belgelerin geçerliliğini sürdürdüğünün, Türk Akreditasyon Kurumundan alınacak bir yazı ile teyit edilmesi gerekir. İhale tarihi veya bu tarihten önceki bir yıl içinde alınan teyit yazıları geçerlidir. Ancak, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edildiği duyurulan belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenen ve TÜRKAK Akreditasyon Markası taşıyan belge ve sertifikalar için Türk Akreditasyon Kurumundan teyit alınması zorunlu değildir. Bu belgelerin ihale tarihinde geçerli olması yeterlidir. İş ortaklıklarında, ortaklardan birinin istenilen belgeye ilişkin bilgiyi belirtmesi yeterlidir.
4.3.4.2. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:
Teknik Şartnamede her bir kalem için ayrı ayrı belirtilen belgeler ilgili teklif edilen kalemler için sunulacak olup, sunulacak standart belgeler aşağıdaki gibidir:

TS EN 1 176 - 1 : Oyun alanı elemanları ve zemin düzenlemeleri - Bölüm 1: Genel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri

TS EN 1 176 - 2 : Oyun alanı elemanları ve zemin düzenlemeleri - Bölüm 2: Salıncaklar için ilâve özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri

TS EN 1 176 - 3 : Oyun alanı elemanları ve zemin düzenlemeleri - Bölüm 3: Kaydıraklar için ilâve özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri

TS EN 1 176 - 6 : Oyun alanı elemanları ve zemin düzenlemeleri - Bölüm 6: Sallanma elemanları için ilâve özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri

TS 12427 : Yetkili Servisler – Oyun, spor ve av amaçlı alet ve makineler – Kurallar

TS EN 16630 : Sabit olarak kurulmuş açık hava egzersiz ekipmanları- Güvenlik gereklilikleri ve test metotları

TS 7941 : Oturma bankları

4.3.5. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:
Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nin 58/A hükümleri kapsamında ihaleye ait teklifler değerlendirildikten sonra, ekonomik açıdan en avantajlı birinci ve ikinci isteklilerden teklif ettikleri aşağıda belirtilen mallara ait 1'er adet numuneyi tutanak ile İdare'nin bildireceği tarihe kadar, İdareye ait Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi'ne (Kadınlar Denizi Mah. Hüseyin Can Cad. 18/2 Kuşadası / AYDIN) kurulu vaziyette teslim edecektir. Numune teslim tarihi, İhale Komisyonu tarafından ekonomik açıdan en avantajlı birinci ve ikinci isteklilere yazılı olarak bildirilecek ve belirtilen tarihte değerlendirmeleri yapılacaktır. İstenilecek numuneler aşağıdaki ürünlere ait olacaktır :

1 adet Ahşap Çocuk Oyun Grubu (Kurulu vaziyette)

1 adet Modern Tırmanma Oyun Grubu (Kurulu vaziyette)

1 adet Bacak-Bel ve İç-Dış Esnetme (Kurulu vaziyette)

1 adet Çiftli Yürüyüş (Kurulu vaziyette)

1 adet Kolçaklı Alüminyum Döküm Bank (Kurulu vaziyette)

1 adet Kolçaksız Alüminyum Döküm Bank (Kurulu vaziyette)


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Sıra No
Açıklama
Birimi
Miktarı
1
AHŞAP ÇOCUK OYUN GRUBU
takım
3
2
AHŞAP - İKİ KİŞİLİK SALINCAK
adet
3
3
AHŞAP - İKİ KİŞİLİK FİGÜRLÜ TAHTEREVALLİ
adet
3
4
HDPE ZIP ZIP FİL
adet
3
5
HDPE ZIP ZIP KÖPEK
adet
3
6
AHŞAP - ENGELSİZ OYUN GRUBU
takım
2
7
ENG - AHŞAP İKİ KİŞİLİK SALINCAK
adet
2
8
ENG - AHŞAP İKİ KİŞİLİK TAHTEREVALLİ
adet
2
9
MODÜLER TIRMANMA OYUN GRUBU
takım
1
10
MODERN TIRMANMA OYUN GRUBU
takım
3
11
3 KAYDIRAKLI İKİ SALINCAKLI ÇOCUK OYUN GRUBU
takım
6
12
GEMİ OYUN GRUBU
takım
1
13
MACERA OYUN GRUBU
takım
1
14
EBEVEYN SALINCAĞI
adet
2
15
İKİ KİŞİLİK SALINCAK
adet
10
16
İKİ KİŞİLİK TAHTERAVALLİ
adet
10
17
BİSİKLET VE TWİST ALETİ
adet
20
18
BARFİKS ALETİ
adet
20
19
BACAK - BEL VE İÇ- DIŞ BACAK ESNETME ALETİ
adet
20
20
ÇİFTLİ YÜRÜME ALETİ
adet
20
21
5'Lİ ENG. SPOR ALETİ
takım
2
22
5'Lİ ÇOCUK SPOR ALETİ
takım
2
23
SATRANÇ TAKIMI
takım
1
24
ALÜMİNYUM DÖKÜM KOLÇAKLI BANK
adet
150
25
ALÜMİNYUM DÖKÜM KOLÇAKSIZ BANK
adet
50
26
4X4 AHŞAP KAMELYA + MASA
adet
2
27
SALINCAK SEPETİ
adet
50
28
H:200 HELEZON KAYDIRAK
adet
2
29
H:200 DÜZ KAYDIRAK
adet
2
30
H:100 DÜZ KAYDIRAK
adet
2
31
H:150 DÜZ KAYDIRAK
adet
2
32
H:100 TÜP KAYDIRAK
adet
1
33
SAĞ - SOL AYAK BASMA (SPOR ALETLERİ İÇİN)
çift
50
34
HASIR DESEN OTURAK (SPOR ALETLERİ İÇİN)
adet
50
35
TWİST BEL ÇEVİRME (SPOR ALETLERİ İÇİN)
adet
50
36
DİREKSİYON TUTAMAĞI ( SPOR ALETLERİ İÇİN)
adet
30
37
BİSİKLET PEDALI ( SPOR ALETLERİ İÇİN)
adet
40
Okas Kodu
Okas Açıklaması
43325000
Park ve çocuk bahçesi ekipmanı

YASAL UYARI:
Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa
Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez,
çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz.
Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir.
Tüm Hakları Saklıdır.©ProjeHaber.


Kamuihaleleri.com BİR ANBA YAYIN GRUBU KURULUŞUDUR